Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
JumperAL
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JumperAL »

Da sa to zniest, pokial to clovek neprehana a nechodi do krcmy kazdy den po skole ako niektori ktorych poznam. Ide predsa o zabavu... :D
safan
Star
Star

Príspevok od používateľa safan »

presne tak.nejde o to kazdy den si dat aspon poldeci.takych je malo a su to alkaci.ale co je zle na tom ozrat sa z partiou na chate alebo v piatok v meste.kym nezeres kazdy den je to OK. 8)
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

safan napísal:presne tak.nejde o to kazdy den si dat aspon poldeci.takych je malo a su to alkaci.ale co je zle na tom ozrat sa z partiou na chate alebo v piatok v meste.kym nezeres kazdy den je to OK. 8)
Stará dobrá metalová pravda.......teším sa na piatok :smt039
safan
Star
Star

privita ma irish pub BB :D uz sa tesim zase na pecen tvrdu.vazne neviem co je na tom zle...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

Smiling... safan: ľudia vás dvoch čítať to je fakt haluz :lol: :lol:

A tie hlášky:
Smiling... napísal:presne, uplne suhlasim. Proste je to sposob ako sa vyjadrit:)...a je jasne ze nechcem trcat doma s rodicmi, ked je piatok alebo sobota a mozem ist konecne do mesta!:)
tomuto však nejak nerozumiem:
Smiling... napísal:je to jednoduche: ked som opita robim veci, ktore by som nikdy v zivote neurobila, som maximalne otvorena. Mam uzasnu naladu. Co je na tom zle?...... podla mna je alkohol dobra vec... aj ked alkoholizmus uz nie:(.... to je ubohost
safan
Star
Star

alkohol neni dobra vec v podstate...ale je to sranda :lol:
Aldeberan
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Aldeberan »

co je na tom zle ?

to ze male deti ozrate v meste su strasne trapne a trhaju mi zily :)
ked sa na to pozeram, mam taky divny pocit ... ako keby som sa hambil ze s takym niecim patrim do jedneho zivocisneho druhu. Je mi to strasne nepríjemné, ako ked sa pozeráte na nejaku trapnu komediu a nechcete aby vas pritom niekto videl, bo to pokazí povest, ale vy sakra nemozete prepnut program !

A uplne najviac mi trhaju zili deti v krcme co sa po troch pivach robia strasne naj*bany, a este aj machruju ze aky su geroji.
Neznasam ked sa niekto vystatuje ze aky bol naj*bany patek vecer. KUA, mna to nazaujima a nebudes v mojich ociach vacsi macher, len vacsi kkt, ktory nema zamachrovat nicim inym, len alkoholom.

a uplne najviac ma stve ze aj ja som bol taky !

jednoducho ma to IRITUJE, to je na tom zle ! 8)

ale inak proti pivku (dvom, trom az siedmym) s kamaratmi nic nemam, ale opitych (zaspavaju kade chodia, bo vlastne ani enchodia) nemam rad.
skura3
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa skura3 »

Aldeberan napísal:co je na tom zle ?

to ze male deti ozrate v meste su strasne trapne a trhaju mi zily :)
ked sa na to pozeram, mam taky divny pocit ... ako keby som sa hambil ze s takym niecim patrim do jedneho zivocisneho druhu. Je mi to strasne nepríjemné, ako ked sa pozeráte na nejaku trapnu komediu a nechcete aby vas pritom niekto videl, bo to pokazí povest, ale vy sakra nemozete prepnut program !

A uplne najviac mi trhaju zili deti v krcme co sa po troch pivach robia strasne naj*bany, a este aj machruju ze aky su geroji.
Neznasam ked sa niekto vystatuje ze aky bol naj*bany patek vecer. KUA, mna to nazaujima a nebudes v mojich ociach vacsi macher, len vacsi kkt, ktory nema zamachrovat nicim inym, len alkoholom.

a uplne najviac ma stve ze aj ja som bol taky !

jednoducho ma to IRITUJE, to je na tom zle ! 8)

ale inak proti pivku (dvom, trom az siedmym) s kamaratmi nic nemam, ale opitych (zaspavaju kade chodia, bo vlastne ani enchodia) nemam rad.
ci kkt ja stebou uplne suhlasim fakt presne presne presne kurwaa
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa okonenipica »

Aldeberan napísal:bla bla bla
karma + :wink:

suhlasim s tebou. ked uz sa chce clovek opit* (za * dosad co chces...) , tak by to mal robyt pre seba, a nie preto aby ho ostatny videli ze aky je rozbyti, aky je on hulic, kolko toho vypil... Decko si da 3 stamrle, a uz sa roby ze neviem co vsetko dal. Pri takych sa mi vo vacku otvara nozik. Takym by som len tahal creva z krku...
A najviac ma vie nastvat ked niaky chalanko ide po ulici, je sklopeny, ma spustene oci na zem, a ked zaregistruje ze niekde stojite, tak spravi ramena, nastavi oci tak aby ich mal jak vietnamec, a pozdravi vas jak keby bol neviem co..
A ked toto robia ludia starsi ako 15 rokov, tak to uz je na lutovanie...
Cicatrix
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Cicatrix »

keď sa pozriem na mňa a kamošov.....každý piatok chlast, ale nikto zo seba nerobí geroja, že kolko toho vypil - proste fun
franta101
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa franta101 »

OOO
soviet666
Star
Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa soviet666 »

asi takto:
-cast rodiny (samozrejme ze aj cele okolie) ma berie ako "zazrateho abstinenta"

-nepijem (nic na tom nevidim)
-nefajcim (nic na tom nevidim)
-nedrogujem (...)

a najhorsie co moze byt je ozrata baba :idea: (poznam koooooooopec)
mato.x
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa mato.x »

soviet666 napísal:asi takto:
-cast rodiny (samozrejme ze aj cele okolie) ma berie ako "zazrateho abstinenta"

-nepijem (nic na tom nevidim)
-nefajcim (nic na tom nevidim)
-nedrogujem (...)

a najhorsie co moze byt je ozrata baba :idea: (poznam koooooooopec)
ako keby som seba počul :wink:
magnum
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa magnum »

neviem vyzera to ako keby sa posuvala vekova hranica niekedy som normalne prekvapeny čo dokažu už male deti v ich veku som totiž nemal ani šajnu čo to je byt opity a dnes kludne pride 12 ročne detsko a ide sa spit asi sa to stalo modou a každy si mysli že je neviem aky frajer a nemam rad reči typu pijem priležitostne pretože priležitost sa vždy najde ako pisal uplink všeci sa idu schlastat pre každu hovadinu a podla mna im to po dlhom čase prinesie len zdravotne problemi netvrdim že som abstinent ale pijem fakt len na silvestra na narodky a tak ale ked že mam 20teho narodky tak teras to asi obmedzim ked že som pil na silvestra
Kesoman
Star
Star

Príspevok od používateľa Kesoman »

Ale napr. zavisi aj od regionu.. Napr u nas mladych 11-14 nevidno velmi v meste skor okrajove sidliska... Ale ked som bol na vychode vo VT tak som mal dost tam to vyzeralo ako by bol vikend cely cas... deti spite od rana... a nie len vonku ale chlasta sa aj na skolach... :twisted:
BA hmm ako sem chodim do skoly a von stretol som len nastrocnych 16-18 v podnapitom stave ale ziadne deti na obchodnej uz vobec nie ale je pravda ze som po okolitych getach nechodil Vrakuna,petrzalka... :wink:
jogin
Light Expert
Light Expert

Príspevok od používateľa jogin »

proste ozieranie v dnesnej dobe je kuuul :lol: zacina to od 12-13 rocnych deti ktore sa chcu vyrovnat starsim a chcu zapadnut do dnesnej skorupovanej doby a byt seberovny :wink: ked uz v piatok pocujem ze sa ide kazdy do mesta natrtkat :smt003 tak su to obycajny primitivy.... :lol: co kazdi vidi v tom piti??? je to iba utracanie penazi a kazdi mi povie ze je to zabava... :aasmile2: a ked uz vidim tie zenske ked chlastaju tak by som ich dal na gilotinu alebo ukrizovat :smt079 ale proti piti sem tam nic nemam je to normalne ze si clovek s chuti to pivo alebo absint da :lol: :lol: :smt039
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

tiež ma to prestalo baviť.... spočiatku som sa fakt len pripil, proste sranda, dokázal som spoznať X veľa super ľudí za noc, s kamarátmi byť, dobrú hudbu si užívať....
Ale v poslednej dobre som už vyzeral ako kkt, vkuse roztrt.kaný, anji chodiť som nevedel, a začalo to byť trápne... tak od Silvestra som sa rozhodol to obmedziť, aspoň na párty...
Lord PROXI
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Lord PROXI »

no skoro som zabudol, 31.12 som siel domou z praci, bolo okolo pol 7 vecer, a ako som isiel, bolo tam par ozratych deti, ze nevedeli ani o sebe, jeden sa komplet ozvracal, a zacal sa vyzliekat, no ze by bolo teplo nemozem tvrdit, a odhadzoval veci do kosa ( aspon ze nie len tak na chodnik ) aj tak uz ho zasvinili dost, a este zacali pindat, a kricat po kazdom co isiel okolo.
Musel som ist do bankomatu, zacali provokovat ze nech im dam peniaze co som vybral inak ze ma zabiju, a podobne "silacke" reci.
Cize takto travi silvestra par vyrastkou, a myslia si ze su cooolovy ze sa dozrali ako svine, a to by som ich chcel vidiet ako sa zatvarili rodicia ked sa vratili domou :D
Urcite to bola chyba aj rodicou, ked takto ich vychovali, a dal by som im to na nahradu aj cistenie chodnika, lavicky a okolia...
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Lord PROXI napísal:Urcite to bola chyba aj rodicou
Chyba rodičov?? asi ťažko... Keď som dosť starý na to aby som si vyžral taxi musím uvedomiť aké to môže mať dôsledky a niesť za nich dôsledky, nie sa potom obrátiť na mamku a tatka že pomóc...
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

jezis 28 stran diskusie o tom istom
Napísať odpoveď