Frco napísal:Tuto temu musela zakladat nejaka 40 rocna baba, ktora si mysli, ze za Stalina bolo uplne po*ici! A chleba za 5 korun rulezz! Nechapem co vsetci riesia o piti, hlavne niektori stari rozpravaju aki su dnesni mladi alkoholici a sami daju denne 5-6 piv len tak medzi recou. Akoze ja som v maturitnom rocniku a vzdy ked je cez vikend prilezitost tak ideme niekam nieco popit a potom niekde na disco. Nikdy sa neozieram tak aby som si nic nepamatal, proste vacsinou takych 7-8 poldecakov do nalady a hotovo. Je to len o tom ako sa kto bavi, ja napriklad neriesim ked niekto nepije, alebo si so mnou nechce dat drink, proste mfp.
jin153 napísal:Ale 7-8 je uz moc..to uz nieco v organizme je nieco v neporiadku. Alebo uz navyk potom
blbost... na stuzkovej som vazil okolo 95 kg , nepijaval som , a za vecer om vypil 1,5L konaku 30% a vlastne som ani nebol opity ... iba v nalade ako kto , to je v tom
Švíík napísal:blbost... na stuzkovej som vazil okolo 95 kg , nepijaval som , a za vecer om vypil 1,5L konaku 30% a vlastne som ani nebol opity ... iba v nalade ako kto , to je v tom
no ale zase je rozdiel medzi pitim a pitim ine je ked v ten vecer co pijes napr tancujes pohybujes sa a pod to zo seba dostanes a tiez je rozdiel ked pri piti jes/prejedas to robime na chatach ked mame chlastu vyse hlavy..... aby sme to vladali popit
To je zasa pravda ze zalezi na okolnostiach. Ked napr tancujes, alebo nieco aktivne robis, tak ani moc nic necitis. Na dakej chate som mal asi tak 10, a veru mi nebolo najlepsie potom
No dobre chcel som tym proste povedat , ze dost zalezi , na vydrzi cloveka , vahe a pod.
Iny pripad zas : teraz nedavno kamarat oslavoval narodeniny , tak som vypil 0,5L borovicky , 0,2 deci Ginu a 2 piva = pohoda , smiech , farebne oci ale nie opitost - som tym padom alkoholik ?
Jasne zalezi na postave. Ja mam 65Kg, 186cm, ale strasne rychly metabolizmus, ked som vo fyzickom zatazeni. Vazne na tom ako zaslape zalezi hlavne od okolnosti.
Ja by som skor povedal, ze zalezi moc, ako zapasuje. Uz som zazil aj situaciu, kedy som po dvoch slivkach bol "like an undead" ... proste nesadli mi, ale zazil som aj to, ze po pol litri fernetu by som mohol udelovat pozehnanie. Proste nic nebolo.
Dost spravi telesna hmotnost, ked som bol 60kilove pierko, dal som 4-5 a siel som vracat, ked mam 80kg na piatich sa zacinam bavit, 8 je fajn opitost,10 je uz taky mierny vypadok pamate...ale zase je tam aj viac faktorov, niekedy si dam aj teraz 4-5 a viem, ze staci,ale 6 je taky standard, ze este dojdem domov, zjem tvaroh a idem spat, rano v pohode do posilky alebo do prace, prip do skoly bez akejkolvek ujmy
Holubar napísal:Dost spravi telesna hmotnost, ked som bol 60kilove pierko, dal som 4-5 a siel som vracat, ked mam 80kg na piatich sa zacinam bavit, 8 je fajn opitost,10 je uz taky mierny vypadok pamate...ale zase je tam aj viac faktorov, niekedy si dam aj teraz 4-5 a viem, ze staci,ale 6 je taky standard, ze este dojdem domov, zjem tvaroh a idem spat, rano v pohode do posilky alebo do prace, prip do skoly bez akejkolvek ujmy
Heh ja mam 86 Kilov , 17 rokov a 3 poldecaky zapijem pivom a už som na stupni fajn opitosti (Asi slaby organizmus)