vendo napísal:no jo chlapce si moj pripad ja som si tiez hovoril -NEBUDEM PIT ANI FAJCIT a casom ok dam si pivo no dobre tak si dam aj teqilu aj dve a vyskusam aj tu cigaretku no a co teraz? skoro kazdy den s chalanmi na par pivach(1-3pivka po skole nikoho nezabiju) fajcim len na chatach ale to sfajcim aj 10a viac za vecer a to som nefajciar v civile ked ideme do mesta tak si dame do nosa
najhorsie je si to takto hovorit ja som sa s tym uz zmieril no a co tak si dam to pivo ten rum a co? poviem ti jedno NEOBMEDZUJ sa potom z toho budes viac vykolajeny ako z toho ze raz za cas prides domov a budes smatrat v kluovej dierke
ale ja sa vôbec neobmedzujem, keď budem chcieť piť tak piť budem, a keď budem chciet fajčiť tak budem fajčiť. ale ja NECHCEM !
POZOR: ja tu hovorim o tom že sa nechcem ožierať ale myslim si že v lete jedno pivo aj v 16 rokoch nezabije, a denne dva deci Tokajského na zdravie tak isto nikoho nezabije ale s tým vinom az na 17r.
Švíík napísal:Ty nejako velmi spominas ten Tokaj, pravda je to lahoda, ale budes minat na chlast ako alkoholik ked ho planujes pit kazdy den
Joooj ta to tokaj to je mňam už som bol na troch exkurziach a ochutnávkach v súkromných tokajských pivniciach toto je sice alkohol ale ten mi neprekáža...
Lord_3D napísal:Joooj ta to tokaj to je mňam už som bol na troch exkurziach a ochutnávkach v súkromných tokajských pivniciach toto je sice alkohol ale ten mi neprekáža...
A o nejaky cas toho uz bude viac, co ti nebude prekazat To co tu citam je skor taky idealizmus 13rocneho chlapca.
Lord_3D napísal:Joooj ta to tokaj to je mňam už som bol na troch exkurziach a ochutnávkach v súkromných tokajských pivniciach toto je sice alkohol ale ten mi neprekáža...
daj si domacej slivky a zapi to pivom a poviem ti taku chut v ustach ti ziadny tokaj nenahradi (slivku mozes nahradit aj koniferkou alebo spisskou)
Lord_3D napísal:ale slopať a spijať sa v 16 rokoch nebudem, to mi ver !
No 16 rocni casto piju preto, ze sa pretekakju kto da viac, alebo aby sa potom mohli chvalit kto kolko vypil a ako strasne bol opity a ako strasne o sebe nevedel a ake strasne stavy mal...Akurat ze to vobec neni o tom...
Heh ,ale ked si to tu precitam, tak to vyzera ako by sme navadzali deti na alkohol, no hanba nam
No tak ja som z cirkevneho gympla , tam fajci/pije mizive percento studentov. Ja som mal v sebo max. 2dcl Piva alebo 0.5 Jäggermeistera ale nič viac. A vyfajčil som 3 cigarety za cely zivot.
Mimochodom , mam 14 rokov a som najmladsi z triedy,
A nikdy nechcem začať s pitím/fajčením , lebo je to strata času , cash , energie , radšej sa prejdem vonku na biku a kupim si kofcu ...
guru07 - neviem aký je rozdiel medzi cirkevným gymnáziom a cirkevným sou - ale u nás na sou sa chlastalo tak, že kamarát bol úplne v bezvedomí, že preňho museli prísť rodičia a kriesiť ho, napríklad, a drogy tiež - ale asi si len prvák, v 14tich, však uvidíš neskôr
artabanes napísal:guru07 - neviem aký je rozdiel medzi cirkevným gymnáziom a cirkevným sou - ale u nás na sou sa chlastalo tak, že kamarát bol úplne v bezvedomí, že preňho museli prísť rodičia a kriesiť ho, napríklad, a drogy tiež - ale asi si len prvák, v 14tich, však uvidíš neskôr
do p*če to tu ozaj nikto nepije.ja si dám ale iba niekedy a vobec nejsom závislí alebo tak.už som nepil dva mesiace.pijem iba v tedy keď niekto prinesie alebo tak.ja alkohol nevyhladávam tak že by som si išiel do obchodu kúpiť to ne!
Chcem vidiet tych co akoze "nikdy nebudu pit" dojdu napr. na VS na intrak. Tam sa podla mna rychlo naucia. A k tomu spominanemu Tokaju. Chalan daj si Absinth a zabrzdni to Vodkou a Fernetom...taky tokaj si este nezazil
Lord_3D napísal: ok ja som svoj názor napisal, uz nemam o čom viac pisať
PS: kľudne sa v 15 r. upite k smrti
THE END
a zase post od veci.ved ja cely cas vravim ze pijem s mierou a rozumne.urcite sa neopijem a nerobim bordel v meste. problem je v tom ze vidis vsetko prilis cieernobielo a nevies pochopit ze sa da pit a pritom sa nemusis dogulat domov po styroch
pinacolada napísal:a zase post od veci.ved ja cely cas vravim ze pijem s mierou a rozumne.urcite sa neopijem a nerobim bordel v meste. problem je v tom ze vidis vsetko prilis cieernobielo a nevies pochopit ze sa da pit a pritom sa nemusis dogulat domov po styroch
ok ja to chapem, keď piješ s mierou tak to nieje až také hrozné ako keby že sa zotneš uplne možno aj ja si raz za čas vypijem...
mne ale hlave vadí totálne ožieranie v 16 rokoch ! a keď sa nezotninaš tak v pohode...
tento piatok sme si so spoluziakmi kupili vodku a sli sme vypit....kedze nas bolo 5 alebo 6 tak sme sa nemohli uplne zotnut ale zato bola velmi dobra nalada...a o to tu ide...nie sa ozrat na mol ale do nalady....Lord skus to raz...vrele odporucam
tak v nasej triede sme vecsina takych co pije len dvja chlapci nepiju inak vsetci pijeme kazdy den aspon ked su prachy vikendy sme vsetci na 100% ozraty jak svine no nie vzdy jak svine aj do nalady