Bulharsko
-
Fanthomas2
Novice
- Kontaktovať používateľa:
NO bol som tam celkovo 3 krat .... suhlasim s tym ako ste opisali zivot a podmienky v Bulharsku .... nie je tam az tak krasne ako v napr. v chorvátsku ,ale ceny lacnejsie .... ako na SK ..... skor sa este oplatil nakup siat a topanok teraz to zhruba vychadza rovnako tak radsej kupim na Sk a mam zaruku 2 roky ... prvy krat ked som tam bol som bol este decko ...bolo fajn ,druhykrat som sa tam zamiloval to som mal 17 rokov moja prva velka laska Lucka z Ciech pozdravujem
.... a tretikrat uz to bol sami opiáš .... myslim si ,ze Bulharsko pre mna uzavreta kapitola ,ked tak mozno niekedy s kamosmi ,ale s rodicmi uz nikdy nikde
...... 
Tak tak, my sme boli na Zlatych pieskoch - nadherna dlha piesocnata plaz, pocasie bolo super, more teple...CoderMan napísal:Bol som v Bulharsku 2x teraz idem 3xbolo tam super, čisté pláže slnko úplne šecko a celkom nízke ceny. Nemám čo vytknúť, preto sa tam stále vraciam.
Kludne porovnatelne s Greckom, dokonca oproti niektorym destinaciam aj krajsie.
Kto chce ale obzerat pamiatky, tak tam toho az tak vela nenajde, skor pre takych, co sa chcu cely den valat na plazi...
-
kukiak
Addict
lacnejsie ako primorsko, dve velke ulice, dve plaze.. jedna cistejsia, jedna spinavsia, jedna je taka zatoka, druha otvorene more.. Na tej otvorenej po burke zvykne byt vela meduz.. Najlepsia pizza je v pizzeri Astoria.. Nad nou je cinska restauracia, kam sa treba minimalne raz prezratRiquelme napísal:Tak ja prvý krát cestujem do Bulharska už tento piatok , konkrétne do Kittenu ? je tu niekto kto má skúsenosti s týmto mestom ?
Neodporucam chodit do Pomoria, ako dakedy ked este v starom pomori boli trhy a neboli tam holandania, bulhary si slovakov vazili tak to bolo vcelku fajn ale teraz tam je velka nuda , nic tam neni, spina a namiesto tavern a obchodikov (na vecerne prechadzky) tam spravili holandania velky hotel, ludia v bulharsku uz slovakov ignoruju. Takze premna minula dovolenka
Este ze sa vraciame do Grecka kde bolo vzdy a bude pekne 
// Ine destinacie mozu byt pekne, bol som aj vo varne ale tu si nepametam a v Nesebare ktory je sam o sebe velmi pekny , ci uz plaze alebo ostrovcek s hradom ...
// Ine destinacie mozu byt pekne, bol som aj vo varne ale tu si nepametam a v Nesebare ktory je sam o sebe velmi pekny , ci uz plaze alebo ostrovcek s hradom ...
Už som sa vrátil, dobre bolo...jedli sme vatšinou v jednej reštike kde bola zľava 20% od globtouru..a medúzy neboli skoro vobec , ja som videl len v zangadore:Dkukiak napísal:lacnejsie ako primorsko, dve velke ulice, dve plaze.. jedna cistejsia, jedna spinavsia, jedna je taka zatoka, druha otvorene more.. Na tej otvorenej po burke zvykne byt vela meduz.. Najlepsia pizza je v pizzeri Astoria.. Nad nou je cinska restauracia, kam sa treba minimalne raz prezrat
Budúci rok sa tam chystáme, presnejšie na Slnečné Pobrežie. Vie mi niekto povedať ako to tam teraz vlastne vyzerá? Z komentu z roku 2007 bolo že tam je samí čínsky obchod a tak....
No a zatiaľ sa mi nejak jedine páči Grenada Hotel čo som pozeral, viete tam poradiť aj nejaký iný kde sú 2 izby? Nemohol som nájsť nič iné a kvalitné.
http://www.booking.com/hotel/bg/grenada ... c2c67b90e2
No a zatiaľ sa mi nejak jedine páči Grenada Hotel čo som pozeral, viete tam poradiť aj nejaký iný kde sú 2 izby? Nemohol som nájsť nič iné a kvalitné.
http://www.booking.com/hotel/bg/grenada ... c2c67b90e2
-
Shark NX
Addict
Mikenzy ... Radsej chod tou nudnou trasou. Ja som sa tam viac nez zabavil.
Dialnica v Bulharsku je skvela ... Policia tam nema Radary a sleduje len korektnost jazdy. V Srbsku ma iGo8 tahalo po prenadhernej ceste pri utesoch ... Nieco prenadherne.
Cez Rumunsko siel jeden moj znamy a ked som pocuval co cigosi robili aby ta zastavili a predali ti nieco alebo este lepsie ukradli ... A o kvalite ciest ani nehovorim.
Dialnica v Bulharsku je skvela ... Policia tam nema Radary a sleduje len korektnost jazdy. V Srbsku ma iGo8 tahalo po prenadhernej ceste pri utesoch ... Nieco prenadherne.
Cez Rumunsko siel jeden moj znamy a ked som pocuval co cigosi robili aby ta zastavili a predali ti nieco alebo este lepsie ukradli ... A o kvalite ciest ani nehovorim.
hmm zaujmave, a ti cigosi sa cinili pred alebo po vstupe Rumunska do EU? ale zase ten vstup asi aj tak nic nezmenil ze
no ja si zase rad aj dupnem na plyn a obehnem nejake to auto a zazijem nejake vzruso samozrejme v ramci bezpecnosti
a taka stereotypna dialnica to fakt neni pre mna
ale aj tak o tom nerozhodujem ja, ja budem iba sofer, tak sa budem musiet podriadit rozhodnutiu rodiny
no ja si zase rad aj dupnem na plyn a obehnem nejake to auto a zazijem nejake vzruso samozrejme v ramci bezpecnosti
ale aj tak o tom nerozhodujem ja, ja budem iba sofer, tak sa budem musiet podriadit rozhodnutiu rodiny
-
Shark NX
Addict
Mikenzy na Dialnici v Srbsku a Bulharsku lietaju Turecke kamiony ktore idu dost rychlo ... Cize tam je to tak ze letis 140-160 zrazu sa blizi nieco Xenonove tak uvolnis cestu. Za Xenonovym ide nieco pomalsie tak ides na Sponzora ... A drzite sa spolu okolo 200-300km ...
Uvolnite niekomu cestu ale kamion isiel len 90km/h tak podradis do 3 ... A tlacis az do 6800ot./min. A idete jeden na jedneho
Ja sa vzdy na Dialnici zabavim.
Uvolnite niekomu cestu ale kamion isiel len 90km/h tak podradis do 3 ... A tlacis az do 6800ot./min. A idete jeden na jedneho
Ja sa vzdy na Dialnici zabavim.
Ahojte,
nájde sa niekto, kto bol v Bulharsku tento rok? Chystám sa tam s priateľkou a zaujímalo by nás, že ako to tam vyzerá s cenami za jedlo. Ideme do Obzoru, takže ak bol niekto konkrétne aj tam, tak by to pomohlo.
Oplatí si zajednať polpenziu, alebo je lepšie sa prestravovať v miestnych reštauráciách?
A ešte koľko zhruba stojí vstupné na nejakú tú diskotéku.
Ďakujem za odpovede.
nájde sa niekto, kto bol v Bulharsku tento rok? Chystám sa tam s priateľkou a zaujímalo by nás, že ako to tam vyzerá s cenami za jedlo. Ideme do Obzoru, takže ak bol niekto konkrétne aj tam, tak by to pomohlo.
Oplatí si zajednať polpenziu, alebo je lepšie sa prestravovať v miestnych reštauráciách?
A ešte koľko zhruba stojí vstupné na nejakú tú diskotéku.
Ďakujem za odpovede.