moja polovicka robi vodicak...
pomozete mi?
potrebuje to ku konstrukcii fdaka
hej je to tak ze kvalitnejsi vodic ma nekvalitenjsie auto a nekvalitny vodic ma zas kvalitne auto.. staci mi ked sa pozrem na tie panenky v slk a v bmw proste maju dobrych manzelov ktory im kupia auto a jazdia natom jak kebyze to viac nejde..fikus-kukis napísal:Do 24 Apríla sa to dá stihnúť. Síce dámy majú trochu problém s technickým myslením (pre zmenu stíhajú robiť viac vecí naraz), ale až taká veľká páka to nie je.
Treba si to poctivo zorejmiť a stať sa svedomitým vodičom, lebo v dnešnej dobe má vodičák pomaly hociaký primitív, ktorý vyhlášku vedome nerešpektuje. A bezpečnejšie sa cítia tí na off-road autách(samý teréniak v meste, na každom rohu).
Človek sa pomaly bude báť vychádzať na ulicu.
horsie na tych vysmiatych panenkach je to, ze sa pocas " soferovania " venuju este dvadsiatim piatim dalsim veciam od telefonu, cez malovatka az po deti sediace na zadnom sedadle ... ale to je do inej diskusie ..MurphY napísal:hej je to tak ze kvalitnejsi vodic ma nekvalitenjsie auto a nekvalitny vodic ma zas kvalitne auto.. staci mi ked sa pozrem na tie panenky v slk a v bmw proste maju dobrych manzelov ktory im kupia auto a jazdia natom jak kebyze to viac nejde..
A čo to znamená? Že sa kľudne do školy môžeš prihlásiť. Keď si ju budeš pomaly robiť, tak akurát v októbri skončíš a na svoju 18.tku môžeš ísť na skúškyB3rET napísal:nechcel som zakladat novu temu, tak sa spytam tu... mam 17 rokov, v oktobri mam 18... kedy si mozem zacat robit vodicak??? jedny vravia ze si spravim aj jazdy aj teoriu teraz a po dovrseni 18 rokov mi ho len daju, iny zase ze teraz mozem spravit teoreticku cast ale jazdit mozem az ked dovrsim 18 rokov.... tak ako to je???? dik
www.vodicak.skmi-chau napísal:Ludia, kde splasim testy na vodicak? Trebalo by zacat trenovat pred skuskami.
toto si skusalmi-chau napísal:Ludia, kde splasim testy na vodicak? Trebalo by zacat trenovat pred skuskami.
toto mat skor.... zajtra mam skusky tak drzat palceVlado6230 napísal:toto si skusalhttp://www.autoskola-alma.sk/testy.php?id=04 to je dobre je tam 36 testov