V tych materialoch nieje vsetko vysvetlene vsetko do podrobna nas instruktor nam to perfektne vysvetluje a urcite to rychlejsie a lepsie naucimako keby som sa mal stym trapit sam.A aj keby tak tam bereme aj kopu praktickych veci a niektore skusame.Takze zaplatit sa oplati.
To ci sa oplati zaplatit je vec pohladu. Mne by dal instruktor velke prd, takze pre mna su to vyhodene peniaze. A hlavne zabite dva roky, za ktore mam spravene aj dalsie 4 skusky CCNP
mam to na skole ako volitelny predmet a celkom ma to zaujima ale ma o to zaujem viac ziakov nez je mozne a bude sa robit nejaky test podla ktoreho vyberu tych najlepsich ale co v tom teste bude nam nepovedali tak by som sa chcel spitat tu ze ci by mi niekto nepriblizil co v tom teste asi bude...
Nazdar, mam takyto problem: Minuly rok som spravil CCNA 1 ale nerobil som zaverecnu pracu. Pretoze ju od nas instruktor nejako nevyzadoval len povedal ze by sme ju mali spravit. Tohto roku som robil CCNA2 ale nestihol som ho cely pre nasho "skveleho" instruktora. Asi pred mesiacom nam poveal ze ma pre nas Certifikaty z minuleho roku z prveho modulu CCNA, ale neda nam ich pokial nespravime akysy jeho test, ktory chce zobrat ako tu zaverecnu pracu. Pritom je v tom teste uz aj podsietovanie ci je si myslim uz CCNA2 a v CCNA1 bo akurat OSI model a zakladne pojmy. To nas vsetkych nastvalo. Pretoze ostatne triedy, ktorych uci iny, lepsi instruktor ten certifikat dostali aj bez zaverecnej prace. A pritom nam este ten druhy instruktor povedal, ze zaverecna praca sa nemusi vyzadovat. Tak mi prosim poradte co mam robit aby mi ten certifikat dal. A aby tie dva roky co som na cisco chodil neboli zbytocne kedze CCNA 2 nedostanem. Pretoze by som sa chcel tomu venovat aj nadalej.
Sorry za chyby mam nervy:)
t0m4s3 napísal:Uz to tu opakujem asi po desiate: ak sa tomu chces venovat, tak si sprav skutocne CCNA
No ved ja som ho aj zacal robit. Prvy CCNA 1 mam ukonceny lenze instruktor mi nechce dat certifikat..... a druhy CCNA 2 sme koli nemu nestihli takze, na vyske budem musiet robit vsetko odznova....