Vodicak

Autá, motorky, tuning a všetko okolo...
deblasco
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa deblasco »

hladam obrazky motora...
moja polovicka robi vodicak...
pomozete mi?
potrebuje to ku konstrukcii fdaka ;)
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

http://www.vodicak.sk/teoria.php
v dolnej časti je "Konštrukcia a údržba vozidla" a tam je všetko pekne rozpísané aj s obrázkami.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

deblasco napísal:hladam obrazky motora...
moja polovicka robi vodicak...
pomozete mi?
potrebuje to ku konstrukcii fdaka ;)
Veď štyria spotený černosi, + jeden vysmiaty. A ten vysmiaty - tak on je spiatočka :hehe:
Sry za mega OT :D
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

fikus-kukis napísal:Do 24 Apríla sa to dá stihnúť. Síce dámy majú trochu problém s technickým myslením (pre zmenu stíhajú robiť viac vecí naraz), ale až taká veľká páka to nie je.

Treba si to poctivo zorejmiť a stať sa svedomitým vodičom, lebo v dnešnej dobe má vodičák pomaly hociaký primitív, ktorý vyhlášku vedome nerešpektuje. A bezpečnejšie sa cítia tí na off-road autách :smt019 (samý teréniak v meste, na každom rohu).

Človek sa pomaly bude báť vychádzať na ulicu.
hej je to tak ze kvalitnejsi vodic ma nekvalitenjsie auto a nekvalitny vodic ma zas kvalitne auto.. staci mi ked sa pozrem na tie panenky v slk a v bmw proste maju dobrych manzelov ktory im kupia auto a jazdia natom jak kebyze to viac nejde..
nordkapp_pb
Hardcore addict
Hardcore addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa nordkapp_pb »

MurphY napísal:hej je to tak ze kvalitnejsi vodic ma nekvalitenjsie auto a nekvalitny vodic ma zas kvalitne auto.. staci mi ked sa pozrem na tie panenky v slk a v bmw proste maju dobrych manzelov ktory im kupia auto a jazdia natom jak kebyze to viac nejde..
horsie na tych vysmiatych panenkach je to, ze sa pocas " soferovania " venuju este dvadsiatim piatim dalsim veciam od telefonu, cez malovatka az po deti sediace na zadnom sedadle ... ale to je do inej diskusie ..
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

nechcel som zakladat novu temu, tak sa spytam tu... mam 17 rokov, v oktobri mam 18... kedy si mozem zacat robit vodicak??? jedny vravia ze si spravim aj jazdy aj teoriu teraz a po dovrseni 18 rokov mi ho len daju, iny zase ze teraz mozem spravit teoreticku cast ale jazdit mozem az ked dovrsim 18 rokov.... tak ako to je???? dik :)
sundevil
VIP
VIP

Príspevok od používateľa sundevil »

do autoskoly mozes zacat chodit este kym nemas 18, ale skusky na ziskanie vodicaku mozes robit az ked mas 18
zuzkazuzka
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zuzkazuzka »

Presne tak. Na kurz môžeš ísť, ale skúšky až po 18. Lebo podľa predpisov, ktoré u nás platia, kým nemáš 18, nemôžeš šoférovať. :wink:
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

B3rET napísal:nechcel som zakladat novu temu, tak sa spytam tu... mam 17 rokov, v oktobri mam 18... kedy si mozem zacat robit vodicak??? jedny vravia ze si spravim aj jazdy aj teoriu teraz a po dovrseni 18 rokov mi ho len daju, iny zase ze teraz mozem spravit teoreticku cast ale jazdit mozem az ked dovrsim 18 rokov.... tak ako to je???? dik :)
A čo to znamená? Že sa kľudne do školy môžeš prihlásiť. Keď si ju budeš pomaly robiť, tak akurát v októbri skončíš a na svoju 18.tku môžeš ísť na skúšky :)
Frikso
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Frikso »

Nie je zasa dobre ísť príliš skoro do tej autoškoly v 17tich, pretože skončíš jazdy a zbytočne vyjdeš z cviku pokiaľ budeš čakať na skúšky (ako kamarát)
-Ale keď máš ako vravíš v októbri 18, tak niekedy v strede augusta keď sa do toho pustíš by si to mal v pohode porobiť.
-Záleží od autoškoly (kolko im to trvá) a tiež od toho, kedy robia nábor na nový kurz.

-Ja osobne som tiež vravel, že cez zimu si porobim autoškolu a vo februari mam 18 hajdu na skúšky. A nejako som to odsuval, odsuval a nakoniec osm sa až v Máji prihlásil do autoškoly. :)
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

hej aj ja som chcel robit cez zimu vodicak..fasa po snehu :) a ze v lete pridem iba po papiere..ale neda sa :( zaverecne az ked mas 18
klm16
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa klm16 »

ja som robil vodicak v zime skosky som mal tyzden po oslave 18tich narodenin.....
potom sme to cela trieda s instruktrom poriadne oslavili hehe volal zene aby prisla po neho vraj uz nemoze soferovat :lol: :lol: :lol:
B3rET
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa B3rET »

dobre diky :wink: aj som si myslel ze to je tak ale jeden chlap mi vravel ze vysla daka nova vyhlaska ci co...

dik :aasmile27:
mi-chau
Darca
Darca

Príspevok od používateľa mi-chau »

Ludia, kde splasim testy na vodicak? Trebalo by zacat trenovat pred skuskami.
Maki
Darca
Darca

Príspevok od používateľa Maki »

na lamkach sa nieco povalovalo...a v autoskole ti to aj tak daju.. aspon u nas to tak bolo..
MurphY
Professional
Professional

Príspevok od používateľa MurphY »

mi-chau napísal:Ludia, kde splasim testy na vodicak? Trebalo by zacat trenovat pred skuskami.
www.vodicak.sk

a este ti odporucim jeden program : AUTOSKOLA 2007 ked si warezman tak neni problem.. ten program sa oplati mas tam testy co su na skuskach..krizovatky atd.. som sa tam viac naucil ako v autoskole..
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

mi-chau napísal:Ludia, kde splasim testy na vodicak? Trebalo by zacat trenovat pred skuskami.
toto si skusal :arrow: http://www.autoskola-alma.sk/testy.php?id=04 to je dobre je tam 36 testov
krupica_dnb
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa krupica_dnb »

Vlado6230 napísal:toto si skusal :arrow: http://www.autoskola-alma.sk/testy.php?id=04 to je dobre je tam 36 testov
toto mat skor.... zajtra mam skusky tak drzat palce :)
BabySHAQ
Medium Star
Medium Star

Príspevok od používateľa BabySHAQ »

Akoze mne pred testami dost lepilo lebo som sa ucil len 2 dni a v pohode som spravil a to mam 15 rokov . :) (teoriu maju motocykle aj automobily rovnaku ) 8)
Vlado6230
Star
Star

Príspevok od používateľa Vlado6230 »

A ucili ste sa na testy aj vyhlasky a zakony ? lebo ja som sa zatial ucil len znacky a krizovatky a zakon sa mi nechce. staci mi vediet to z testov :?:
Napísať odpoveď