Bulharsko

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Fabo
Hardcore addict
Hardcore addict
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fabo »

Hmm, teraz ma napadlo, mal by som dodat, ze aj v tej Ravde to bolo kratko po burke.
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ja som tam bol (ako som uz pisal) mimo sezony a dost casto tam lialo (3 roky dozadu).
Ale celkovo v porovnani napriklad s Korfu :? A nehovorim zrovna o riasach. Kopec bordelu od turistov, spaky..
Fanthomas2
Novice
Novice
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Fanthomas2 »

NO bol som tam celkovo 3 krat .... suhlasim s tym ako ste opisali zivot a podmienky v Bulharsku .... nie je tam az tak krasne ako v napr. v chorvátsku ,ale ceny lacnejsie .... ako na SK ..... skor sa este oplatil nakup siat a topanok teraz to zhruba vychadza rovnako tak radsej kupim na Sk a mam zaruku 2 roky ... prvy krat ked som tam bol som bol este decko ...bolo fajn ,druhykrat som sa tam zamiloval to som mal 17 rokov moja prva velka laska Lucka z Ciech pozdravujem :P .... a tretikrat uz to bol sami opiáš .... myslim si ,ze Bulharsko pre mna uzavreta kapitola ,ked tak mozno niekedy s kamosmi ,ale s rodicmi uz nikdy nikde :D ...... :oops:
CoderMan
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa CoderMan »

Bol som v Bulharsku 2x teraz idem 3x :smt009 bolo tam super, čisté pláže slnko úplne šecko a celkom nízke ceny. Nemám čo vytknúť, preto sa tam stále vraciam. :)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

CoderMan napísal:Bol som v Bulharsku 2x teraz idem 3x :smt009 bolo tam super, čisté pláže slnko úplne šecko a celkom nízke ceny. Nemám čo vytknúť, preto sa tam stále vraciam. :)
Tak tak, my sme boli na Zlatych pieskoch - nadherna dlha piesocnata plaz, pocasie bolo super, more teple...
Kludne porovnatelne s Greckom, dokonca oproti niektorym destinaciam aj krajsie.
Kto chce ale obzerat pamiatky, tak tam toho az tak vela nenajde, skor pre takych, co sa chcu cely den valat na plazi... :)
Riquelme
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Riquelme »

Tak ja prvý krát cestujem do Bulharska už tento piatok , konkrétne do Kittenu ? je tu niekto kto má skúsenosti s týmto mestom ? :)
kukiak
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa kukiak »

Riquelme napísal:Tak ja prvý krát cestujem do Bulharska už tento piatok , konkrétne do Kittenu ? je tu niekto kto má skúsenosti s týmto mestom ? :)
lacnejsie ako primorsko, dve velke ulice, dve plaze.. jedna cistejsia, jedna spinavsia, jedna je taka zatoka, druha otvorene more.. Na tej otvorenej po burke zvykne byt vela meduz.. Najlepsia pizza je v pizzeri Astoria.. Nad nou je cinska restauracia, kam sa treba minimalne raz prezrat :D
Leniv3c
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Leniv3c »

Neodporucam chodit do Pomoria, ako dakedy ked este v starom pomori boli trhy a neboli tam holandania, bulhary si slovakov vazili tak to bolo vcelku fajn ale teraz tam je velka nuda , nic tam neni, spina a namiesto tavern a obchodikov (na vecerne prechadzky) tam spravili holandania velky hotel, ludia v bulharsku uz slovakov ignoruju. Takze premna minula dovolenka :roll: Este ze sa vraciame do Grecka kde bolo vzdy a bude pekne :)

// Ine destinacie mozu byt pekne, bol som aj vo varne ale tu si nepametam a v Nesebare ktory je sam o sebe velmi pekny , ci uz plaze alebo ostrovcek s hradom ...
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

moja rodná krajina...ja sa tam aj dohovorím :) takže no problém a mam tam kopec rodiny :)
robbiee
Star
Star

Príspevok od používateľa robbiee »

Nino napísal:moja rodná krajina...ja sa tam aj dohovorím :) takže no problém a mam tam kopec rodiny :)
Vacsinou mi rozumeli aj po slovensky, takze dohovori sa snad kazdy :)
Riquelme
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Riquelme »

kukiak napísal:lacnejsie ako primorsko, dve velke ulice, dve plaze.. jedna cistejsia, jedna spinavsia, jedna je taka zatoka, druha otvorene more.. Na tej otvorenej po burke zvykne byt vela meduz.. Najlepsia pizza je v pizzeri Astoria.. Nad nou je cinska restauracia, kam sa treba minimalne raz prezrat :D
Už som sa vrátil, dobre bolo...jedli sme vatšinou v jednej reštike kde bola zľava 20% od globtouru..a medúzy neboli skoro vobec , ja som videl len v zangadore:D
MrGizmof
King
King

Príspevok od používateľa MrGizmof »

Budúci rok sa tam chystáme, presnejšie na Slnečné Pobrežie. Vie mi niekto povedať ako to tam teraz vlastne vyzerá? Z komentu z roku 2007 bolo že tam je samí čínsky obchod a tak....
No a zatiaľ sa mi nejak jedine páči Grenada Hotel čo som pozeral, viete tam poradiť aj nejaký iný kde sú 2 izby? Nemohol som nájsť nič iné a kvalitné.
http://www.booking.com/hotel/bg/grenada ... c2c67b90e2
Mikenzy
Novice
Novice

Príspevok od používateľa Mikenzy »

teraz niekedy sa chystame autom do Bulharska z vychodneho slovenska, mate niekto skusenosti s cestami cez Rumunsko?
mne sa velmi nechce ist po dialniciach budapest-belehrad-sofia... na dialnici je nuda :)
ale tiez si rozbit auto na dierach by nebolo dobre :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mikenzy ... Radsej chod tou nudnou trasou. Ja som sa tam viac nez zabavil.
Dialnica v Bulharsku je skvela ... Policia tam nema Radary a sleduje len korektnost jazdy. V Srbsku ma iGo8 tahalo po prenadhernej ceste pri utesoch ... Nieco prenadherne.

Cez Rumunsko siel jeden moj znamy a ked som pocuval co cigosi robili aby ta zastavili a predali ti nieco alebo este lepsie ukradli ... A o kvalite ciest ani nehovorim.
Mikenzy
Novice
Novice

hmm zaujmave, a ti cigosi sa cinili pred alebo po vstupe Rumunska do EU? ale zase ten vstup asi aj tak nic nezmenil ze :wink:
no ja si zase rad aj dupnem na plyn a obehnem nejake to auto a zazijem nejake vzruso samozrejme v ramci bezpecnosti :) a taka stereotypna dialnica to fakt neni pre mna :?
ale aj tak o tom nerozhodujem ja, ja budem iba sofer, tak sa budem musiet podriadit rozhodnutiu rodiny :)
Shark NX
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Shark NX »

Mikenzy na Dialnici v Srbsku a Bulharsku lietaju Turecke kamiony ktore idu dost rychlo ... Cize tam je to tak ze letis 140-160 zrazu sa blizi nieco Xenonove tak uvolnis cestu. Za Xenonovym ide nieco pomalsie tak ides na Sponzora ... A drzite sa spolu okolo 200-300km ...
Uvolnite niekomu cestu ale kamion isiel len 90km/h tak podradis do 3 ... A tlacis az do 6800ot./min. A idete jeden na jedneho :)
Ja sa vzdy na Dialnici zabavim.
Mikenzy
Novice
Novice

jj,mas pravdu, mne asi len na dialnici chyba ten adrenalinovy pocit ist v protismere :)
tak som zvedavy ako to dopadne
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

Ahojte,

nájde sa niekto, kto bol v Bulharsku tento rok? Chystám sa tam s priateľkou a zaujímalo by nás, že ako to tam vyzerá s cenami za jedlo. Ideme do Obzoru, takže ak bol niekto konkrétne aj tam, tak by to pomohlo.
Oplatí si zajednať polpenziu, alebo je lepšie sa prestravovať v miestnych reštauráciách?
A ešte koľko zhruba stojí vstupné na nejakú tú diskotéku. :D

Ďakujem za odpovede.
bolek
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa bolek »

SiS: Brat je akurát v Prímorsku. Takže keď sa ozve alebo sa vráti, môžem ti dať vedieť. Ak ti to bude stačiť. Kedy cestuješ?
SiS
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa SiS »

No v utorok alebo piatok ideme zajednať dovolenku a ak všetko sa podarí tak v piatok 31. cestujeme.
Napísať odpoveď