P.E.T.A. - Co si o nich myslite ?

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

P.E.T.A. - Co si o nich myslite ?

Príspevok od používateľa SeXy »

"People for the Ethical Treatment of Animals [ http://sk.wikipedia.org/wiki/PETA ] (skrátene PETA) je nezisková organizácia,
ktorá sa angažuje za práva zvierat. Bola založená v roku 1980 v Norfolku,
Virgínia. Združuje 1,8 milióna členov a podporovateľov a je najväčšou organizáciou svojho druhu.
Slogan organizácie znie „zvieratá nie sú naše na jedenie, obliekanie, experimentovanie alebo používanie na zábavu"

- Moj nazor na PETA je ze je to banda zakomplexovanych snobov ktory nemaju nic ine na praci ako vyvijat problemy, drami, a olievat ludi so zvieraciou krvou.

Najradsej by som celu tu sektu poslal do Alschwitzu alebo este lepsie, do oswiecimu.

Tyto ludia ma neskutocne angazuju a citim k nim strasnu nenavist, niekedy mam dokonca aj chut ich fizicky napadnut...

Drbe mne alebo im ?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

predovsetkym ked budes chcet byt nabuduce mudry tak predom studuj ... studuj vela .. studuj hlavne gramatiku a dejepis ...

... kazdy kto chce mat velkohube prehlasenia zahrnajuce "Alswitz" a oswiencim ... by mal hlavne vedet ze je to aUschwitz volany familiarne aj oswiencim, lebo sa nachadza lizko tohto maleho mestecka, alebo mozno skor obce :-) ... a ano plny nazov znie KL Auschwitz I - Oswiecim ...

.... studuj aj slovnik cudzich slov ... keby ta neskutocne angazovali, tak by si pre nich asi najskor neskutocne makal :-) ...

konecne k jadru problemu -> ano PETA je banda, na zaciatku stal aspon priblizne dobry napad, ktoreho sa chytili chori ludia ... zial ... uz neslo o to, aby zviera najskor co mozno najrychlejsie (uziva sa aj humanne zevraj :-D) zabili a az potom stahovali z koze ... nejak sa to dostalo k tomu ze kazdy kto zere maso je zly a blby ... nemozem s nimi suhlasit a nikdy nebudem ... kazda vyssia forma sa zivi na ukor nizsej formy, az raz bude aj forma nad nami, tak mame poprdeli, budu stahovat z koze a varit na smotane nas ...
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

No zvhladom na tvoje odborné vyjadrovanie a chuťky ich fyzicky napádať by som povedal, že drbe najmä tebe - na margo otázky komu drbe.
Našťastie to "neperforujem" na dlhé obdobie, takže by si mal byť onedlho "kandizovaný" ako pred tým :wink:
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Re: P.E.T.A. - Co si o nich myslite ?

Príspevok od používateľa zelovoc »

Drbe mne alebo im ?
Tebe.

to za to vyjadrovanie
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

SeXy napísal:
Tyto ludia ma neskutocne angazuju a citim k nim strasnu nenavist, niekedy mam dokonca aj chut ich fizicky napadnut...

Drbe mne alebo im ?
No vidis, mna zas neskutocne vytacaju egoisti, ako si ty a "hviezdy", ktore musia mat za kazdu cenu kozuch zo vsetkeho, co ma kozusinu, ako keby si nemoze obliect vetrovku alebo kabat. Alebo ludia, ktory maju nesmiernu zabavu z toho, ako za dvaja psi pred ich ocami dotrhaju na kusy. :roll:
Aj ked uznavam, ze praktiky, ako polievanie krvou alebo farbou su prehnane, aj tak im prajem co najviac uspechov.
Dědek Kostěj
Expert
Expert

Príspevok od používateľa Dědek Kostěj »

ja som privrzenec PETA - People Eating Tasty Animals.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jankyi »

Takto to vyzera, keď nemaš fet alebo si bol naopak prave dofukany?

Otazku, ci su zvierata potravou pre cloveka, myslim netreba riesit. Odjakziva to tak bolo, neexistuje argument, ktory by ma dokazal presvedcit o opaku. Samozrejme, ak sme teda najvyssia forma zivota, mali by sme zaobchadzat so zverou s davkou humannosti(dobru kravina, viem :D ). Tiez treba rozlisovat medzi zabijanim zvierat pre potravu a ich tyranim.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

1. prispevok - ROFLKOPTER.... :smt043

inak cisty suhlas s norkappom
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Maki: si zabil :D ze ROFLCOPTER

Kód: Vybrať všetko

ROFL:ROFL:LOL:ROFL:ROFL
           |
  L   /---------
 LOL===       []\
  L    \         \
        \_________\
          |     |
       -------------/
inak ze PETA je ethical... prejdite si archiv This Is True a bude vam z nich blivno.
SeXy
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa SeXy »

:lol:

Lol sorry za ten blud.. VACSINOU mam take "vyklony" ze pisem somariny....

Fakt, Ignorujte to !
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

A co dobreho si mal, ak sa možem spytat.
vojtk
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa vojtk »

pryja napísal:No vidis, mna zas neskutocne vytacaju egoisti, ako si ty a "hviezdy", ktore musia mat za kazdu cenu kozuch zo vsetkeho, co ma kozusinu, ako keby si nemoze obliect vetrovku alebo kabat. Alebo ludia, ktory maju nesmiernu zabavu z toho, ako za dvaja psi pred ich ocami dotrhaju na kusy. :roll:
Aj ked uznavam, ze praktiky, ako polievanie krvou alebo farbou su prehnane, aj tak im prajem co najviac uspechov.
Suhlasim, som na tom podobne. Na jednej strane som za ochranu prirody, na druhej proti sialenym aktivistom, co sa nevedia zmestit do vlastnej koze. Ale vzhladom na stav sucasnej spolocnosti, castokrat treba ludi sokovat, aby si vôbec vsimli, co sa im chce povedat.(to vsak neznamena, ze take kampane uznavam)
Iron-Eddie
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Iron-Eddie »

Tak ako s tým nejedením zvierat príliš nesúhlasím. Človek je od prírody mäsožravec (vlastne všežravec) a to sa nedá len tak ľahko zmeniť.
S ostatnými ich bodmi (žiadne oblečenie zo zvierat, experimenty...) súhlasím. Ale ak používajú šokujúce taktiky, aby ostatných presvedčili, tak s tým nesúhlasím.
seth82
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa seth82 »

Zakladatel temy: facepalm.jpg
Nordkapp: LOL, vcelku trefne :D

PETA: s nejedenim zvierat nesuhlasim, ludia ich odjakziva jedli, jedia a budu jest, ich iniciativa v tomto ohlade je totalne nezmyselna a hlavne v praxi nerealna. Na druhej strane suhlasim s nepouzivanim zvierat na vyrobu oblecenia a obuvi, pripadne inych modnych doplnkov. Proste neviem pochopit, co je na tom vlastnit pravy norkovy (alebo iny) kozuch, pripada mi to chore nosit na sebe srst mrtvych zvierat ako v casoch praveku, ked neexistovali umele vlakna. Ako poslednu poznamku by som dal asi to, ze PETA sa dostala do ruk nespravnej skupine ludi (a pokracuje v priberani dalsich podobnych), presne tak ako Scientologicka cirkev a podobne sekty.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

Príspevok od používateľa begbeee »

Nie je podstatné čo si myslíme o nich my. Podstatné je, čo si oni myslia o nás, lebo ak im nerežeš tak raz možno dostanaš vedro farby medzi oči :D
pryja
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pryja »

Kazda organizacia typu PETA, UNICEF, Greenpeace a pod. sa snazi spravit nieco dobre pre tento svet a naopak, ti, co ich len odsudzuju a kritizuju, su, IMHO, prizivnikmi nasej planety.
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

pryja napísal:Kazda organizacia typu PETA, UNICEF, Greenpeace a pod. sa snazi spravit nieco dobre pre tento svet a naopak, ti, co ich len odsudzuju a kritizuju, su, IMHO, prizivnikmi nasej planety.
Obsah môže byť dobrý, ale keď zlyháva forma...
Poviem to inak - bojovať proti potratom je napríklad vznešená myšlienka, ale to čo robí napr. p. Ťuťková je zlá forma.
Dúfam, že som použil pochopiteľnú analógiu.
jankyi
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Pryja: Davat Unicef a PETA do jedneho vreca je zcestne. Naozaj si myslis, ze zvierata tu nie su na to, aby nas zivili? Inak ludia, podaktori tu vravite, ze ste proti vyrabaniu veci zo zvierat. Ja si to neviem predstavit, koža je koža. A keď sa uz daka zver zabije pre maso, preco z nej nepouzit vsetko ostatne?
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

pryja dovolim si nesuhlasit a prebrat si to krok po kroku ... predovsetkym ide o tzv. mingfuckingove organizcaie ... snazia sa nieco prezentovat ale beru to nejak odbuka, vzdy na zaciatku je nejaka mylsienka o ktorej netvrdim ze je vzdy zla, ale chytia sa jej vrcholne nekompetenti ludia vydavajuci sa za kapacity co sa problemu tyka (ROFL napr. Katka Jacques - najznamejsie ceske dieta slnka a nizzsich emisii spalovacich motorov :-P ) ... takto pekne kefuju nase penazenky, ludskost, slobodny nazor a racionalne uvazovanie ...

k PETE som sa uz vyjadril hned v druhom poste ... mozme dalej ..

UNICEF ... XYZ rokov (čítaj snad odjakziva) zbiera peniaze na neborákov v Afrike, každý raz - dva krat rád dá .. preco nie .. ved je to na dobrú vec ... rocne musia vyzbierat snad miliardy celosvetovo .. povedz mi ze za to nespravis aspon cosi .. aspon jednu poondiatu studnu s dezinfekciou na vodu kdesi v africkom Niznom Prdelákove ? ? ? .. ale spravis ... ale NACO ? ? ? ... aby mohlo napr. take TESCO ked im vyprsi exp. doba na cistu vodu vo flasi poslat takyto relativne nevyhovujuci kontraband prostrednictvom Cerveneho Kriza a Unicefu za nakupnu cenu do afriky (a potom ze nam moze Tesco poskytnut 80% zlavy ... preco by nemohlo ked dokazu pracovat bez straty aj ked je uplne najhorsie :-) ) ... samozrejme aj tie UNICEF lietadla musia nieco stat .. aj sidlo UNICEF musi nieco stat ... ani ti ludia niesu samaritani a nerobia to zadarmo ... mylsim ze viac uzitku by spravili, keby tam osobne isli a naucili ich zasadit fazulu (ovsem tam kde to ide, nie niekde na sahare ze ?) ... to ze sa Angelina Pekná odfoti s HIV pozitivnym 2 rocnym orechom, ktory sa pravdepodobne ani nikdy nedozvie kto je jeho tatko, lebo Unicef proste nevie presadit aby ti ludia neboli jak kraliky nikomu ale skutocne NIKOMU nepomoze ... ono predovsetkym je to velmi rozsiahla problematika, jako koneckoncov kazde presieranie financii slusnych ludi ...

GREENPEACE je organizacia ktora mi z menovanych a podobne orientovanych lezi v zaludku snad uplne najviac ... je to dalsia banda ktorej mottom je "HURÁ DO TOHO, ALE OPOVAZTE SA NAD TYM ZAMYSLET" ... je to banda prevazne volnomylsienkarskych dredatych typkov a typenkyn, ktori toho asi stejne moc nenamyslia :-) ... skusim svoj postoj k nim ilustrovat na snad najznamjsom pripade cistych energii ... Rakuski Greenpeace protestujuci proti Temelínu -> -> ked si sudny clovek prebere len tuto vetu tak dost dobre nechape kde sa stala chyba ... ako moze niekto kto sa velkohubo ohana cistotou zivotneho prostredia vystupovat proti, v pomere cistota/vykon, najvyhodnejsiemu zdroju energie ? nechapem ... ohanat sa v dnesnej dobe nebezpecnostou vybuchu takehoto zariadenia je pri stipke prehladu v dnesnej dobe strasna kratkozrakost .. takisto radioaktivny odpad .. mylsim ze tej nasej maticke zemi absolutne nebude vadit ked bude v sachte 1 km pod povrchom zlozene hermeticky uzavrene vyhorene jadrove palivo ... je pekne ze deti slnka by chceli veterne elektrarne, ale zas -> mentalny blok im nedovoli videt ze su hlucne a ich vykon je prudko nedostacujuci, ked odhliadneme od faktu ze na slovensku ich neni kam dat aby nerusli raz krajiny, a sucasne na ne nejaky ten severak fukal ... dalsia vec ktora ma velice potesila je zelenych preferencia slnecnej energie - drahej, s u nas relativne malym instalovatelnym vykonom, zavislej na poveternostnych podmienkach ...

... to len tak pre ilustraciu co sa mi asi honi hlavou a akej zaludocnej nevolnosti sa mi dostava ked pocujem P.E.T.A., UNICEF, GREENPEACE, STRANA ZELENÝCH a pod. :-) ...

... prepac za mylsienkovo mozno trochu rozhadzany text, ale spal som asi 2 hodky a bol som potom 12 v robote, tak ma to tu docela kláti do postele :-P ...

... nenechajme sa preto vypatlat tzv. ludskostou, ekologoiu, pripadne pravami zvierat a rastlin presahujucimi aj prava ludi ...
begbeee
Hardcore addict
Hardcore addict

nordkapp_pb napísal:...
Tak pod toto sa dá len podpísať.
Napísať odpoveď