Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Holubar
Darca
Darca
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Lord_3D napísal:vážim 50kg, po dvoch poldecakoch by som bol "mrtvy" :)
Nevravim o nejakej priamej umere, ale vplyv to ma...A ked mas 13, tak poldecaky neobracaj, pockaj si nejake 3 roky, potom to bude v pravy cas :)
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

Holubar napísal:Nevravim o nejakej priamej umere, ale vplyv to ma...A ked mas 13, tak poldecaky neobracaj, pockaj si nejake 3 roky, potom to bude v pravy cas :)
neboj, obracať poldecaky sa nechytám ani o 3roky :) ani 16ročny nemaju čo piť alkolol...svoj názor som už napísal v tejto téme možno v 18 začnem popijať ale len víno, žiaden tvrdý alkohol.....a samozrejme všetko z mierou žiadne opíjanie, jeden pohár na zdravie denne a nič viac.. (myslim že 2dcl dobrého tokaja denne nemôže zaškodiť)
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

A naco sa obmedzovat?
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Holubar napísal:A naco sa obmedzovat?
No aby neboli permanentne denno-denne napiti, nie?
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

kinjeril napísal:No aby neboli permanentne denno-denne napiti, nie?
to uz si nejako ustrazia
kinjeril
Moderátor
Moderátor

Príspevok od používateľa kinjeril »

Holubar napísal:to uz si nejako ustrazia
Preto v meste zakopavam o ozrate 16-rocne deti. Njn, neustrazili...
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Lord_3D napísal:neboj, obracať poldecaky sa nechytám ani o 3roky :)
nevrav hop , vsak zistis o 3 roky , ked pride Stredna , nejaka ta party , stretavky , chaty , oslavy .. Ci budes poslusne pri pareni kofolku cucat
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ti poviem z vlastnej skusenosti...cim viac budes chciet odolat,tym skor podlahnes
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Co poznam par ludi, co su prisni abstinenti, su to asociali, bez kamaratov, jedina sranda na rodinnych oslavach. Ne dakujem, poprosim decovy rum a malu kofolu :D
schw33k
Guru
Guru

Presne tak ved sa tu akurat nebavime o alkoholizme ale o teenagerskom zivote , ktory si prezil azda kazdy normalny clovek ( v triede som mal typ podla niektorych dokonalej abstinentky : smradlava bifla , nik sa s nou nebavil , nikdy nechodila s nami na party - tak to je teda zivot ) . Vsetko co k mladosti patri , zabava , a k tomu aj ten alkohol, coz neznamena ze hned bude z cloveka alkac ... Normalne mladi by som to nazval ...
Ja sa tak zamyslam komu bude lepsie na smrtelnej posteli , mne ked si poviem : No aj som si vypil , aj pofajcil , zabavil , zatrtkal a uz mozem skonat :D
Moja spoluziacka byvala : No aj som sa ucila , aj ucila , no mam diplom z 5 univerzit ale co uz , nic viac
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

Holubar napísal:Co poznam par ludi, co su prisni abstinenti, su to asociali, bez kamaratov, jedina sranda na rodinnych oslavach. Ne dakujem, poprosim decovy rum a malu kofolu :D
Ja poznam tiez zarytych abstinentov a su to podla mna v pohode ludia ... len nevedia co je dobre :D:D a teda poviem vam bratranca sa mi uz podarilo preskolit :D ale tiez len tak do normalu a uz nieje odporca akoholu ... Ale zeby bol dovtedy nejaky asociat thak to asi tazko :wink: Niektori ludia sa vedia bavit aj bez alkoholu a neznamena to ze su menejcenny ;)
Lord_3D
Addict
Addict

myslim že asocial sa zo mňa nestane, som spoločenský :) samozrejme jasne že budem chodiť na chaty, párty atď. ale nemusim sa tam spíjať do nemoty, jedno deco dobrého 3puťnového tokaja a toť vsio... :) a piťia typu "na náladu" je kktina lebo keď nemáš náladu bez alkoholu alebo sa bez neho nevieš baviť tak potom asi ľudia čo to robia nemaju zmysel pre humor a musia to kompenzovať alkoholom... ja sa viem zabaviť aj bez alkoholu
holubar: a prečo sa obmedzovať ? aby som v 16neskončil na záchytke alebo aby sa zomňa nestal alkoholik... (začne to jedným, potom dvoma a nakoniec dokončim na prednej hore s braňom)
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

ked mas len 13 tak bohuzial este nevies o com hovoris. To teraz si v siedmej/osmej triede. Mno uvidis fakt ked prides na strednu ze alkohol neni az taki zly.
Mistr.Bombastik...1x
Medium Expert
Medium Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Mistr.Bombastik...1x »

Dnešna mladež ako keby chcela byť o niečo skôr všímavá a myslia si že stým že sa opyju budú snich velký hrdinovia proste chcú si niečo ako keby stym dokazať ja mám 15 rokov a vôbec má také veci ako bary alkohol neťaha aj keď fajčim ale fajčenie nie pitie a bratie drog.
uplink
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa uplink »

Frco napísal:ked mas len 13 tak bohuzial este nevies o com hovoris. To teraz si v siedmej/osmej triede. Mno uvidis fakt ked prides na strednu ze alkohol neni az taki zly.
by ma zaujimalo v ktorej "triede" si Ty ked pises az taki zly. No offence... :?
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

tak to budem asi taky piatak, BTW nemam rad ked na fore niekto nioekoho zdrbava kvoli gramatike, kym neni ozaj necitatelna.
schw33k
Guru
Guru

Ako tak pozeravam tak nasa mladez buduca je bezchybna , odpor k alkoholu uz do buducnosti .. Koho to potom stretavame v baroch ? :) To je nejaka habadura
zelovoc
Darca
Darca
Bydlisko: Nikto nikomu nie je taký zaviazaný, ako opice Darvinovi.
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa zelovoc »

ked som mal 16-17 vedel som sa zabavit aj bez alkoholu aj ked pivo som mal rad, a este stale mam. ale potom jak uz prisli aj dake vaznejsie problemy, ked je clovek neustale v strese tak to sa uz potom len tak lahko odreagovat neda.a ked teraz cez vikend popijam tak preto lebo sa chcem zabavit a nemysliet. ale chapem tych co maju 15 a chlascu lebo to som robil aj ja, ale treba vediet kedy je uz dost. a na branka na prednej hore sa tesim uz dlhsiu dobu.
Lord_3D
Addict
Addict

Švíík napísal:Ako tak pozeravam tak nasa mladez buduca je bezchybna , odpor k alkoholu uz do buducnosti .. Koho to potom stretavame v baroch ? :) To je nejaka habadura
no neboj sa väčšina mojích spolužiakov sa už len teši kedy sa ožerú :) tak niekoho v tom bare asi stretneš...
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Lord_3D napísal:neboj, obracať poldecaky sa nechytám ani o 3roky :) ani 16ročny nemaju čo piť alkolol...svoj názor som už napísal v tejto téme možno v 18 začnem popijať ale len víno, žiaden tvrdý alkohol.....a samozrejme všetko z mierou žiadne opíjanie, jeden pohár na zdravie denne a nič viac.. (myslim že 2dcl dobrého tokaja denne nemôže zaškodiť)
no jo chlapce si moj pripad ja som si tiez hovoril -NEBUDEM PIT ANI FAJCIT a casom ok dam si pivo no dobre tak si dam aj teqilu aj dve a vyskusam aj tu cigaretku no a co teraz? skoro kazdy den s chalanmi na par pivach(1-3pivka po skole nikoho nezabiju) fajcim len na chatach ale to sfajcim aj 10a viac za vecer a to som nefajciar v civile ked ideme do mesta tak si dame do nosa
najhorsie je si to takto hovorit ja som sa s tym uz zmieril no a co tak si dam to pivo ten rum a co? :wink: poviem ti jedno NEOBMEDZUJ sa potom z toho budes viac vykolajeny ako z toho ze raz za cas prides domov a budes smatrat v kluovej dierke :roll:
Napísať odpoveď