Keby nebola strategická tak jej to vysolím a ona by sa mi začala oblúkom vyhýbať a bolo by to vyriešené len túto ešte budem potrebovať na isté veci tak ju nechcem odplašiť nech je v tom že je beriem len za kamošku. Lebo si všimnite že aj žena má iný prístup keď jej vysolíte že ste do nej. Väčšinou vás odmietne, ale horšie je potom to jej správanie voči vám. Už vás berie ináč keď vás odmietla a vie že ju ľúbite/ľúbili ste.No a ? ja som ju tiež počul tisíc krát ? no a ? si chlap alebo zbabelec ? tak proste pokrčis ramenami a ideš ďalej ... alebo je tu možnost č.2 a to ze si počkaš na iniciativu zo strany žien .. proste budeš držať klapačku a ked ona prejavy svoje city tak aj ty tvoje ked nie .. tak to v sebe môžes veselo dusit ... tak ? čo to bude ?
To je najideálnejšie. Nech si človek za mlada našetrí, vyštuduje... A keď už je doštudované, našetrené vtedy treba začať. Aj to je dobrá myšlienka.Uvidis,ak budes starsi-zena vekom ziskava skusenosti,ako kazdy clovek a do popredia prichadzaju ine priority ako fyzicky vzhlad..Moj nazor.
Jasné hlava hovorí že nemám tam šancu. Je jasné že holka ma má na háku. Len tie city nejak potlačiť treba. A na to je riešenie vyššie. Odlákať pozornosť, venovať sa niečomu.ty vole ved používaj hlavu nie penis
Veď to smelý som a nato len doplatím. Jaj jej to dám v pohode na javo len ona buď niekoho má alebo netúži práve pomne. Dnešné baby chatujú, stretávajú sa stále s inými, oni chcú žiť a majú pod palcom kopu chlapov. Tam neni šanca sa dostať. Žena si vyberá a chlapci stoja do radu o ňu. Nám zostáva zmieriť sa stým že sme looseri alebo si vyhľadať menej atraktívne ženy ale zase ani ja nebudem ľúbiť niekoho kto ma nepriťahuje. To aby sa dvaja našli je veľká náhoda a malá šanca.Toto iste som si tiez par krat vypocul... preto sa ucim drzat hubu v tomto smere. Uz to mam zmaknute na 51%.
Ja ženu chcem mať ale žena nechce mať mňa. A tak ja sa len darmo zalúbim, ona ma odmietne a nemám ani ženu a som natom tak isto ako keby som sa o nič nepokúšal ba aj lepšie lebo by som sa nezalúbil, nestrácal by som čas, nervy, peniaze na ňu. To je také že ide súťaž. kto je na tom najlepšie? Ten kto vyhrá ano, ale taký je len jeden, a všetci čo prehrali sa zúčastnili zbytočne... Tak je natom lepšie ten kto sa nezúčastnil lebo síce nemá šancu ani vyhrať ale má istotu že ani neprehrá!ty kokso akože to čo je...nechceš mať ženu....chceš ostať starým polohluchým zlomyselným kktom?
nad niečím takýmto som v živote neuvažoval..akože nič proti..jasne..len ma to zaskočilo
To je cesta k prehre. Ber to tak že na to aby to bolo pekné treba dvoch a keď ja sa zalúbim a ona ma odmietne ako to vždy doteraz bolo, tak z toho mám len smútok a trápenie. Ja mám s láskou len zlé skúsenosti a preto ju nechcem. Kto má dobré nech sa páči. Ak vyzeráš ako idol tak to máš lahké, druhé pohlavie ťa obskakuje. Tak je ľahké sa pýšiť tým aká je láska pekná. V mojom prípade ju nemá kto opätovať. Nieje to nič pre mňa.a preco sa chces vyhybat zalubeniu? ved je to to najkrajsie,
mne pripada ze si skor nevris a ked uz citis ze sa mozes zalubit tak ustupis
radsej by si si mal verit a oddaj sa tomu peknemu pocitu
100x skúsim, 100x sa popálim. U mňa je toto a ver tomu že by ti to už po čase liezlo na nervy.
Milý pán Simpson, to bude môj prípad. Od Teenagerského veku až po Twentyagerský som neulovil nič, a to chodím loviť dosť často resp. chodil som. Ja niesom nesmelý ani nič, nadväzoval som kontakty kade tade, len na moju smolu druhá strana nikdy nemala záujem. Niekto sa môže pokúšať celý život a vždy triafa na nepravé. A preto ma to už prestáva baviť.niekomu ani raz a niekomu aj 3-4krat.
Toto je zatiaľ najlepší názor ktorý som mohol do témy dostať. Ďakujem. Presne v tomto som aj ja. Prichádzam so ženami do styku stále. Bavím sa snimi a tak, majú ma radi ako kamaráta. Ale nikdy som to nedotiahol na to aby ma mala rada ináč. A tú neatraktívnosť vidím aj v tom že darmo som ja prinej, som sňou na káve/prechádzke, automaticky sa ma pýta kde je napr. také/onaké mesto, lebo že odtial si s niekym dopisuje, alebo ako by mohla zapôsobiť na svojho kolegu/spolužiaka. Proste už len keď kecá je jeasné že ja niesom primárna osoba, že túži po niekom úplne inom. Už bolo aj to že dobrá kamarátka chcela byť neutrálna ja som pri nej zotrval že si ma možno časom obľúbi a zase to bol iný idol. Proste mňa tak míňajú zlava/prava...som presne taky ako ty, neatriktivny nicim nezaujimavy, ale to mne nevadi, do s tyku s holkami prichadzam takmer v kuse, to je asi jasne ale musism priznat ze som sa este nikdy nezalubil...proste ked sa s dajakou rozpravam tak sa venujem teme co sa riesi a nerozmyslam v podvedomi otom aka by bola v posteli popriade ze by som snou chcel stravit zvysok zivota...
To je jasné. Aj tento príspevok patrí medzi najlepšie odpovede. Díky. Ano je to presne tak. Takže tí čo to majú podobne tak vedia o čom točím. Presne ,,len ja" mám ten pocit. Ona ho nemusí mať a po druhé aj keď má, tak ho má aj s 10 ďalšími. Žena má vždy širší výber. Mne to vždy dajú tak nepriamo na javo že je kopa kandidátov okrem mňa a niesom jediný ským si rozumie. Napríklad ja som ju pozval chovala sa spokojne, ja sa teším že aha bola somnou a druhý deň mi rozpráva. ááá stretla som kamaráta a bola som sním tam a tam, a bolo mi fajn, on je taký super a bla bla, a už to ide. Alebo ja bývam o tri obce ďalej ako ona ponúkam jej vychádzku, vždy sa vyhovára že teraz majú návštevu, teraz to teraz hento a nevie kedy bude mať čas. Ale vraj na východné slovensko by sa rada dostala lebo si s niekym píše cez chat a vraj si rozumejú a chcela by ho vidieť. To je to že kumne ju nič neťahá a knemu by bola ochotná aj cestovať.akonahle si zacnes s niektorou rozumiet tak je to jasne(bohuzial iba s tvojej strany) toto dobre poznam...chce to proste dat tomu vsetkemo pokoj..ked sa nechces "zalubit" tak to nerob
Jednoducho to nechcem. Ak človek zažije niečo zlé, tak sa toho automaticky bojí. Tak ako ja som okúsil len zlé stránky lásky a vzťahu, vždy som sa sklamal, a darmo lúbim ak ženy záujem nemajú. To je nedosažitelné pre mňa. Tak je lepšie ak tomu dám pokoj. A tu ide o to ako tomu dať pokoj.podla môjho usudku zle špecifikuješ svoj problém. Bráníť sa laske? vyhybať sa doevčatám aby si sa nezamiloval? veď sám tomu neveríš, že to chceš...
Jednoducho v kocke napísané. Presne takto som to myslel.On to nechce, ale ked mu to zakazdym ublizi, tak si uvedomuje, ze by sa mal branit. Pre vlastne dobro.
Mne by úplne stačilo keby to bolo aj z jej strany. Zatiaľ to mám tak ako NASA vysiela do vesmíru v nádeji že sa niekto ozve a stále iba No Responded, No Responded, No Responded... Dotyčné ma berú ako pozadie a idú si za svojimi idolmi. Ja môžem byť maximálne tak svietnik.Musíš len veriť, že jedého dňa sa tá láska naplní a budeš šťastný.
A vynadá mu že čo ju obťažuje... Však o to ide aj mne ja by som chcel ale ona nechce... A obťažovanie je trestný čin.Ja ju chcem hladit, bozkavat, byt s nou! Vidiet jej usmev!!!
Tak bez za nou voe..
Jasné aj ja to môžem urobiť a dostanem odpoveď: Sorry ale ja k tebe cítim len kamarátstvo. Toto si ja nepotrebujem vypočuť.typujem ze asi nemoze..keby mohol tak uz je tam...
Vzdy sa da nieco vymysliet. Len treba prekonat strach..
Ja som si všetky svoje šance využil, neváham nikdy, len akurát natrafím vždy na takú pre ktorú nie ja som ten pravý. Ale pokus tam vždy bol.Viem o com hovorim, vo svojom zivote som uz takto premarnil vela sanci...
No a sme doma. U mňa v tomto prípade ani jedna nestála zato takže = nemusel som sa absolútne o nič snažiť a bol by som na tom rovnako, ba aj lepšie lebo trápenia by odpadli.v taktom pripade je asi lepsie vobec sa tym netrapit, nestala za to..
Keď mi ju nemá kto dávať?dneska som "cital" Najlepsi liek na lasku je este viac lasky
To by som aj ja spravil, resp. už som to velakrát spravil ale vždy nadarmo. Chápeš čo myslím? Ty darmo urobíš hocičo keď ťa jednoducho ona nechce! Neraz mi rozprávali kamošky: Chudák chlapec on sa tak snažil, stále mi všetko nosil, vždy ma čakal... Ja ho lutujem normálne ale tak keď som knemu nič necítila... A toto je aj môj prípad. Nič kumne necítia.co je prirodzenejsie ako vyznanie toho co citis? viac prirodzene to uz byt nemoze Wink preco si prisiel? aby si jej povedal ze ju milujes Smile ze ti chyba.atd..no neviem ako daleko to mas..asi dost...ja som to tak raz spravil Smile proste som zobral taxika Very Happy 20 km Smile a vecer o 9 tej som prisiel len tak Smile necakane ... tym nemas co pokazit....
PS: Takže na záver. Ďakujem za vyčerpávajúce čítanie. Som nečakal takúto odozvu. Proste globálne je problém taký že baby o mňa nemajú záujem a city si nijako nevynútim. Takže zostáva len namne ako si s tou večnou odmietavosťou báb poradím. My baby nezmeníme pokial oni budú chcieť odmietať tak aj budú. My sa bavíme o štíte ktorý sa proti tomu ubráni.