Vodicak
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
- Kontaktovať používateľa:
heh jazda ... OMG .. na skuskach s policajtom .. jazdil som na C3 .. ja som isiel v pohode z cviciska k nemenovanemu hypermarketu, vsetko v cajku ..ale potom isla zenska .. pane boze to ste nevideli, aby mala C3 antistresove vibrovanie aj na zadnych sedackach, s tou holkou tak triaslo, ze som myslel ze som pri parkovani ohol disk ..
... nakoniec jej to ale policajt dal .. a este ju stresoval, nech ide rychlo, lebo nam dosralo termostat a tak nam trosku hrialo
...
hej , máš pravdu , sekol som sa , malo to byť opačne ,,,nordkapp_pb napísal:pozor lebo ak mna pamat neklame a to akoze chodim na motoride.sk a podobne motorkarske stranky a hodne ma veci okolo motoriek zaujimaju .. tak bolo podla stareho zakona dane ze motorkari smu ist aj na dialniciach max. 90 .. ale islo k novelizacii zakona a zacali sa tomu venovat, lebo je to nezmysel 90 pre motorku .. a potom robili protestnu jazdu 90kmh rychlostou, ked isla masivna kolona motoriek po D1 v celej sirke vozovky a zdrzovali tak provoz aut, ktore smu 130... takze tak ... a som si takmer isty ze moze motorkar jazdit v sucasnosti 130 po dialnici aj po rychlostnej ceste ...
rýchlosť napr. na dialnici je rovnaká ako u áut , tak u motocyklov
-
nordkapp_pb
Hardcore addict
nedostavali ste nehodou take papiere, ti ktori ste spravili ? .. lebo samizda ze to bolo tak .. ten papier kde boli nalepene kolky si zobral samizda policajt .. a ti co spravili dostali este nejaky papir .. nevim .. inak tam iba prides nieco povypisujes, odfotia ta .. poslu do BA a za 5 - 14 dni mas karticku na inspektorate
...
-
misokgb
King
Daju ti papier, na ktory by sa jazdit nemalo, resp. ho mozes pouzit v nevyhnutnej situacii, kedze si sposobily jazdit, no doklad o tom nemas... Ale ja som jazdil na tom s tym, ze ked ma chytia chlupati sa spravim, ze hups, to som nevedel, ze sa na to nemoze jazdit, kamarat povedal, ze mozem... A myslim, ze by mi to preslo... To je uz len tvoja sikovnost, ci sa dokazes vyhovoritMurphY napísal:inac ked urobim zajtra ten vodicak tak daju mi neaky papier ze mozem jazdit ? alebo treba cakat na ten vodicak ?
-
Plexxak
Medium Star
misokgb: ano a v pripade ze by sa ti pocas toho cakania pritrafila nejaka dopravna nehoda neviem ako by si mu odovodnil ze preco si jazdil... v pripade preukzania viny by si dostal 2 rocny odklad a to teda neni nic moc...
a zakon hovori jasne: jazdit moze len drzitel platneho vodicskeho opravnenia prislusnej skupiny... v dobe ked cakas na vydanie vodicaku, nie si jeho drzitelom (teda ani nemozes jazdit), si len cakatelom na vydanie.
a zakon hovori jasne: jazdit moze len drzitel platneho vodicskeho opravnenia prislusnej skupiny... v dobe ked cakas na vydanie vodicaku, nie si jeho drzitelom (teda ani nemozes jazdit), si len cakatelom na vydanie.
joj od tohto tyzdna uz vodicak doma ale auto nikde.. kde je??
musim zarobit
... inak kamos raz jazdil bez vodicaka a mal pri sebe preukaz z autoskoly ze robi vodicak..a stopli ho polisi .. nechali ho ist ale s tym, ze majitel vozidla (to je dalsi kamos ktory pri nom vtedy sedel) napise splnomocnenie ze vtedy a na tom mieste pod jeho dohladom dovolil osobe bez vodicaka jazdit...a este ho tak strapnovali na pobavenie ze musi verejne lutovat ze to spravil atd. proste daktori zelený su riadne blbý