Ako sa mám ubrániť láske?

Diskusia o tom, čo Vás trápi v súkromí...
MayDaySK
Star
Star

Príspevok od používateľa MayDaySK »

No a ? ja som ju tiež počul tisíc krát ? no a ? si chlap alebo zbabelec ? tak proste pokrčis ramenami a ideš ďalej ... alebo je tu možnost č.2 a to ze si počkaš na iniciativu zo strany žien .. proste budeš držať klapačku a ked ona prejavy svoje city tak aj ty tvoje ked nie .. tak to v sebe môžes veselo dusit ... tak ? čo to bude ?
Keby nebola strategická tak jej to vysolím a ona by sa mi začala oblúkom vyhýbať a bolo by to vyriešené len túto ešte budem potrebovať na isté veci tak ju nechcem odplašiť nech je v tom že je beriem len za kamošku. Lebo si všimnite že aj žena má iný prístup keď jej vysolíte že ste do nej. Väčšinou vás odmietne, ale horšie je potom to jej správanie voči vám. Už vás berie ináč keď vás odmietla a vie že ju ľúbite/ľúbili ste.
Uvidis,ak budes starsi-zena vekom ziskava skusenosti,ako kazdy clovek a do popredia prichadzaju ine priority ako fyzicky vzhlad..Moj nazor.
To je najideálnejšie. Nech si človek za mlada našetrí, vyštuduje... A keď už je doštudované, našetrené vtedy treba začať. Aj to je dobrá myšlienka.
ty vole ved používaj hlavu nie penis
Jasné hlava hovorí že nemám tam šancu. Je jasné že holka ma má na háku. Len tie city nejak potlačiť treba. A na to je riešenie vyššie. Odlákať pozornosť, venovať sa niečomu.
Toto iste som si tiez par krat vypocul... preto sa ucim drzat hubu v tomto smere. Uz to mam zmaknute na 51%.
Veď to smelý som a nato len doplatím. Jaj jej to dám v pohode na javo len ona buď niekoho má alebo netúži práve pomne. Dnešné baby chatujú, stretávajú sa stále s inými, oni chcú žiť a majú pod palcom kopu chlapov. Tam neni šanca sa dostať. Žena si vyberá a chlapci stoja do radu o ňu. Nám zostáva zmieriť sa stým že sme looseri alebo si vyhľadať menej atraktívne ženy ale zase ani ja nebudem ľúbiť niekoho kto ma nepriťahuje. To aby sa dvaja našli je veľká náhoda a malá šanca.
ty kokso akože to čo je...nechceš mať ženu....chceš ostať starým polohluchým zlomyselným kktom?
nad niečím takýmto som v živote neuvažoval..akože nič proti..jasne..len ma to zaskočilo
Ja ženu chcem mať ale žena nechce mať mňa. A tak ja sa len darmo zalúbim, ona ma odmietne a nemám ani ženu a som natom tak isto ako keby som sa o nič nepokúšal ba aj lepšie lebo by som sa nezalúbil, nestrácal by som čas, nervy, peniaze na ňu. To je také že ide súťaž. kto je na tom najlepšie? Ten kto vyhrá ano, ale taký je len jeden, a všetci čo prehrali sa zúčastnili zbytočne... Tak je natom lepšie ten kto sa nezúčastnil lebo síce nemá šancu ani vyhrať ale má istotu že ani neprehrá!
a preco sa chces vyhybat zalubeniu? ved je to to najkrajsie,
mne pripada ze si skor nevris a ked uz citis ze sa mozes zalubit tak ustupis
radsej by si si mal verit a oddaj sa tomu peknemu pocitu
To je cesta k prehre. Ber to tak že na to aby to bolo pekné treba dvoch a keď ja sa zalúbim a ona ma odmietne ako to vždy doteraz bolo, tak z toho mám len smútok a trápenie. Ja mám s láskou len zlé skúsenosti a preto ju nechcem. Kto má dobré nech sa páči. Ak vyzeráš ako idol tak to máš lahké, druhé pohlavie ťa obskakuje. Tak je ľahké sa pýšiť tým aká je láska pekná. V mojom prípade ju nemá kto opätovať. Nieje to nič pre mňa.
100x skúsim, 100x sa popálim. U mňa je toto a ver tomu že by ti to už po čase liezlo na nervy.
niekomu ani raz a niekomu aj 3-4krat.
Milý pán Simpson, to bude môj prípad. Od Teenagerského veku až po Twentyagerský som neulovil nič, a to chodím loviť dosť často resp. chodil som. Ja niesom nesmelý ani nič, nadväzoval som kontakty kade tade, len na moju smolu druhá strana nikdy nemala záujem. Niekto sa môže pokúšať celý život a vždy triafa na nepravé. A preto ma to už prestáva baviť.
som presne taky ako ty, neatriktivny nicim nezaujimavy, ale to mne nevadi, do s tyku s holkami prichadzam takmer v kuse, to je asi jasne ale musism priznat ze som sa este nikdy nezalubil...proste ked sa s dajakou rozpravam tak sa venujem teme co sa riesi a nerozmyslam v podvedomi otom aka by bola v posteli popriade ze by som snou chcel stravit zvysok zivota...
Toto je zatiaľ najlepší názor ktorý som mohol do témy dostať. Ďakujem. Presne v tomto som aj ja. Prichádzam so ženami do styku stále. Bavím sa snimi a tak, majú ma radi ako kamaráta. Ale nikdy som to nedotiahol na to aby ma mala rada ináč. A tú neatraktívnosť vidím aj v tom že darmo som ja prinej, som sňou na káve/prechádzke, automaticky sa ma pýta kde je napr. také/onaké mesto, lebo že odtial si s niekym dopisuje, alebo ako by mohla zapôsobiť na svojho kolegu/spolužiaka. Proste už len keď kecá je jeasné že ja niesom primárna osoba, že túži po niekom úplne inom. Už bolo aj to že dobrá kamarátka chcela byť neutrálna ja som pri nej zotrval že si ma možno časom obľúbi a zase to bol iný idol. Proste mňa tak míňajú zlava/prava...
akonahle si zacnes s niektorou rozumiet tak je to jasne(bohuzial iba s tvojej strany) toto dobre poznam...chce to proste dat tomu vsetkemo pokoj..ked sa nechces "zalubit" tak to nerob
To je jasné. Aj tento príspevok patrí medzi najlepšie odpovede. Díky. Ano je to presne tak. Takže tí čo to majú podobne tak vedia o čom točím. Presne ,,len ja" mám ten pocit. Ona ho nemusí mať a po druhé aj keď má, tak ho má aj s 10 ďalšími. Žena má vždy širší výber. Mne to vždy dajú tak nepriamo na javo že je kopa kandidátov okrem mňa a niesom jediný ským si rozumie. Napríklad ja som ju pozval chovala sa spokojne, ja sa teším že aha bola somnou a druhý deň mi rozpráva. ááá stretla som kamaráta a bola som sním tam a tam, a bolo mi fajn, on je taký super a bla bla, a už to ide. Alebo ja bývam o tri obce ďalej ako ona ponúkam jej vychádzku, vždy sa vyhovára že teraz majú návštevu, teraz to teraz hento a nevie kedy bude mať čas. Ale vraj na východné slovensko by sa rada dostala lebo si s niekym píše cez chat a vraj si rozumejú a chcela by ho vidieť. To je to že kumne ju nič neťahá a knemu by bola ochotná aj cestovať.
podla môjho usudku zle špecifikuješ svoj problém. Bráníť sa laske? vyhybať sa doevčatám aby si sa nezamiloval? veď sám tomu neveríš, že to chceš...
Jednoducho to nechcem. Ak človek zažije niečo zlé, tak sa toho automaticky bojí. Tak ako ja som okúsil len zlé stránky lásky a vzťahu, vždy som sa sklamal, a darmo lúbim ak ženy záujem nemajú. To je nedosažitelné pre mňa. Tak je lepšie ak tomu dám pokoj. A tu ide o to ako tomu dať pokoj.
On to nechce, ale ked mu to zakazdym ublizi, tak si uvedomuje, ze by sa mal branit. Pre vlastne dobro.
Jednoducho v kocke napísané. Presne takto som to myslel.
Musíš len veriť, že jedého dňa sa tá láska naplní a budeš šťastný.
Mne by úplne stačilo keby to bolo aj z jej strany. Zatiaľ to mám tak ako NASA vysiela do vesmíru v nádeji že sa niekto ozve a stále iba No Responded, No Responded, No Responded... Dotyčné ma berú ako pozadie a idú si za svojimi idolmi. Ja môžem byť maximálne tak svietnik.
Ja ju chcem hladit, bozkavat, byt s nou! Vidiet jej usmev!!!
Tak bez za nou voe..
A vynadá mu že čo ju obťažuje... Však o to ide aj mne ja by som chcel ale ona nechce... A obťažovanie je trestný čin.
typujem ze asi nemoze..keby mohol tak uz je tam...
Vzdy sa da nieco vymysliet. Len treba prekonat strach..
Jasné aj ja to môžem urobiť a dostanem odpoveď: Sorry ale ja k tebe cítim len kamarátstvo. Toto si ja nepotrebujem vypočuť.
Viem o com hovorim, vo svojom zivote som uz takto premarnil vela sanci...
Ja som si všetky svoje šance využil, neváham nikdy, len akurát natrafím vždy na takú pre ktorú nie ja som ten pravý. Ale pokus tam vždy bol.
v taktom pripade je asi lepsie vobec sa tym netrapit, nestala za to..
No a sme doma. U mňa v tomto prípade ani jedna nestála zato takže = nemusel som sa absolútne o nič snažiť a bol by som na tom rovnako, ba aj lepšie lebo trápenia by odpadli.
dneska som "cital" Najlepsi liek na lasku je este viac lasky
Keď mi ju nemá kto dávať?
co je prirodzenejsie ako vyznanie toho co citis? viac prirodzene to uz byt nemoze Wink preco si prisiel? aby si jej povedal ze ju milujes Smile ze ti chyba.atd..no neviem ako daleko to mas..asi dost...ja som to tak raz spravil Smile proste som zobral taxika Very Happy 20 km Smile a vecer o 9 tej som prisiel len tak Smile necakane ... tym nemas co pokazit....
To by som aj ja spravil, resp. už som to velakrát spravil ale vždy nadarmo. Chápeš čo myslím? Ty darmo urobíš hocičo keď ťa jednoducho ona nechce! Neraz mi rozprávali kamošky: Chudák chlapec on sa tak snažil, stále mi všetko nosil, vždy ma čakal... Ja ho lutujem normálne ale tak keď som knemu nič necítila... A toto je aj môj prípad. Nič kumne necítia.

PS: Takže na záver. Ďakujem za vyčerpávajúce čítanie. Som nečakal takúto odozvu. Proste globálne je problém taký že baby o mňa nemajú záujem a city si nijako nevynútim. Takže zostáva len namne ako si s tou večnou odmietavosťou báb poradím. My baby nezmeníme pokial oni budú chcieť odmietať tak aj budú. My sa bavíme o štíte ktorý sa proti tomu ubráni.
Sheep
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Sheep »

MayDaySK napísal:PS: Takže na záver. Ďakujem za vyčerpávajúce čítanie. Som nečakal takúto odozvu. Proste globálne je problém taký že baby o mňa nemajú záujem a city si nijako nevynútim. Takže zostáva len namne ako si s tou večnou odmietavosťou báb poradím. My baby nezmeníme pokial oni budú chcieť odmietať tak aj budú. My sa bavíme o štíte ktorý sa proti tomu ubráni.
ale pozri, beries to akosi moc emotivne...zenu si najdes avsak tvoja chyba je ta, ze si raz zalubil v takej situacii ktora sa ti casto opakuje a tak si myslis ze ta bude prava, "aaa tak teraz to nevyslo, nechala ma", "tu co som dnes stretol vyzera byt OK", ale takto sa laska neziskava, vzdy ked s cajou naviazes kontakt, popripade sa snou blizko poznas tak sa snaz z jej spravania vycitat ci ta chce alebo nie, to neje zas taky problem...

navyse by si mohol zaujat take stanovisko kde si prioritou ty nie ona, lebo ked sa tak dookola tocis okolo vela zien tak sa stavas "menej vaznym"(myslim tym to ze nevies si utrovit nejaky rebricek hodnot ktore by ta tvoja mala splnat, skratka je ti jedno s kym chodis, si len zalubeny a povies si ze hotovo), preto ked si uz zalubeny tak sa snazis pretu holku nieco robit,resp. jej davat najavo ze ju lubis, ale ked ta odmietne tak si zacnes mysliet asi nieco v zmysle "aaa sakra, tolko som sa snazil a ona ma teraz nechce" potom to nejaku dobu rozdychavas, par krat nezaspis a potom zase sa to opakuje...proste ked sa ti nejaka holka naozaj paci tak si ju prestuduj a potom rychlo zistis ci ides dalej alebo seres nato...vyskusaj to raz, snad pomoze :)
Opak
Addict
Addict
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa Opak »

podľa mna je chyba v tebe..zase akože nič v zlom...ale možno robíš niekde chybu..možno si to neuvedomuješ ale už len ten postoj..ty už vieš že ťa odmietne tak sa radšej nechceš zaľúbiť...čo tak bojovať a pokúsiť sa o to aby ťa neodmietla...správať sa tak aby si ziskal jej doveru.a snaziť sa o to aby ťa neopustila..proste musíš byť ten naj...možno si natrafil na zlé baby...možno neverné alebo ku**ičky....skús byť pre tú svoju babu č.1..keď sa tak budeš tak si myslím že baba ťa nemože odbiť :?
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

Ano, ziskaj si jej doveru a stanes sa jej butlavou vrbou.
Takto som to spravil pri dvoch dievcatach, ktore som miloval... vysledok: som butlava vrba a vypravaju mi, s kym kde boli, ako sa dobre bavili, ze sa s nou chcel olizovat tamten, ale ona odmietla, lebo bol ozraty... potom sa spytam, kolko mal ten typkos rokov... ze 23. Skoro ma je*lo.
Prepacte ten vyraz, ale jednoducho to tak je. Moj zaujem potom rapidne klesa a som schopny s dievcatom prestat uplne komunikovat.

"Vies, ja som chcel Tvoju lasku, nie to, aby si sa mi zdoverovala s tym, co ma rani a co mi hlboko ublizuje. Ziadne prepac mi uz ale, bohuzial, nepomoze..."
MayDaySK
Star
Star

ale pozri, beries to akosi moc emotivne...zenu si najdes avsak tvoja chyba je ta, ze si raz zalubil v takej situacii ktora sa ti casto opakuje a tak si myslis ze ta bude prava, "aaa tak teraz to nevyslo, nechala ma", "tu co som dnes stretol vyzera byt OK", ale takto sa laska neziskava, vzdy ked s cajou naviazes kontakt, popripade sa snou blizko poznas tak sa snaz z jej spravania vycitat ci ta chce alebo nie, to neje zas taky problem...
To vždy vyčítam že väčšinou nie. Takže ani sa nechcem tomu nasilu brániť ale kľudne sa môžem na celé vykašlať lebo pri dnešných možnostiach atraktívnej ženy je malá šanca že by sa o mňa zaujímala. Len prvý kontakt (asi ma ešte dobre nepozná) sa nerozpráva o veciach koho by chcela alebo do koho je... A tak vyzerá byť milo. Alo asi si aj ona všimne že jej veľmi lichotím atď. A tak ženy majú to jemné odmietnutie že nepovedia narovinu ale snažia sa v správaní dať najavo to že chlapče zbytočne sa snažíš. No a vtedy ma začnú mať tak na háku že ak zavolám, zavolám... nezavolám, nezavolám... a je im to jedno. Nijak sa nesnažia byť somnou. Keby mala fakt záujem to by som si všimol že by sa ma spýtala kam pôjdem cez obednú prestávku atď. Ale nespýtajú sa nič také, ak sa vtierknem nepovedia nie. Proste neutralita. Takže ja sa nemám zalúbiť a všetko bude OK. Ale keď sú také zlatučké stvorenia...
navyse by si mohol zaujat take stanovisko kde si prioritou ty nie ona, lebo ked sa tak dookola tocis okolo vela zien tak sa stavas "menej vaznym"(myslim tym to ze nevies si utrovit nejaky rebricek hodnot ktore by ta tvoja mala splnat, skratka je ti jedno s kym chodis, si len zalubeny a povies si ze hotovo), preto ked si uz zalubeny tak sa snazis pretu holku nieco robit,resp. jej davat najavo ze ju lubis, ale ked ta odmietne tak si zacnes mysliet asi nieco v zmysle "aaa sakra, tolko som sa snazil a ona ma teraz nechce" potom to nejaku dobu rozdychavas, par krat nezaspis a potom zase sa to opakuje...proste ked sa ti nejaka holka naozaj paci tak si ju prestuduj a potom rychlo zistis ci ides dalej alebo seres nato...vyskusaj to raz, snad pomoze
Ďalšia skvelá vec. Ja som vravel že sa oplatí sem napísať. Fúúú tolko reakcií a aj zaujímavých a užitočných. Keď to čítam tak sa vnich nachádzam. Veľmi dobre to poznáš. Niesi psichológ? :-)
podľa mna je chyba v tebe..zase akože nič v zlom...ale možno robíš niekde chybu..možno si to neuvedomuješ ale už len ten postoj..ty už vieš že ťa odmietne tak sa radšej nechceš zaľúbiť...čo tak bojovať a pokúsiť sa o to aby ťa neodmietla...správať sa tak aby si ziskal jej doveru.a snaziť sa o to aby ťa neopustila..proste musíš byť ten naj...možno si natrafil na zlé baby...možno neverné alebo ku**ičky....skús byť pre tú svoju babu č.1..keď sa tak budeš tak si myslím že baba ťa nemože odbiť
Tu ide o to že je obrovská konkurencia. Áno väčšinou natrafím na tie ku...ky, neraz sa stalo že išla na zábavu akože somnou, potom šla akože na záchod a nakoniec sa bozkávala s kadekým a mne ledva dovolila pusu na líco. Lebo že ma berie ako kamaráta. Jasné pi..u velkú! Ide o to kto jej bol príťažlivejší a to ja neovplyvním. Ja ss knej darmo budem správať hociako keď to jednoducho ona tak necíti. Jeden deň sňou idem ja na kávu a druhý deň niekto iný. Tak ja zato môžem že si nevie vybrať a stále sa im páči niekto iný? Alebo idem sňou von ja a ona si vkuse odbeháva zavolať alebo vkuse niekomu píše SMS? Tak čo? Ako sa jej mám dostať do povedomia?
Ano, ziskaj si jej doveru a stanes sa jej butlavou vrbou.
Ale ako keď ona hraje na tri strany? Boli baby že to vyzeralo že ja som primárny ale nerobilo jej problémy byť aj s iným chalanom a potom kôli druhému sa vytoto namňa. Jednoducho ak ju niekto iný viac priťahuje ja stým nič nespravím. A to je to čo sa vynútiť nedá. Príťažlivosť. A smerom kumne ju nemá zatiaľ nikto.
Mastros
Light Professional
Light Professional

Príspevok od používateľa Mastros »

MayDaySK napísal:Ale ako keď ona hraje na tri strany? Boli baby že to vyzeralo že ja som primárny ale nerobilo jej problémy byť aj s iným chalanom a potom kôli druhému sa vytoto namňa. Jednoducho ak ju niekto iný viac priťahuje ja stým nič nespravím. A to je to čo sa vynútiť nedá. Príťažlivosť. A smerom kumne ju nemá zatiaľ nikto.
A precital si aj zvysne riadky?
Narazal som na prispevok, v ktorom bolo spominane, ze si treba ziskat jej doveru.

Ja som si doveru 2 bab ziskal. Boli to baby, do ktorych som bol zalubeny (samozrejme, ze nie naraz) a nestalo sa nic... nic okrem toho, ze mi hovorili vsetko mozne. Bez ostychu mi popisovali, kto je aky pekny, kto sa im paci, s kym by najradsej chodili... proste vyzeram doveryhodne a tak aj posobim, ako mi bolo z ich strany priamo povedane.
Ja, v nadeji, ze ma lubi, jej poviem, co k nej citim, dostanem odpoved, ze ma berie ako priatela a ze by to neklapalo.
Ja Ta dost chapem (aj ked to tak nevyzera) a tusim, ako sa citis, sme na tom asi dost rovnako.

Dnes ma ta bloncka v mojom avatare dorazila tym, ze by chcela mat otvoreny vztah (povedala to), ze ona, D. (jej znamy nejaky, ma 23 rokov) a este niekto...
((Definicia otvoreneho vztahu: Ja mam babu, ona kefuje s inym, povie mi o tom, ja jej to odobrim a ona mi este povie, ze pokefuj tamtu... proste tolerancia nevery. Podla mna pekna p*covina, nieco take by som nestrpel.))
Stracam o nu zaujem. Avatar tam bude este 1-2 dni a potom ide do hajzlu.
MayDaySK
Star
Star

Boli to baby, do ktorych som bol zalubeny (samozrejme, ze nie naraz) a nestalo sa nic... nic okrem toho, ze mi hovorili vsetko mozne. Bez ostychu mi popisovali, kto je aky pekny, kto sa im paci, s kym by najradsej chodili... proste vyzeram doveryhodne a tak aj posobim, ako mi bolo z ich strany priamo povedane.
Ja, v nadeji, ze ma lubi, jej poviem, co k nej citim, dostanem odpoved, ze ma berie ako priatela a ze by to neklapalo.
Ano, ano, ano! To som myslel! Tak sorry ak boli zle pochopené tvoje riadky. Čítal som všetko len to nemuselo tak vyznieť alebo ja som zle definoval odpoveď. Ale je to presne tak. Takže ty dobre vieš o čo ide a v akej situácii som. A hlavne že v nej byť nechcem.
triple
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa triple »

MayDaySK napísal:A hlavne že v nej byť nechcem.
Nepoviem keby si nevedel v čom je problém... ako napr ja.. som už pár týždňov nejaký v pi*i a vôbec neviem prečo.. keby som vedel tak asi niesom...
takže:
no a? teraz mi prosím ťa povedz že čo tu vlastne riešiš?
Sakra presne vieš kde je problém tak ho vyrieš nie? vieš čo robíš zle tak to preboha nerob?
slavo120
Professional
Professional

Príspevok od používateľa slavo120 »

Shark NX napísal:Aj ja chodim na SPS je nas tam 350 a Jedna Jedina baba ...
Ale mna to nejak nezasiahlo ... jedine tak ze si ovela viac vazim neznejsie Polovicky :wink:
ja som na tom podobne tiez SPS noo a 500 chalanov okolo 20 bab bieda hruza des .. ale zas baby hovoria ze sa maju super lebo su obletovane :D ... noo a k otazke , ako sa ubranit laske ?? hmm netusim ak bude mat niekto odpoved nech poradi :D mne by sa tiez zislo .. ale to sa asi neda .. ja napr. som si momentalne vedomy ze niesom zalubeny ale proste paci sa mi jedna baba noo len proste zas nic z toho aaa nie a nie prestat obcas na nu mysliet dnes som cely den v jednej miestonsti s nou bol a kedze je zo skoly tak nieco ako "zide z oci zide zmysle" sa nekona heh

edit... moj problem je asi ze sa dokazem dost rychlo namotat hmm a ak sa mi dievca zacne pacit tak to zacnem brat prilis vazne a od toho bodu to uz ide dole vodou hmm
midnight_man
Guru
Guru

Príspevok od používateľa midnight_man »

slavo120 napísal:ja som na tom podobne tiez SPS noo a 500 chalanov okolo 20 bab bieda hruza des
to mas dobre..nas je kolo 350 a mame tam asi taaaaak 5 bab :D
slavo120
Professional
Professional

midnight_man napísal:to mas dobre..nas je kolo 350 a mame tam asi taaaaak 5 bab :D
kurnik a ja ze to len my sme na tom tak biedne :D uz sa nebudem stazovat slubujem :D
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

huh k teme viem ocom hovoris ale to co prezivas je len sympatia k babam tiez sa mi to stavalo az som sa raz fest zamiloval aj ked to nedopadlo dobre ale stal som sa imunym proti tym sympatiam :-) proste naucil som sa rozlisovat svoje city preto som 3 roky nebol realne zalubeny az ted sa mi to podarilo ale kedze si mi dvaja mozeme podat ruky tak to nedopadlo dobre z jej stranky by sa to mozno aj dalo riesit aj ked ja som bol ten viac namotany ale kedze sme sa spoznali na skoleni a byvame odseba cca 550km tak to zaniklo skor ako vzniklo len ja teraz nemo kukam uz 2 tyzdne do plafona a napr pred par minutami sme spolu pisali cez icq a vravela ako bola vcera s kamoskami na damskej jazde a daky flirtik bozkavaci s dakym mala heh no vnutri ma ide roztrhnut ted :-/
MayDaySK
Star
Star

teraz mi prosím ťa povedz že čo tu vlastne riešiš?
Sakra presne vieš kde je problém tak ho vyrieš nie? vieš čo robíš zle tak to preboha nerob?
Tu ide o to že tú situáciu vyriešiť neviem. A prečo? Lebo na vyriešenie tej veci potrebujem obe strany. A problém je tam že druhá strana nejaví záujem a to z vlastného presvedčenia. Nikomu nerozkážem aby sa do mňa zaľúbil. Takže smola pre mňa. Ja tu riešim to ako sa tomu bezbolestne vyhnúť. Ak sa zaľúbi človek ktorý je pre ženy nepríťažlivý je ako ísť hlavou proti múru. Ja sa darmo zaľúbim, ak ma vždy odmietnu. Takže pre mňa je vhodné nezaľúbiť sa nikdy. V jednej komédii som videl že muž spadol z bicykla a babka mu hovorí: Když natom neumíš, tak nato nelez! A je to tak. Láska nieje pre mňa ale pre vyvolených ale príroda je príroda a tomu procesu sa neubránim ani ja. Zaľúbim sa... A môžem znášať následky... Myslieť na ňu, chcieť byť s ňou... Pričom ona ma má úplne na háku.
moj problem je asi ze sa dokazem dost rychlo namotat hmm a ak sa mi dievca zacne pacit tak to zacnem brat prilis vazne a od toho bodu to uz ide dole vodou
Ďalší. Vidíte? Niesom sám! Presne toto mám aj ja a ako vás poznám, napíšete že: Tak sa nenamotaj. Ale to sa nedá. To je ako vášnivému fajčiarovi povedať: Prestaň ihneď fajčiť!

BTW: Neide o to ako často prichádzate do styku s babami. Mi na gympli máme pomer 29 báb 8 chalanov a čo teraz? Nič z toho. Všetko zadané, alebo povie sííí lééén kááámóóóš. Otrepaná fáza čo budem počúvať pól storočia. Že jo? Máme tu diskotéky, školu, prácu, hromadné dopravné prostriedky... Všade sú okolo nás. Ale čo z toho?
Sheep
Addict
Addict

Bezbolestne sa tomu vyhnes ked tomu nebudes davat tak velku dolezitost, proste ked baba nema zaujem okamzite prestan javit akykolvek naklon ze s nou daco chces...proste END

som ja maximalne pre zeny nezaujimavy a vobec ma to nesere :) nemam nutkanie chodit na rozbijacky, olizovat ju kazdych 5 minut a pisat SMSky 20x denne, na party a diska taktiez nechodim...mam zopar kamaratiek ale aj tie stretnem 2x za rok takze to je upne mimo, raz ma laska urcite pocka a ked nie, nic sa nedeje, zivot tu nestoji a ja idem dalej a nebudem sa teraz rozculovat a sam seba psychycky deptat ze nie a nie najst tu pravu

este to ti mozem odporucit ze natom nezakladaj, laska je zradna a sladka zaroven takze sa vyser nanu aspon v momentalnom veku, po skonceni skoly alebo nastupeni do roboty budes mat vacsiu sancu si najst zenu pretoze u Xnast vekovych kategorii je laska a vztah prilis standardizovany pojem :) a o taky vztah aspon ja ani nahodou nestojim :wink:
a uz vobec si nemysli ze si nieco menej len preto ze si neatraktivny, ozaj sa nad tym netrap...skutocne sa ti to neoplati...

si jak jeden moj kamarat ktory robil presne to co ty...trvalo mi cca pol roka dokym som ho z tohto osialu dostal, akurat ze raz natom bol tak zle ze chcel skocit z mosta, takze ja si myslim ze hladaj zmysel zivota v dacom inom, ja som ho nasiel aj bez toho aby som sa musel nestatne zamilovat...
a este dedukujem ze mas zaujem asi o vazny vztah, nie jak ti zvysni ktori ostavaju pri lizackach a SMSkach, potom este pri sexe a ked sa daco zle stane tak sa rozidu a okamzite na seba zabudnu, ze sa vobec nic nestalo... :? to je ten dnesny TREND :D

//a psycholog niesom... :wink:
Runes
Addict
Addict
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Runes »

tak ti ma napada ze tvoj problem je mozno v tomto http://wanda.atlas.sk/zdravie-a-chudnut ... le/139415/ aj ked je to pre zeny ale pre muzov som nic nenasiel :-) vysvetlim ty si mozno pre baby nezajimavy preto ze si to osebe myslis heh ked s babou daco ces musis jej dokazat ze nesi len daky lolinko lebo o ten vyzor fakt az tak moc nejde ked jej ukazes ze ona ta vlastne ce tak zabudne nato ako vyzeras :-) sak ja tez nevyzeram jak daky playboy akurat ze ja sa zalubim do nespravnych a nespravne sa zalubia domna a to daktore vyzeraju celkom v poho :-P ale hladam daco ine ako pekny vyzor.
a ked uz fakt nic nezabere tak vstup do cerveneho kriza spravis si kurz dostanes uniformu zoberem ta do sluzby a uvidis jak nateba holky pojdu :-D btw kolko mas rokov ???
MayDaySK
Star
Star

Bezbolestne sa tomu vyhnes ked tomu nebudes davat tak velku dolezitost, proste ked baba nema zaujem okamzite prestan javit akykolvek naklon ze s nou daco chces...proste END
Ano. Jednoducho povedané že také bláznovstvá ako chcieť byť sňou za každú cenu, sedieť pri ich stole na obede atď. Takto som to myslel aj ja. Mažem číslo nekomunikujem ďalej. Iné sa ani nedá.

Dobre je tu dosť príspevkov nato aby som videl ako to vyzerá v ceľkovo republike a to mi stačí. Ďakujem END
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Ako pozerám že niesom jedený čo má podobné problémy, ja zasa nemam problém veĺmi s tým žeby som nebol pre dievčata atraktívny, ale ja som zaľúbil do dievčaťa ktoré pravdepodobne nemá šajnu že žijem. Výdam ju veĺmi veľa krát v škole, a ani sa na mňa nepozrie, proste nič...
A v poslednej dobe to dosť ťažko znážam, keď to takto vidím, na nič iné nemyslím len na ňu atp. Už som si x krát povedal že kašlať na ňu, život ide ďalej, ale ja som sa naozaj zaľúbil, a zabudnúť len tak neviem...
Sheep
Addict
Addict

Lord_3D napísal:Ako pozerám že niesom jedený čo má podobné problémy, ja zasa nemam problém veĺmi s tým žeby som nebol pre dievčata atraktívny, ale ja som zaľúbil do dievčaťa ktoré pravdepodobne nemá šajnu že žijem. Výdam ju veĺmi veľa krát v škole, a ani sa na mňa nepozrie, proste nič...
A v poslednej dobe to dosť ťažko znážam, keď to takto vidím, na nič iné nemyslím len na ňu atp. Už som si x krát povedal že kašlať na ňu, život ide ďalej, ale ja som sa naozaj zaľúbil, a zabudnúť len tak neviem...
ale laska bez dvoch nejde, takze jedine co ti poviem je kasli nanu, aj ked si myslis ze to nejde, tak to ide...len ty nechces :wink: stale dufas ze z toho daco aj napriek tomu ze vies ze uz nic z toho nebude
slavo120
Professional
Professional

Lord_3D napísal:Ako pozerám že niesom jedený čo má podobné problémy, ja zasa nemam problém veĺmi s tým žeby som nebol pre dievčata atraktívny, ale ja som zaľúbil do dievčaťa ktoré pravdepodobne nemá šajnu že žijem. Výdam ju veĺmi veľa krát v škole, a ani sa na mňa nepozrie, proste nič...
nezalubil si sa .. maximalne tak si sa zahladel , paci sa ti , mozno tak platonicka laska .. a ver tomu ze viem co hovorim .. ja tym trpim pravidelne :D .......... noo ale ked o tebe ani nevie , tak preco nieco neskusit budem to tu pisat uz po sty krat a pise to tu kazdy , ale plati to za pokus nic nedas a nemas co stratit ..... a zober si mna , situacia ta ista dievca zo skoly vidam ju dokonca i vie kto som ze sa mi paci a i tak na mna nepozrie .. no hmm kto je na tom horsie ? :D takze sa nestazuj a nieco s tym rob :wink: , vela stastia
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Sheep: ja som si to tiež vravel veľa krát, že na ňu môžem kašlať atp. lenže stále keď ju uvidim tak má to prejde :D

slavo120: ona tiež chodí so mnou do školy, ale ty to máš naozaj dosť blbé.. Mne ale príde hrozne také čudné za ňou len tak prísť a žačat sa s nou baviť..
Napísať odpoveď