Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
-
Te-wei
Medium Professional
- Kontaktovať používateľa:
Smiling... safan: ľudia vás dvoch čítať to je fakt haluz
A tie hlášky:
A tie hlášky:
tomuto však nejak nerozumiem:Smiling... napísal:presne, uplne suhlasim. Proste je to sposob ako sa vyjadrit:)...a je jasne ze nechcem trcat doma s rodicmi, ked je piatok alebo sobota a mozem ist konecne do mesta!:)
Smiling... napísal:je to jednoduche: ked som opita robim veci, ktore by som nikdy v zivote neurobila, som maximalne otvorena. Mam uzasnu naladu. Co je na tom zle?...... podla mna je alkohol dobra vec... aj ked alkoholizmus uz nie:(.... to je ubohost
co je na tom zle ?
to ze male deti ozrate v meste su strasne trapne a trhaju mi zily
ked sa na to pozeram, mam taky divny pocit ... ako keby som sa hambil ze s takym niecim patrim do jedneho zivocisneho druhu. Je mi to strasne nepríjemné, ako ked sa pozeráte na nejaku trapnu komediu a nechcete aby vas pritom niekto videl, bo to pokazí povest, ale vy sakra nemozete prepnut program !
A uplne najviac mi trhaju zili deti v krcme co sa po troch pivach robia strasne naj*bany, a este aj machruju ze aky su geroji.
Neznasam ked sa niekto vystatuje ze aky bol naj*bany patek vecer. KUA, mna to nazaujima a nebudes v mojich ociach vacsi macher, len vacsi kkt, ktory nema zamachrovat nicim inym, len alkoholom.
a uplne najviac ma stve ze aj ja som bol taky !
jednoducho ma to IRITUJE, to je na tom zle !
ale inak proti pivku (dvom, trom az siedmym) s kamaratmi nic nemam, ale opitych (zaspavaju kade chodia, bo vlastne ani enchodia) nemam rad.
ked sa na to pozeram, mam taky divny pocit ... ako keby som sa hambil ze s takym niecim patrim do jedneho zivocisneho druhu. Je mi to strasne nepríjemné, ako ked sa pozeráte na nejaku trapnu komediu a nechcete aby vas pritom niekto videl, bo to pokazí povest, ale vy sakra nemozete prepnut program !
A uplne najviac mi trhaju zili deti v krcme co sa po troch pivach robia strasne naj*bany, a este aj machruju ze aky su geroji.
Neznasam ked sa niekto vystatuje ze aky bol naj*bany patek vecer. KUA, mna to nazaujima a nebudes v mojich ociach vacsi macher, len vacsi kkt, ktory nema zamachrovat nicim inym, len alkoholom.
jednoducho ma to IRITUJE, to je na tom zle !
ale inak proti pivku (dvom, trom az siedmym) s kamaratmi nic nemam, ale opitych (zaspavaju kade chodia, bo vlastne ani enchodia) nemam rad.
ci kkt ja stebou uplne suhlasim fakt presne presne presne kurwaaAldeberan napísal:co je na tom zle ?
jednoducho ma to IRITUJE, to je na tom zle !![]()
-
okonenipica
Zablokovaný
karma +Aldeberan napísal:bla bla bla
suhlasim s tebou. ked uz sa chce clovek opit* (za * dosad co chces...) , tak by to mal robyt pre seba, a nie preto aby ho ostatny videli ze aky je rozbyti, aky je on hulic, kolko toho vypil... Decko si da 3 stamrle, a uz sa roby ze neviem co vsetko dal. Pri takych sa mi vo vacku otvara nozik. Takym by som len tahal creva z krku...
A najviac ma vie nastvat ked niaky chalanko ide po ulici, je sklopeny, ma spustene oci na zem, a ked zaregistruje ze niekde stojite, tak spravi ramena, nastavi oci tak aby ich mal jak vietnamec, a pozdravi vas jak keby bol neviem co..
A ked toto robia ludia starsi ako 15 rokov, tak to uz je na lutovanie...
neviem vyzera to ako keby sa posuvala vekova hranica niekedy som normalne prekvapeny čo dokažu už male deti v ich veku som totiž nemal ani šajnu čo to je byt opity a dnes kludne pride 12 ročne detsko a ide sa spit asi sa to stalo modou a každy si mysli že je neviem aky frajer a nemam rad reči typu pijem priležitostne pretože priležitost sa vždy najde ako pisal uplink všeci sa idu schlastat pre každu hovadinu a podla mna im to po dlhom čase prinesie len zdravotne problemi netvrdim že som abstinent ale pijem fakt len na silvestra na narodky a tak ale ked že mam 20teho narodky tak teras to asi obmedzim ked že som pil na silvestra
Ale napr. zavisi aj od regionu.. Napr u nas mladych 11-14 nevidno velmi v meste skor okrajove sidliska... Ale ked som bol na vychode vo VT tak som mal dost tam to vyzeralo ako by bol vikend cely cas... deti spite od rana... a nie len vonku ale chlasta sa aj na skolach...
BA hmm ako sem chodim do skoly a von stretol som len nastrocnych 16-18 v podnapitom stave ale ziadne deti na obchodnej uz vobec nie ale je pravda ze som po okolitych getach nechodil Vrakuna,petrzalka...
BA hmm ako sem chodim do skoly a von stretol som len nastrocnych 16-18 v podnapitom stave ale ziadne deti na obchodnej uz vobec nie ale je pravda ze som po okolitych getach nechodil Vrakuna,petrzalka...
proste ozieranie v dnesnej dobe je kuuul
zacina to od 12-13 rocnych deti ktore sa chcu vyrovnat starsim a chcu zapadnut do dnesnej skorupovanej doby a byt seberovny
ked uz v piatok pocujem ze sa ide kazdy do mesta natrtkat
tak su to obycajny primitivy....
co kazdi vidi v tom piti??? je to iba utracanie penazi a kazdi mi povie ze je to zabava...
a ked uz vidim tie zenske ked chlastaju tak by som ich dal na gilotinu alebo ukrizovat
ale proti piti sem tam nic nemam je to normalne ze si clovek s chuti to pivo alebo absint da

-
krupica_dnb
Medium Professional
tiež ma to prestalo baviť.... spočiatku som sa fakt len pripil, proste sranda, dokázal som spoznať X veľa super ľudí za noc, s kamarátmi byť, dobrú hudbu si užívať....
Ale v poslednej dobre som už vyzeral ako kkt, vkuse roztrt.kaný, anji chodiť som nevedel, a začalo to byť trápne... tak od Silvestra som sa rozhodol to obmedziť, aspoň na párty...
Ale v poslednej dobre som už vyzeral ako kkt, vkuse roztrt.kaný, anji chodiť som nevedel, a začalo to byť trápne... tak od Silvestra som sa rozhodol to obmedziť, aspoň na párty...
-
Lord PROXI
King
no skoro som zabudol, 31.12 som siel domou z praci, bolo okolo pol 7 vecer, a ako som isiel, bolo tam par ozratych deti, ze nevedeli ani o sebe, jeden sa komplet ozvracal, a zacal sa vyzliekat, no ze by bolo teplo nemozem tvrdit, a odhadzoval veci do kosa ( aspon ze nie len tak na chodnik ) aj tak uz ho zasvinili dost, a este zacali pindat, a kricat po kazdom co isiel okolo.
Musel som ist do bankomatu, zacali provokovat ze nech im dam peniaze co som vybral inak ze ma zabiju, a podobne "silacke" reci.
Cize takto travi silvestra par vyrastkou, a myslia si ze su cooolovy ze sa dozrali ako svine, a to by som ich chcel vidiet ako sa zatvarili rodicia ked sa vratili domou
Urcite to bola chyba aj rodicou, ked takto ich vychovali, a dal by som im to na nahradu aj cistenie chodnika, lavicky a okolia...
Musel som ist do bankomatu, zacali provokovat ze nech im dam peniaze co som vybral inak ze ma zabiju, a podobne "silacke" reci.
Cize takto travi silvestra par vyrastkou, a myslia si ze su cooolovy ze sa dozrali ako svine, a to by som ich chcel vidiet ako sa zatvarili rodicia ked sa vratili domou
Urcite to bola chyba aj rodicou, ked takto ich vychovali, a dal by som im to na nahradu aj cistenie chodnika, lavicky a okolia...
-
krupica_dnb
Medium Professional
-
pinacolada
Guru wannabe