Rozpravanie po madarsky na Slovensku
Rozpravanie po madarsky na Slovensku
Co si myslite o tom, ze na juznom Slovensku pri nakupovani vybehne na vas predavacka madarskym jazykom, ze mate platit 135 korun za svoj nakup?
-
hojko
Site Admin
- Kontaktovať používateľa:
Toto je podla mna problem, kedze mam rodinu na juznom Slovensku, tak sa mi tato situacia uz par krat stala v obchode, novinovom stanku... Prisiel som, hodil par veci do kosika a ked som mal platit, tak predavacka na mna spustila po madarsky. Nevedel som o com a tak sa jej pytam, ze ci by nemohla po slovensky.
-
panter2005
Light Star
Re: Rozpravanie po madarsky na Slovensku
sutazis o najviac zalozenych tem za den? K teme: Treba s tym pocitat... a vediet aspon par slovicok po madarsky najme na ospravedlnenie ze nerozumiem po madarsky a nieco v tom zmysle ze sme na slovensku tak nech hovori po slovensky...test napísal:Co si myslite o tom, ze na juznom Slovensku pri nakupovani vybehne na vas predavacka madarskym jazykom, ze mate platit 135 korun za svoj nakup?
-
fuCKYou
Medium Professional
Sak nech si predavacka rozmysli ze kde sa nachadza jej obchod ci v madarsku alebo na slovensku. a sa mi stalo v Sturove ze zacala po madarsky som jej povedal ze nerozumiem a nerozumela ani ona tak co tam potom robi? Madar na slovensku v obchode a ani cisla po slovensky nevie...neznasam to ked niekto hovori na mna jazykom ktory nerozumiem 
tak toto bol riadny potpanter2005 napísal: Treba s tym pocitat... a vediet aspon par slovicok po madarsky najme na ospravedlnenie ze nerozumiem po madarsky a nieco v tom zmysle ze sme na slovensku tak nech hovori po slovensky...
hcel by som vidiet madara ktory by chcel ist niekde v ostrihome nakupit a musel by sa ucit po madarsky
nič v zlom, panter2005 ty máš maďarskú národnosť? Alebo minimálne vieš po maďarsky... Vieš čo si napísal? Toto sa môže stať iba na Slovensku, nikde inde by to nikto neakceptoval - cynizmus "maďarov" na Slovensku nemá obdoby, vytvorili si štát v štáte a všetci sa mlčky prizerajú. Počas pomaly 8 rokov čo sú vo vláde im totálne stúplo sebavedomie a ich arogancia je bezhraničná.panter2005 napísal:vediet aspon par slovicok po madarsky najme na ospravedlnenie ze nerozumiem po madarsky a nieco v tom zmysle ze sme na slovensku tak nech hovori po slovensky...
To si nemyslel vazne, ze nie? Obcania so Slovenskou statnou prislusnostou sa maju ucit po madarsky, aj ked len "par slovicok", aby sa predavacke na Slovensku ospravedlnovali za to, ze nevedia po madarsky, resp. ze jej nerozumeju?! Tak toto je silapanter2005 napísal:sutazis o najviac zalozenych tem za den? K teme: Treba s tym pocitat... a vediet aspon par slovicok po madarsky najme na ospravedlnenie ze nerozumiem po madarsky a nieco v tom zmysle ze sme na slovensku tak nech hovori po slovensky...
tak ked vstupim do obchodu a predavacka to na mna vyvali ze "tešík" a hned po tom nasleduje prosim tak ma uz prejde chut nieco kupit v tom obchode..je to neprijemne ked idem po ulici a vidim slovensky nazov a hned pod nim madarsky,nech sa madari naucia po slovensky a nie davat im este aj madarske nazvy vsade...neviem ci sa to este niekde na svete deje
ja mam aj v triede spoluziacky madarky a max.neznasam ked sa rozpravame s nimi po slovensky a v strede vety spusi po madarsky a potom zas po slovenky a ja mozem len hadat co si povedali alebo ked zacnu spievat madarske pesnicky tak celu triedu poraza ale nikto im nic nepovie aby sa necitili diskriminovane,akoze zle nie su ale toto na nich neznasam,maximalne
-
panter2005
Light Star
Bola to ironia, ale pokial bude smk vo vlade tak nam nic ine neostava... bohuzial stale sa najdu ludia - slovaci - ktory volia madarov. Btw. Mame aj my v madarskom parlamente svoju stranu? Ved ked zije mensina madarov u nas tak musia aj nejaky slovaci zit v madarsku nie???stans napísal:nič v zlom, panter2005 ty máš maďarskú národnosť? Alebo minimálne vieš po maďarsky... Vieš čo si napísal? Toto sa môže stať iba na Slovensku, nikde inde by to nikto neakceptoval - cynizmus "maďarov" na Slovensku nemá obdoby, vytvorili si štát v štáte a všetci sa mlčky prizerajú. Počas pomaly 8 rokov čo sú vo vláde im totálne stúplo sebavedomie a ich arogancia je bezhraničná.
-
aquafresh1
Star
-
panter2005
Light Star