PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
-
anyway
Light Star
Re: PREKLADY - "Prosim Pomoc!!!"
Ahojte, ako by ste preložili poslednú vetu súvetia:
This second view of wisdom acknowledges that while a vast background of knowledge and intelligence is a prerequisite of
wisdom, wisdom goes beyond mere book learning to consider experience.
This second view of wisdom acknowledges that while a vast background of knowledge and intelligence is a prerequisite of
wisdom, wisdom goes beyond mere book learning to consider experience.
Mudrost prekracuje hranice "cisteho" ucenia z knih a vyzaduje skusenosti. Aspon tak by som to prelozil ja 
-
axxis
Addict
- Kontaktovať používateľa:
nebude to skor: Mudrost prakracuje hranice prosteho ucenia z knih aby bola povazovana za skusenost?GothaR napísal:Mudrost prekracuje hranice "cisteho" ucenia z knih a vyzaduje skusenosti. Aspon tak by som to prelozil ja
Zdravím, mohol by mi prosím Vás niekto preložiť tieto dva texty do nemčiny? ďakujem...
"Dobrý deň. Účtovníčka potrebuje k faktúre č. ... príjmový pokladničný doklad. Nemohli by ste nám zaslať na mail aspoň kópiu? Ďakujem"
"Čižmy, ktoré sme u Vás kúpili vo väčšom množstve nám ľudia reklamujú. Ako treba postupovať pri reklamácii Vášho tovaru? Ďakujem"
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2012, 12:25)
Ak nikto to nevie do nemčiny mohol by niekto skúsiť aspoň do angličtiny prosím?
"Dobrý deň. Účtovníčka potrebuje k faktúre č. ... príjmový pokladničný doklad. Nemohli by ste nám zaslať na mail aspoň kópiu? Ďakujem"
"Čižmy, ktoré sme u Vás kúpili vo väčšom množstve nám ľudia reklamujú. Ako treba postupovať pri reklamácii Vášho tovaru? Ďakujem"
//autoeditácia príspevku (25 Feb 2012, 12:25)
Ak nikto to nevie do nemčiny mohol by niekto skúsiť aspoň do angličtiny prosím?
zdravim vie tu niekto dobre po ukrajinsky.. na preklad jednej strany a4
-
Antichrist
Medium Star
http://www.hltv.org/news/8222-eps-germa ... 012-prizes toto prosim do slovenciny dakujem 
-
Alinko2691
Amateur
Zdravim potrebujem od vas pomoc google translate sklamal potrebujem prelozit tento citat od exuperyho
Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.
budem vam velmi vdacny ak mi pomozete
Si tu diffères de moi, mon frère, loin de me léser, tu m'enrichis.
budem vam velmi vdacny ak mi pomozete
Ahojte,
Prosim o pomoc prekladu z anglictiny do latinciny: Love is patient. Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things. Love never fails.
Moj skromny googletranslatorsky preklad zneje nasledovne: Amor est patiens. omnia suffert, omnia credit, omnia sperat, omnia sustinet. caritas numquam excidit.
Samozrejme vobec neviem ci je spravny.
Tak prosim znalych o vyjadrenie
Vdakaaaaa
K.
Prosim o pomoc prekladu z anglictiny do latinciny: Love is patient. Love bears all things, believes all things, hopes all things, endures all things. Love never fails.
Moj skromny googletranslatorsky preklad zneje nasledovne: Amor est patiens. omnia suffert, omnia credit, omnia sperat, omnia sustinet. caritas numquam excidit.
Samozrejme vobec neviem ci je spravny.
Tak prosim znalych o vyjadrenie
Vdakaaaaa
K.
1. list korintanom 13:4-8, latinsku verziu biblie najdes lahko -> vulgata
Poprosím o výťažok z tohto textu. Respektíve, ako to teda treba prať...ďakujem pekne...anglicky niečo viem, ale mám ju ako druhý jazyk, takže až tak dobre nie...
http://julieannamos.hubpages.com/hub/Dr ... Just-A-Tag
http://julieannamos.hubpages.com/hub/Dr ... Just-A-Tag
Prosím o preloženie tohoto textu. Podľa toho čo sestra vysvetľovala , tak sa jej zdalo , že platí zbytočne vysoké štvťročné odvody a podala si nejakú žiadosť aby jej tie odvody znížili. Toto by mala byť teoreticky odpoveď na tú žiadosť , ale to nie je isté , lebo prišla aj s prázdnym šekom , ktorý treba vyplniť a zaplatiť ...
1. Zaujímalo by ma , či to zníženie odvodov zamietli alebo to stále riešia ?
2. Tá suma 949€ je za 1.kvartál a treba ju vyplatiť alebo čo s tým ? Alebo je to nejaký nedoplatok za minulý rok ? Tohto roku jej ešte žiadny šek neprišiel , toto je prvý ... Dúfam , že som to napísal aspoň trochu zrozumiteľne
1. Zaujímalo by ma , či to zníženie odvodov zamietli alebo to stále riešia ?
2. Tá suma 949€ je za 1.kvartál a treba ju vyplatiť alebo čo s tým ? Alebo je to nejaký nedoplatok za minulý rok ? Tohto roku jej ešte žiadny šek neprišiel , toto je prvý ... Dúfam , že som to napísal aspoň trochu zrozumiteľne
ako by ste povedali "odžmolkovač" po anglicky? 
-
BookEditor
Light Professional
Pill remover 
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2012, 15:00)
Ako by ste preložili: "športový krúžok" do nemčiny? Ide mi najmä o to "krúžok". Potreboval by som to čo najrýchlejšie, vďaka, K+
//autoeditácia príspevku (28 Mar 2012, 15:00)
Ako by ste preložili: "športový krúžok" do nemčiny? Ide mi najmä o to "krúžok". Potreboval by som to čo najrýchlejšie, vďaka, K+
Nepokúsi sa to niekto preložiť z tej nemčiny ?
Hlavne čo znamená tá suma 949,95€ a tie dva odstavce pod ňou ...
Hlavne čo znamená tá suma 949,95€ a tie dva odstavce pod ňou ...
-
lacike1993
Novice
čaute potreboval by som pomoc s týmto preložiť to do anglictiny... aj by som to možno vedel, ale nechcem aby to vyznelo amatersky, tak sa radsej spolieham na vas.. Budem velmi vdacny 
Chlapci zajtra na vás myslí celé naše mesto. Nezabudnite, že aj keď budete daleko a nebudete nás počuť, stále sme s vami a veríme vo váš cieľ. Veríme, že to dokážete. Zajtrajšok je váš.
Dakujem pekne, potrebujem to na povzbudenie nasich hracov, ktorym po poslednom zapase asi kleslo sebavedomie..
Diky moc.
Chlapci zajtra na vás myslí celé naše mesto. Nezabudnite, že aj keď budete daleko a nebudete nás počuť, stále sme s vami a veríme vo váš cieľ. Veríme, že to dokážete. Zajtrajšok je váš.
Dakujem pekne, potrebujem to na povzbudenie nasich hracov, ktorym po poslednom zapase asi kleslo sebavedomie..
no vsak aspon skus, ked tak ta opravime 
Guys, our entire city is thinking of you tomorrow. Even though you're very far and can't hear us, we're still there for you and we believe in your goal. We believe you can do it. Tomorrow is yours.Chlapci zajtra na vás myslí celé naše mesto. Nezabudnite, že aj keď budete daleko a nebudete nás počuť, stále sme s vami a veríme vo váš cieľ. Veríme, že to dokážete. Zajtrajšok je váš.
/guess.whoo: Tak to som si nevšimol.
-
guess.whoo
Redeemer
- Kontaktovať používateľa:
ak to potreboval v ten den tak asi tvoj preklad prisiel neskoro 
-
lacike1993
Novice
pohoda, diky