Pomoc s bitkou...prosim rychlo....

Témy, ktoré sa nedajú zaradiť do kategórií vyššie...
mi-chau
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa mi-chau »

Boha ked uz taki ako gego maju zbrojak, tak to sa radsej stahujem do juzneho Bronxu..
Gangy
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Gangy »

V skutocnosti ma gego "zbrojak" akurat tak na rohypnol.
kubodinho
Professional
Professional

Príspevok od používateľa kubodinho »

gego napísal:hm zaujmava tema ties som pacifista a viem ze su proste ludia ktory bitky a konflikty vyhladavaju ... a ako sa branit ? moznost cislo jedna budes dostavat na pi*u kazdy tyzden a zvyknes si ....
moznost 2 - utekas ako forest gump cely zivot ....
moznost 3 - nechas sa rozbit udas a vytrieskas prachy ... bez svedkov 0va moznost vyhry
moznost 4 - zavolas kamosov uplnu presilu aspon 10 nejake korby z posilky pripadne nejakych kamosov brat a tak starsi ... a rozbijete ich a oni pochopia ze vzdy dostanu ...
moznost 5 - sam rozkopes sefa pred jeho bandou a on bude ponizeny a je asi 50 % sanca ze ti da pokoj ....

moznost 6 najucinejsia .... pouzivam ju ja .... zahras uplneho psychopata a prilozis mu pistol k hlave a zacnes ratat ... este som nestretol cloveka co sa pri pohlade na moj sialeny ksicht v tom okamihu nezosypal ... dolezity je respekt .... sef nieje ten kto vyhra vojnu bytkou ale tym ze si respekt vytvori ... aj ked si pol popradu mysli ze som nevyspitatelny sialenec ... ale uz ma nebiju a maju strach ... ps ked moznost 6 nefunguje a najde sa nejaky sialenec strel mu do lytka zo zadu trafis mu iba zilu a ked ta uda povies ze si branil .... samozrejme ze legalne ja som si spravil zbrojak na to ...

//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 21:09 )
tak to je tazke poradit ... musis ich poriadne vystrasit ... odporucal by som bujnych chlapcov na 5 kovych baworakoch z devinami ... toto zlomi kazdeho ..
akoze sorry, ja som tiez odchovany na americkych akcnych filmoch, ale zase vsetko ma svoje medze :D
a k teme?

neviem radist jak sa mas ti nebudem, ale proste musis ukazatze sa ho nebojis, lebo ked mu ukazes strach tak si bude stale dovolovat a cim skor to urobis tym lepsie, aj do dalsieho zivota. drz sa

//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 21:59 )
gego napísal:hm zaujmava tema ties som pacifista a viem ze su proste ludia ktory bitky a konflikty vyhladavaju ... a ako sa branit ? moznost cislo jedna budes dostavat na pi*u kazdy tyzden a zvyknes si ....
moznost 2 - utekas ako forest gump cely zivot ....
moznost 3 - nechas sa rozbit udas a vytrieskas prachy ... bez svedkov 0va moznost vyhry
moznost 4 - zavolas kamosov uplnu presilu aspon 10 nejake korby z posilky pripadne nejakych kamosov brat a tak starsi ... a rozbijete ich a oni pochopia ze vzdy dostanu ...
moznost 5 - sam rozkopes sefa pred jeho bandou a on bude ponizeny a je asi 50 % sanca ze ti da pokoj ....

moznost 6 najucinejsia .... pouzivam ju ja .... zahras uplneho psychopata a prilozis mu pistol k hlave a zacnes ratat ... este som nestretol cloveka co sa pri pohlade na moj sialeny ksicht v tom okamihu nezosypal ... dolezity je respekt .... sef nieje ten kto vyhra vojnu bytkou ale tym ze si respekt vytvori ... aj ked si pol popradu mysli ze som nevyspitatelny sialenec ... ale uz ma nebiju a maju strach ... ps ked moznost 6 nefunguje a najde sa nejaky sialenec strel mu do lytka zo zadu trafis mu iba zilu a ked ta uda povies ze si branil .... samozrejme ze legalne ja som si spravil zbrojak na to ...

//autoeditácia príspevku ( 23 Sep 2009, 21:09 )
tak to je tazke poradit ... musis ich poriadne vystrasit ... odporucal by som bujnych chlapcov na 5 kovych baworakoch z devinami ... toto zlomi kazdeho ..
akoze sorry, ja som tiez odchovany na americkych akcnych filmoch, ale zase vsetko ma svoje medze :D
a k teme?

neviem radist jak sa mas ti nebudem, ale proste musis ukazatze sa ho nebojis, lebo ked mu ukazes strach tak si bude stale dovolovat a cim skor to urobis tym lepsie, aj do dalsieho zivota. drz sa
aviceN
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa aviceN »

pozri na youtube nejake zakladne kroky sebaobrany :) ja sa napr. ucim Wing Tsunu...(nie dlho) ale myslim si ze je to presne na ulicu :) je toho vela co vyuzijes...takze pocekuj napr. uz spominany Wing Tsun,Krav Maga,Aikido (Steven Seagal :))...atd. staci proste vygooglovat videjka tam sa na teba !mozno! nieco nalepi a potom osvedcena klasika...kop do rozkroku a jednu na nos/sanku atd... ale nedolam si pri tom ruku :D...popripade sa snim porozpravat ze co am za problem a ak ich bude vela mas fp utec...utiect neni hamba...povie si to jedine on a jeho debilny kamarati...bol by som zvedavy co by robil on keby bol v takej situacii...v krajnom pripade fakt ten kaser...ale myslim si ze nebude cakat utok na rozkor a utec...len si davaj pozor aby si ho nechranil :) lebo potom mozes fakt riadnu dostat...mam skusenost z treningu...ak budes mat nejaku otazku napis :)
Pinhead
King
King

Príspevok od používateľa Pinhead »

gego,

tak Ty si potom blázon...... Som za voľné držanie zbraní, ale to ide ruka v ruke so zodpovednosťou a pokiaľ to čo píšeš je skutočne pravda, tak Tebe do ruky nepatrí ani vzduchovka, lebo si duševne nevyrovnaný psychopat a práve kvôli takým ľuďom ako si Ty so svojím prístupom sa sprísňujú zákony na držanie zbraní......

k téme,

no.... začni chodiť na nejaké bojové umenie, popr. to skús riešiť normálne cez rodičov, alebo oslov nejakých kamošov - možno má niekto staršieho brácha, ktorý s 16-ročným sopliakom vyje*** veľmi rýchlo......
Noobsz DJ
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Noobsz DJ »

hlavne sa nesmieš báť...ako to tu už viacerí spomenuli ak sa nebudeš báť a vyzveš ho jeden na jedného pochopí, že bude mať problém...a ak by sa do teba pustili potom všetci tak to znamená len to, že je to srab a sám si nedovolí na nikoho ani len pozrieť...ja ti poviem toľko, že mám 12 ročného brata...ja mám 22...keby som vedel, že ho nejaký magor šikanuje tak by si to vyskúšal aj na svojej vlastnej koži, čo to je šikanovať mladšieho...nebojím sa nikoho...postavím sa proti komukoľvek...či už dostanem po hube ja alebo ten druhý je iná vec...hlavne aby si sa ho nezľakol...ak mu ukážeš, že sa ho bojíš nedá ti pokoj...
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

Gepid napísal:Seba obrana?

Prípadne ho pichnúť "jemne". Inak, odporúčal by som nižík tupý. Ostý nožík pekne reže, tupí pára. Čiže bolesť bude väčšia. Pre teba lepšie- pre neho horsie :)
myslis, ze noz je dobre riesenie, ked nevie s nim narabat ? jedna vec je mat nozik, druha vec je mat na to psychiku nieco take spravit a tretia je, ze to sa len tak lahko hovori, ze bodni bodni.. trafit ho nemusi byt vobec lahke..
tomaxx_199
Medium Professional
Medium Professional

Príspevok od používateľa tomaxx_199 »

davate tu zbytocne extra napady. inac mam aj ja niekedy problem a potrebujem radu ako sa nebat a pobit ich. neviem preco ale kazdy sa domna zacina
Majro
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Majro »

uz som to spominal.. asi najlepsie bez bitkove riesenie je kaser...

ak su to nahodne utoky tak si asi v nespravnom momente na nespravnom mieste.. ale ak cielene tak to uz je horsie..

//autoeditácia príspevku ( 24 Sep 2009, 19:03 )
aj do mna obcas zacinaju, ale iba ked je ich viac, lebo iba vtedy sa hraju na tvrdych.. vtedy sa ich snazim nevsimat a ignorovat co mi peatchuju..

a potom, ked nahodou stretnem sameho toho typka, co mi nieco vypraval, tak potom si to s nim vybavim bez reci.. :)

a ak su len nejaky dvaja a zacnu ti daco, tak sa tvar jak kebyze si nejaky chobot co ani nevie co je sa bit, a ked uz budu mas straaasne vysoko ego, tak vtedy sa neboj, a z prekvapenia mu je***.. vacsinou kazdi takyto usiel po tej rane ked sa zdvihol.. lebo chcu sa len frajerit a zacinat do "na prvy pohlad slabsich".

treba vyuzit moment prekvapenia.. a druhy ked uvidi co sa stalo sa tiez mozno dosere a mozno utecie, a ty zatial po tej rane co si rozdal, tak sa ti zvysi adrenalin, a pekne pojdes so stastnym vyzarom je*** aj tomu druhemu.. psychyka je svina.. :)

ale zas to plati len u takych mladsich.. starsi ked zacinaju tak ti sa idu slahat hlava nehlava.. :D a tam uz ak sa nemlatis na ulici par rokov, tak pomoze len utek alebo kaser.. :))
Mirosslav
Amateur
Amateur

Príspevok od používateľa Mirosslav »

gegove rady by ti pomohli :lol:
Fordos851
Star
Star

Príspevok od používateľa Fordos851 »

urcite nepouzivaj ziadne seba obrany a uz vobec nie NOZ !!! Si v strachu a zo strachu mozes urobit hocico ! Takze s chladnou hlavou ak na teba pojdu a nevies sa bit ber nohy na plecia a utec ak chytis odvahu pobit sa rukami a nohami mozete ale ci vyhras zalezi na tebe.
Frankie
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa Frankie »

Rob čo sám uznáš v tom momente za najlepšie.. bojovať slovne nie je hanba. Obrániť sa fyzicky nie je hanba. Utiecť nie je hanba. Čokoľvek spravíš podľa najlepšieho uváženia bude správne. Musíš ale urobiť presne to čo bude treba. Ak sa biť nebudeš, tak to musí byť len preto, že sa tak rozhodneš, nei zo strachu.
Ja sa bijem akurát sám, po čele keď niečo vykurvím, premrdám, alebo poseriem.
Začiatok Konca
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Začiatok Konca »

Bol som dosť veľa krát v takýchto prípadoch, keď ma chceli biť starší súrodenci zbitých ľudí a tak... :D veľakrát som to vyriešil dohovorom :wink: Ak to nepôjde a je to proste sráč, tak za žiadnu cenu neukáž strach.. ak spraví krok proti tebe, sprav ty krok proti nemu. Tým, že neukážeš strach prekonáš sám seba a niekedy to prísť musí. Ja viem, že sa mi to ľahko hovorí, ale niekto si s tým už prešiel... A naučil som sa nebáť aj keď viem, že by som dostal.. zase na druhej strane mávam so sebou teleskop, či iné veci... Tebe by pomohol aj kaser. Neboj sa ho kúpiť, stojí to "pár šúp" a máš to na pomerne dosť dlhý čas so širokým využitím... a ak si šikovný, tak to použiješ na všetkých troch, aj keď budeš sám... Neviem. Ja som to ako chlapec riešil tým, že som sa pobil, vyhral a bol pokoj, poprípade som sa pobil zase a zase, kým bol pokoj. Alebo som to riešil slovným dohovorom.. Vieš, ono ti je ťažko poradiť, lebo toho dotyčného nepoznáme... každý sme iný a preto na každého platí niečo iné... teda je ti aspoň pre mňa dosť ťažké poradiť čo konkrétne máš robiť... ale napíš odkiaľ si a možno sa s tým niečo bude dať... :wink: pár 16 ročných faganov by som ešte zvládnuť mohol :D
Gangy
Darca
Darca

Začiatok Konca napísal:ale napíš odkiaľ si a možno sa s tým niečo bude dať... :wink: pár 16 ročných faganov by som ešte zvládnuť mohol :D
Aj ja chcem, aj ja chcem! Pojdeme si potom aj opekat? :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Ak budeš poslúchať, tak aj hej :D inak by som si dal takú opekačku, alebo niečo podobné... Gangy, nebrnkaj mi na strunu :D
Gangy
Darca
Darca

Lol tak vidis, pojdeme pacnut toho fagana po hlave a potom horsa do lesa na drevo! :smt035
Stenky
Professional
Professional

Príspevok od používateľa Stenky »

Stenky napísal:Maschi este stale? Odkial si? Keby si bol z Ba tak sa necham ukecat na jedno BUBUBU na mladeho 16 rocneho vytrznika :twisted:
este sa aj citovat musim zo strany 4 :D
Začiatok Konca
Professional
Professional

Tak to sme na tú opekačku už traja? :lol:
S 3097
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa S 3097 »

Huráá doňho
Viko6
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa Viko6 »

zavolaj si aj ty niakych kamaratov viacerych nech ta cakaju po skole prejdete okolo nich a oni ti nic nepovedia :) a nabuduce ta uz radsej nechaju
Napísať odpoveď