MONITOR 2008
MONITOR 2008
Zdravim...
Takze 6.februara je stabilny datum kedy sa pise monitor 2008 uz nam prisli aj nejake papiere ohladom toho a bude to ine ako minule roky ,bude to rozdelene na 2x 45 minut prvych 45 min ma byt normalny test a druhych 45 min ma byt M/Sj gramotnost ...
Myslite si ze sa tento rok nieco dostane na net ???
Takze 6.februara je stabilny datum kedy sa pise monitor 2008 uz nam prisli aj nejake papiere ohladom toho a bude to ine ako minule roky ,bude to rozdelene na 2x 45 minut prvych 45 min ma byt normalny test a druhych 45 min ma byt M/Sj gramotnost ...
to hojko : Neviem preco ??? Ak sa to minule roky nevymazalo tak to nebolo hlupe ale rozumne tak aj teraz by sa nemalo nie ???
Ja viem ze pre teba to je nepodstatne lebo ti to je fuk ale ver ze keby si mal ten monitor pisat neverim ze by si bol nesmierne poctivy a ani by si sa do tych vysledkov ( ak budu ) nepozrel ... Aj ked clovek nikdy nevie a nepoznam ta . Nechcem sa stebou hadat , ja som len obhajoval . Aj ked mozno mi to po tomto prispevku locknes ked sa nahodou nastves .

Ja viem ze pre teba to je nepodstatne lebo ti to je fuk ale ver ze keby si mal ten monitor pisat neverim ze by si bol nesmierne poctivy a ani by si sa do tych vysledkov ( ak budu ) nepozrel ... Aj ked clovek nikdy nevie a nepoznam ta . Nechcem sa stebou hadat , ja som len obhajoval . Aj ked mozno mi to po tomto prispevku locknes ked sa nahodou nastves .
ked vies aspon trosku pravopis a nasobilku , tak ti nic netreba a monitor das ani nevies jak. je to primitivneMarko29 napísal:to hojko : Neviem preco ??? Ak sa to minule roky nevymazalo tak to nebolo hlupe ale rozumne tak aj teraz by sa nemalo nie ???
-
pishta
Light Professional
- Kontaktovať používateľa:
Kazdopadne minuly rok bolo asi 50 fakov,ale rano na azete som si narychlo jeden monitor vytlacil,zevraj pravy,neveril som tomu ale zobral som to do skoly.Len zbezne som si ho prezrel.Po dostani testov z matiky som skoro bol dost prekvapeny ked vsetky priklady boli rovnake s tym co som vytlacil,hned po nasani matiky som test vytiahol,isiel som za uckou a poradila mi asi 8 veci,ktore by som bez toho nevedel,pravopis mi proste nejde...
Matika je pohoda,staci si dobre precitat priklad a neni problem,pri SJ aspon u mna trebalo aj trocha stastia
Matika je pohoda,staci si dobre precitat priklad a neni problem,pri SJ aspon u mna trebalo aj trocha stastia
-
Sagittarius
Guru
Nič proti, ale ja by som len chcel napísať, že kvôli podobnej téme som začal chodiť na hojko, bola to téma Maturita 2007, kedy som hľadať testy z matiky.hojko napísal:Nedostane a taketo hlupe temy budem mazat.
Ale aby som napísal niečo aj k Monitoru, tak podľa mňa bude ľahký, veď teraz to už posledné roky dávajú písať všetkým...Keď sme to písali my, to bola iná káva, ale zo sloviny bol aj tak easy...
-
mirak2
Hardcore addict
maturita je maturita a monitor je monitor...keby ste neplakali cely druhy stupen ako nemate radi skolu ale raz za mesiac pozreli do kazdej ucebnice tak monitor je nad 90 perc. a tiez nechapem pointu tohto extremne narocneho testu, vraj vysledky beru do uvahy na strednych skolach...stredne skoly sa biju o studentov, takze pravdepodobnost ze ta nikde nezoberu je nulova..pri totalnej vygumovanosti skoncis na SOU, ale to uz je problem niekde inde..Sagittarius napísal:Nič proti, ale ja by som len chcel napísať, že kvôli podobnej téme som začal chodiť na hojko, bola to téma Maturita 2007, kedy som hľadať testy z matiky.
Ale aby som napísal niečo aj k Monitoru, tak podľa mňa bude ľahký, veď teraz to už posledné roky dávajú písať všetkým...Keď sme to písali my, to bola iná káva, ale zo sloviny bol aj tak easy...
zaver: Monitor je v pohode a pokial nie si retardovany imbecil a chodis do skoly viac ako moj brat (kazdy mesiac je 2 tyzdne "chory"), tak sa nie je coho bat
ano mirak, teraz si opat ukazal jaky si boss...mirak2 napísal:maturita je maturita a monitor je monitor...keby ste neplakali cely druhy stupen ako nemate radi skolu ale raz za mesiac pozreli do kazdej ucebnice tak monitor je nad 90 perc. a tiez nechapem pointu tohto extremne narocneho testu, vraj vysledky beru do uvahy na strednych skolach...stredne skoly sa biju o studentov, takze pravdepodobnost ze ta nikde nezoberu je nulova..pri totalnej vygumovanosti skoncis na SOU, ale to uz je problem niekde inde..
zaver: Monitor je v pohode a pokial nie si retardovany imbecil a chodis do skoly viac ako moj brat (kazdy mesiac je 2 tyzdne "chory"), tak sa nie je coho bat
myslim ze narocnost studia stupa kazdym rocnikom, takze ak ten monitor niekto len bude pisat tak je samozrejme ze sa kus boji, natom neni nic nenormalneho...tak isto to je s maturitou, promovanim, skratka princip je rovnaky akurat narocnost skoly je vyssia, takze ked odhadom si myslim ze si v tom 3tom rocniku na strednej tak ti bude zachvilu lepit z matury tak jak teraz na zakladnej z monitora...
Ale ide o to, ze monitor je len kvoli prehladu a nikto na neho neberie ohlad. Maturita a statnice su uz o niecom inom.Sheep napísal:ano mirak, teraz si opat ukazal jaky si boss...
myslim ze narocnost studia stupa kazdym rocnikom, takze ak ten monitor niekto len bude pisat tak je samozrejme ze sa kus boji, natom neni nic nenormalneho...tak isto to je s maturitou, promovanim, skratka princip je rovnaky akurat narocnost skoly je vyssia, takze ked odhadom si myslim ze si v tom 3tom rocniku na strednej tak ti bude zachvilu lepit z matury tak jak teraz na zakladnej z monitora...
-
Nadeo
Guru wannabe
no , ja ho pisem tento rok ... koho to zaujima citajte
http://blackhole.sk/monitor-2008
konkretne toto :
)
http://blackhole.sk/monitor-2008
konkretne toto :
mozno je blackhole nedoveryhodny zdroj , ale ked je to pravda , ukaze sa kto co vie (potom ja nicTento rok bude monitor formulovany asi tak ze nebudu moznosti A-B-C-D ale bude treba doplnat cize tzv.tipovanie ako na kene sa nebude dat,ale zasa tu je problem opisovania.
-
pishta
Light Professional
Ahaa mozno za tvojich casov,minuly rok niektore skoly brali monitor ako 100% vahu pri rozhodovani o prijati!
Metodka napriklad 50%,zalezi to od skoly ale vacsinov ak prijmaju bez prijmaciek tak 50% znamky a 50% monitor,inak 30% znamky,30% monitor,30% prijmacky...
Monitor je dost dolezity,co sa tyka prijatia
Metodka napriklad 50%,zalezi to od skoly ale vacsinov ak prijmaju bez prijmaciek tak 50% znamky a 50% monitor,inak 30% znamky,30% monitor,30% prijmacky...
Monitor je dost dolezity,co sa tyka prijatia
Re: MONITOR 2008
ja ho pisem tiez...preco to rozdelenie ? 2x45minut a potom dalsich 45Marko29 napísal:Zdravim...