Na jednej oficiálnej stránke Nirvany som sa dočítala, že samovražda Kurta Cobaina nie je tak celkom pravda... Povráva sa aj o jeho vražde. Údajne si naňho niekto najal aj nájomného vraha, ktorého ale neskôr prešiel vlak. A k tomu Courtney Love vyhlásila Cobaina za nezvestného a zavolala detekíva, pri tom on bol v ich dome zastrelený v jednej miestnosti. Čo si o tom myslíte?
Cobainova pamiatka nie je v mojich ociach nic viac, ako spomienka na bezducheho krala fetakov. Najskor mu preplo v hlave od drog a nechal sebou prejst gulku, alebo preplo od drog nejakemu jeho fetackemu kamosovi a zastrelil ho on. Svet v ten den naozaj neprisiel o OSOBNOST a ak ano, tak nou nebol Kurt Cobain, takze je to v podstate jedno.
Od smrti Cobaina, hudobna scena nemala ziadnu vyraznu osobnost, ktorou by sa instirovala cela genaracia mladych ludi. Pre mna stoji pri muzikantoch ako J.Morrison, Marley, Hendrix, Elvis. A co sa tyka jeho smrti, myslim ,ze to poriesil sam. Dovodov mal nato az az.
deeplook napísal:Od smrti Cobaina, hudobna scena nemala ziadnu vyraznu osobnost, ktorou by sa instirovala cela genaracia mladych ludi. Pre mna stoji pri muzikantoch ako J.Morrison, Marley, Hendrix, Elvis. A co sa tyka jeho smrti, myslim ,ze to poriesil sam. Dovodov mal nato az az.
vacsina spevackych osobnosti ktore svojou hudbou zachvatia svet sakonci zivot dost zvlastne samovrazda/predrogovanie alebo ukonci mu zivot nejaky fanatik
Mňa na ňom zaujalo, ako písal texty-nechcel do nich nič "dávať" a aj tak vyzerali. Niekto by si mylsel, že tie nezmysli sú dielom drôg, ale on tak písal aj keď bol čistý...
tak ja som NIRVANu pocuval ked som bol maly fagan, teraz mi uz vobec nechyba. ale je ho skoda, mohol mat este par dobrych pesniciek a je hadam jasne, ze to bola samovrazda, drogy dokazu dobre zatienit mozog, mozno si myslel, ze hral dooma a mal este nejake zivoty v garazi ulozene...
Hm.. ja som cital o nom biograficku knihu od Michaela Azzerada s nazvom "Come As You Are". Mozno tym, ktori by chceli o jeho zivote vediet viac od uplneho mládí az po jeho smrt, tak odporucam precitat. Je tam aj jeho sukromny aj hudobny zivot.
SHiFTeR napísal:Hm.. ja som cital o nom biograficku knihu od Michaela Azzerada s nazvom "Come As You Are". Mozno tym, ktori by chceli o jeho zivote vediet viac od uplneho mládí az po jeho smrt, tak odporucam precitat. Je tam aj jeho sukromny aj hudobny zivot.
hej, mam tu knihu, aj som ju viackrat cital..je to velmi zaujimave citanie a velmi dobre napisane...su tam rozne detaily jeho zivota a naozaj ma to velmi bavilo a urcite si ju este precitam, lebo kedysi som velmi obdivoval Kurta a jeho kapelku...za to, aky viedol zivot, si v podstate moze sam, i ked k niecomu ho zrejme doviedli okolnosti, mozno aj k samovrazde. citlivy clovek si velmi lahko siahne na zivot.a Kurt bol nepochybne jeden z citlivych a neurotickych ludi, takze samovrazda je viac ako pravdepodobna.