Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
Vlado6230
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

To si aj kamos moj povedal a na jazde bol vyklepany a nedel nejake smerovky par krat mu zdochlo a dovidenia.... Hlavne klud a nebit majster sveta
:wink:
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

Ja som na jazde tlacil do obmedzovaca a potom, ze jaj to neni automat. Tak ma pustili aj tak. jaj
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

heh jazda ... OMG .. na skuskach s policajtom .. jazdil som na C3 .. ja som isiel v pohode z cviciska k nemenovanemu hypermarketu, vsetko v cajku ..ale potom isla zenska .. pane boze to ste nevideli, aby mala C3 antistresove vibrovanie aj na zadnych sedackach, s tou holkou tak triaslo, ze som myslel ze som pri parkovani ohol disk ..:-) ... nakoniec jej to ale policajt dal .. a este ju stresoval, nech ide rychlo, lebo nam dosralo termostat a tak nam trosku hrialo :-P ...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

nordkapp_pb napísal:pozor lebo ak mna pamat neklame a to akoze chodim na motoride.sk a podobne motorkarske stranky a hodne ma veci okolo motoriek zaujimaju .. tak bolo podla stareho zakona dane ze motorkari smu ist aj na dialniciach max. 90 .. ale islo k novelizacii zakona a zacali sa tomu venovat, lebo je to nezmysel 90 pre motorku .. a potom robili protestnu jazdu 90kmh rychlostou, ked isla masivna kolona motoriek po D1 v celej sirke vozovky a zdrzovali tak provoz aut, ktore smu 130 :-P ... takze tak ... a som si takmer isty ze moze motorkar jazdit v sucasnosti 130 po dialnici aj po rychlostnej ceste ...
hej , máš pravdu , sekol som sa , malo to byť opačne ,,,
rýchlosť napr. na dialnici je rovnaká ako u áut , tak u motocyklov
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

tak dnes - test 55bodov, konstrukcia OK, jazdy OK..........len som zabudol co potrebujem na tom inspektorate odovzdat :lol:
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

nedostavali ste nehodou take papiere, ti ktori ste spravili ? .. lebo samizda ze to bolo tak .. ten papier kde boli nalepene kolky si zobral samizda policajt .. a ti co spravili dostali este nejaky papir .. nevim .. inak tam iba prides nieco povypisujes, odfotia ta .. poslu do BA a za 5 - 14 dni mas karticku na inspektorate :-P ...
Vlado6230
Star
Star

Ja to mam tak policajt vsetko zobral. A ja mam len ist na policiu dat 200,- kolok, obciansky povedat miesto kde som robil,kedy.... A oni ma odfotia popisem daco a ....cakam
R.I.P.
Zablokovaný
Zablokovaný

Príspevok od používateľa R.I.P. »

vyfotili? svoju fotku nemusim? pojdem s pradznymi kapsami? :)
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

Áno, netreba ti takmer nič, prídeš, podpíšeš nejaký papier, potom ťa odfotia na vodičák, hodíš jeden podpis , ktorý bude tiež na vodičáku, zakúpiš si kolok priamo na mieste a budú potrebovať údaje z OP. To je všetko.
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

A pamataj este ze vodicakom sa nic nekonci, vodicakom vsetko este len zacina ;) vela zdaru a ziadne nehody
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja uz si idem v stredu (bud.) po vodicak skusky boli 100%-né, uz len dva roky nikoho nezabit...
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

inac ked urobim zajtra ten vodicak tak daju mi neaky papier ze mozem jazdit ? alebo treba cakat na ten vodicak ?
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Murphy: musis cakat na vydanie vodicaku ;)
misokgb
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa misokgb »

MurphY napísal:inac ked urobim zajtra ten vodicak tak daju mi neaky papier ze mozem jazdit ? alebo treba cakat na ten vodicak ?
Daju ti papier, na ktory by sa jazdit nemalo, resp. ho mozes pouzit v nevyhnutnej situacii, kedze si sposobily jazdit, no doklad o tom nemas... Ale ja som jazdil na tom s tym, ze ked ma chytia chlupati sa spravim, ze hups, to som nevedel, ze sa na to nemoze jazdit, kamarat povedal, ze mozem... A myslim, ze by mi to preslo... To je uz len tvoja sikovnost, ci sa dokazes vyhovorit :P
MurphY
Professional
Professional

no alebo si ho vybavim ten isty den kedy mam skusky no..
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

misokgb: ano a v pripade ze by sa ti pocas toho cakania pritrafila nejaka dopravna nehoda neviem ako by si mu odovodnil ze preco si jazdil... v pripade preukzania viny by si dostal 2 rocny odklad a to teda neni nic moc... :/

a zakon hovori jasne: jazdit moze len drzitel platneho vodicskeho opravnenia prislusnej skupiny... v dobe ked cakas na vydanie vodicaku, nie si jeho drzitelom (teda ani nemozes jazdit), si len cakatelom na vydanie.
MurphY
Professional
Professional

inac kolko trva take vydanie vodicaku ? koho podpis treba staci iba moj ?
Vlado6230
Star
Star

MurphY napísal:inac kolko trva take vydanie vodicaku ? koho podpis treba staci iba moj ?
trva od 5 dni do takych 2 tyzdnou podla ludi.. A staci len tvoj podpis. Ved ho budes mat na vodicaku..
MurphY
Professional
Professional

akoze huste 55bodov jazda prospel konstrukcia taktiez prospel.. sice uz jazdim ale tak zajtra idem vybavit vodicak..
patrick1
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa patrick1 »

joj od tohto tyzdna uz vodicak doma ale auto nikde.. kde je?? :? musim zarobit :roll: ... inak kamos raz jazdil bez vodicaka a mal pri sebe preukaz z autoskoly ze robi vodicak..a stopli ho polisi .. nechali ho ist ale s tym, ze majitel vozidla (to je dalsi kamos ktory pri nom vtedy sedel) napise splnomocnenie ze vtedy a na tom mieste pod jeho dohladom dovolil osobe bez vodicaka jazdit...a este ho tak strapnovali na pobavenie ze musi verejne lutovat ze to spravil atd. proste daktori zelený su riadne blbý :)
Napísať odpoveď