Nevravim o nejakej priamej umere, ale vplyv to ma...A ked mas 13, tak poldecaky neobracaj, pockaj si nejake 3 roky, potom to bude v pravy casLord_3D napísal:vážim 50kg, po dvoch poldecakoch by som bol "mrtvy"
Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
neboj, obracať poldecaky sa nechytám ani o 3rokyHolubar napísal:Nevravim o nejakej priamej umere, ale vplyv to ma...A ked mas 13, tak poldecaky neobracaj, pockaj si nejake 3 roky, potom to bude v pravy cas
-
pinacolada
Guru wannabe
- Kontaktovať používateľa:
Presne tak ved sa tu akurat nebavime o alkoholizme ale o teenagerskom zivote , ktory si prezil azda kazdy normalny clovek ( v triede som mal typ podla niektorych dokonalej abstinentky : smradlava bifla , nik sa s nou nebavil , nikdy nechodila s nami na party - tak to je teda zivot ) . Vsetko co k mladosti patri , zabava , a k tomu aj ten alkohol, coz neznamena ze hned bude z cloveka alkac ... Normalne mladi by som to nazval ...
Ja sa tak zamyslam komu bude lepsie na smrtelnej posteli , mne ked si poviem : No aj som si vypil , aj pofajcil , zabavil , zatrtkal a uz mozem skonat
Moja spoluziacka byvala : No aj som sa ucila , aj ucila , no mam diplom z 5 univerzit ale co uz , nic viac
Ja sa tak zamyslam komu bude lepsie na smrtelnej posteli , mne ked si poviem : No aj som si vypil , aj pofajcil , zabavil , zatrtkal a uz mozem skonat
Moja spoluziacka byvala : No aj som sa ucila , aj ucila , no mam diplom z 5 univerzit ale co uz , nic viac
-
miki690
Medium Professional
Ja poznam tiez zarytych abstinentov a su to podla mna v pohode ludia ... len nevedia co je dobreHolubar napísal:Co poznam par ludi, co su prisni abstinenti, su to asociali, bez kamaratov, jedina sranda na rodinnych oslavach. Ne dakujem, poprosim decovy rum a malu kofolu
myslim že asocial sa zo mňa nestane, som spoločenský
samozrejme jasne že budem chodiť na chaty, párty atď. ale nemusim sa tam spíjať do nemoty, jedno deco dobrého 3puťnového tokaja a toť vsio...
a piťia typu "na náladu" je kktina lebo keď nemáš náladu bez alkoholu alebo sa bez neho nevieš baviť tak potom asi ľudia čo to robia nemaju zmysel pre humor a musia to kompenzovať alkoholom... ja sa viem zabaviť aj bez alkoholu
holubar: a prečo sa obmedzovať ? aby som v 16neskončil na záchytke alebo aby sa zomňa nestal alkoholik... (začne to jedným, potom dvoma a nakoniec dokončim na prednej hore s braňom)
holubar: a prečo sa obmedzovať ? aby som v 16neskončil na záchytke alebo aby sa zomňa nestal alkoholik... (začne to jedným, potom dvoma a nakoniec dokončim na prednej hore s braňom)
-
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
-
zelovoc
Darca
- Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
ked som mal 16-17 vedel som sa zabavit aj bez alkoholu aj ked pivo som mal rad, a este stale mam. ale potom jak uz prisli aj dake vaznejsie problemy, ked je clovek neustale v strese tak to sa uz potom len tak lahko odreagovat neda.a ked teraz cez vikend popijam tak preto lebo sa chcem zabavit a nemysliet. ale chapem tych co maju 15 a chlascu lebo to som robil aj ja, ale treba vediet kedy je uz dost. a na branka na prednej hore sa tesim uz dlhsiu dobu.
-
vendo
Guru
no jo chlapce si moj pripad ja som si tiez hovoril -NEBUDEM PIT ANI FAJCIT a casom ok dam si pivo no dobre tak si dam aj teqilu aj dve a vyskusam aj tu cigaretku no a co teraz? skoro kazdy den s chalanmi na par pivach(1-3pivka po skole nikoho nezabiju) fajcim len na chatach ale to sfajcim aj 10a viac za vecer a to som nefajciar v civile ked ideme do mesta tak si dame do nosaLord_3D napísal:neboj, obracať poldecaky sa nechytám ani o 3rokyani 16ročny nemaju čo piť alkolol...svoj názor som už napísal v tejto téme možno v 18 začnem popijať ale len víno, žiaden tvrdý alkohol.....a samozrejme všetko z mierou žiadne opíjanie, jeden pohár na zdravie denne a nič viac.. (myslim že 2dcl dobrého tokaja denne nemôže zaškodiť)
najhorsie je si to takto hovorit ja som sa s tym uz zmieril no a co tak si dam to pivo ten rum a co?