Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
JohnFrusciante
Star
Star
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

vsetci nie. ja sa neopijam. nepotrebujem tie sracky
natalia
Amateur
Amateur

...

Príspevok od používateľa natalia »

ja si myslim ze na tomto svete sa len pije, droguje a sexuje...ja osobne ani nepijem ani nefajcim a ani v tom nevidim zmysel...ja sa viem zabavit aj bez alkoholu a neuvadza ma do uzasu ked moji spoluziaci zacnu hovorit ako boli opiti v piatok vecer...podla mna je to zbytocne...a vyhadzuju peniaze za to ze im je potom rano zle..
jokinko
Novice
Novice

Príspevok od používateľa jokinko »

no ja teraz v poslednej dobe moc nepijem len na silvestra som si trosku lupol ja to tiez nechapem aj ked je vtedy dost sranda ked ste mierne pod vplyvom :smt043
barcica
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa barcica »

ako co sa tochto tyka tiez nechapem ludi ktori sa na hocijakej zurke furt spiju do nemoty a nevedia o sebe...ako vypijem si to je fakt ale neprehanam to...pravdu povediac mne to ani moc nechuti..teda ako kedy..niekedy mam uplnu naladu a ide to do mna ako malinovka a niekedy to radsej necham tak..a je pravda ze teraz kazdi pije ..ako mladi..ked sa nad tym tak zamyslim ja nepoznam nikoho kto by nepil(mozno moja mama a jedna kamoska ktora nemieni ani na osemnastku pit) a viem sa zabavit a uvolnit aj bez toho aby som mala nejake to promile..takze v podstate si vypijem niekedy ale ked nepijem tak mi to nechyba :)
alcatraz16
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa alcatraz16 »

ja pijem len vteda ked mam narodky,koniec skolskeo roka alebo na silvestra
JohnFrusciante
Star
Star

Príspevok od používateľa JohnFrusciante »

lebo su sprosty. myslia si ze potom su nejaki frajeri. pre boha kazdy clovek co sa opija by sa mal spametat a zamysliet sa nad sebou. ved je to chore sa stale nalievat. a kto sa opija iba kvoli tomu aby sa viac zabaval tak to je dost ubohe. clovek sa ma zabavit aj bez alkoholu. alkohol. FUJ
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

JohnFrusciante napísal:lebo su sprosty. myslia si ze potom su nejaki frajeri.
toto môže povedať len šlovek ktorý sa sám opíjal aby vyzeral ako frajer...
Te-wei
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Te-wei »

JohnFrusciante napísal:lebo su sprosty. myslia si ze potom su nejaki frajeri. pre boha kazdy clovek co sa opija by sa mal spametat a zamysliet sa nad sebou. ved je to chore sa stale nalievat. a kto sa opija iba kvoli tomu aby sa viac zabaval tak to je dost ubohe. clovek sa ma zabavit aj bez alkoholu. alkohol. FUJ
ja sa opíjam,občas a nemyslím, že som nejaký frajer. Pijem to čo mi chutí /Slivovica forever/
A nemám pocit, že by som sa nad sebou musel zamýšlať, teda nepijem a neopíjam sa často, ale keď idem von, tak sirád dam. proste si chcem ísť sadnúť na poldeci a nič viac za tým nevidím.

len občas si tých poldeci dám viacej.
okonenipica
Zablokovaný
Zablokovaný
Kontaktovať používateľa:

Re: ...

Príspevok od používateľa okonenipica »

natalia napísal:ja si myslim ze na tomto svete sa len pije, droguje a sexuje...ja osobne ani nepijem ani nefajcim a ani v tom nevidim zmysel...ja sa viem zabavit aj bez alkoholu a neuvadza ma do uzasu ked moji spoluziaci zacnu hovorit ako boli opiti v piatok vecer...podla mna je to zbytocne...a vyhadzuju peniaze za to ze im je potom rano zle..
a si ty vobec naozaj stastna ? kam ty chodis v piatok ? sedis pred PC, alebo citas knihy ? mas dobri pocit zo svojho zivota ?
Indigo
Professional
Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Indigo »

Ja zas mam tendenciu sa nezabavat ked niesom opity :D

To len tak vsetkym, co pisu, ze sa da zabavat bez toho :D Da sa zabavit aj pri partii sachu, ale ja sa pri nej teda moc nezabavim :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

sme mlady a treba "vsetko" vyskusat.. inac alkohol je dobry sluha ale zly pan proste alkohol moze byt dobry na zabavu a nekedy dokaze dost cloveka potopit a dostat ho do srac..
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Tak ja pijem, kazdy piatok niekam do mesta a tak, ak sa podari tazka skuska, tak na pivecka a tak. Uvolnit sa. Ale vsetko s mierou, netreba to prehanat. :wink:
special_p
Expert
Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa special_p »

cez leto pijem 6dni v tyzdni... cez skolu asi tak 3... myslite si ze som alkoholik ? :D
ikeacik
Medium Expert
Medium Expert

Príspevok od používateľa ikeacik »

pinacolada napísal:na kazdeho raz pride.... :roll:
hmm mno musim sa priznat pozeram mal si pravdu aj jin,co uz po monitore sa to vsetko zvrhlo,teraz jedina starost je,kde zozeniem cash :lol:,ale zase neprehanam to dam si na good naladicku s kamosom a potom robime blbosti ved urcite poznate :D
Plexxak
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Plexxak »

Aj ja som bol kedysi taky ze som chodil do mesta sa "akoze" opit, nikdy som vsak nepil preto aby som sa opil. Pil som preto, lebo mi objektivne niektore chlasty chutili... Zaciatkom tohto roka som si povedal ze s tym je konec, zistil som preco som do mesta chodil len pit, proste len preto, lebo som bol v meste bezcielne... Pred nejakymi par mesiacmi som dost zacal hravat biliard, chodim do biliardovych klubov s kamosmi, hrame a hrame a VZDY je to haluz a bez chlastu... nehovorim ze ked si da niekto raz za cas nejake to tvrde (len s mierou) alebo pivecko, tak to je zle, to aj ja niekedy, ale nerobim z toho rutinu... takze zabavit sa da v pohode aj bez chlastu, mozno lepsie ako s nim, len si treba najst ciel a tohto cielu sa drzat :)

Cigarety som fajcil asi tak 3-4 mesiace a potom som sa tak jedneho dna zamyslel, ze co mi to prinasa:
Stastie? Charizmu? Zdravie? Ani jedno z toho, okrem toho mi to leze do penazi, takze som cigarety uplne vylucil...

A trava u mna miesto nema a radim ju medzi ostatne drogy (ci makke ci tvrde) proste drogy a lutujem ze aj to som vyskusal...

hold mozno nie som IN :D :D
Digital
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Digital »

Rád sa spíjam... ale nejako necítim hanbu 8)
recberko
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa recberko »

Myslím že je to takto... Mladý chlastajú pretože dnešná spoločnosť ich odsudzuje len preto, že nie sú ožratý každý víkend a niektorí aj preto, že sa jednoducho nedokážu odviazať tak sa opijú... najradšej mám potom tie výhovorky, ja neviem čo som robil bol som na mol ( aj to je jeden z dôvodov prečo sa ožrať nie?? máte výhovorku keď si náhodou začnete s dievčaťom ktoré sa vám páči, ale vaši "kamaráti" ju odsudzujú) takže asi tak v krátkosti na túto tému... Možno aj práve kvôli týmto veciam sa na nás ktorí nepijeme, nefajčíme, nedrugujeme etc.. ľudia pozerajú ako na divných...
Enduro3333
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Enduro3333 »

Malokedy sa opijem lebo mam velku vydrž teda lepši metabolizmus že pomalšie spracovava ten alkohol.....
Ale nepijem v podstate velmi malokedy maxi na nejakej oslave .... obcas si sadnem na nejake to pivko dve ale to je maxi čo urobim....
J.O.S.E
King
King

Príspevok od používateľa J.O.S.E »

Mne sa zdá, že dnes je najväčšia frajerina spiť sa do nemoty. Zbožnujem, ked počúvam tie drísty kto koľko vypil - dnešna mládež pije preto aby sa mohla chváliť medzi rovesníkmi.
Ešte sa vždy zasmejem, ked počujem jaký kto bol sťatý a nevie jak sa domov dostal resp. nevie o svete ale pameta všetko čo vypil - to sú podľa mna obyčajní chválenkari, ktorí nepiju preto, že chcú ale pre uznanie kolektívu, že sa jedna o frajera. Chce sa mi pľuť ked už len takých ľudí počúvam.
tereza
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa tereza »

naprosto suhlasim. iba sa chcu chvalit a neuvedomuju si ake je to ubohe. ja som sa este v zivote neopila. iba raz mi bolo zle a vracala som, no a stacilo mi. nedokazem pit tolko aby som sa opila. nejde to do mna. ale nestazujem sa kvoli tomu :)
Napísať odpoveď