Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
Lord_3D
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Lord_3D »

vendo napísal:no jo chlapce si moj pripad ja som si tiez hovoril -NEBUDEM PIT ANI FAJCIT a casom ok dam si pivo no dobre tak si dam aj teqilu aj dve a vyskusam aj tu cigaretku no a co teraz? skoro kazdy den s chalanmi na par pivach(1-3pivka po skole nikoho nezabiju) fajcim len na chatach ale to sfajcim aj 10a viac za vecer a to som nefajciar v civile ked ideme do mesta tak si dame do nosa
najhorsie je si to takto hovorit ja som sa s tym uz zmieril no a co tak si dam to pivo ten rum a co? :wink: poviem ti jedno NEOBMEDZUJ sa potom z toho budes viac vykolajeny ako z toho ze raz za cas prides domov a budes smatrat v kluovej dierke :roll:
ale ja sa vôbec neobmedzujem, keď budem chcieť piť tak piť budem, a keď budem chciet fajčiť tak budem fajčiť. ale ja NECHCEM !

POZOR: ja tu hovorim o tom že sa nechcem ožierať ale myslim si že v lete jedno pivo aj v 16 rokoch nezabije, a denne dva deci Tokajského na zdravie tak isto nikoho nezabije ale s tým vinom az na 17r.
schw33k
Guru
Guru
Používateľov profilový obrázok

Príspevok od používateľa schw33k »

Ty nejako velmi spominas ten Tokaj, pravda je to lahoda, ale budes minat na chlast ako alkoholik ked ho planujes pit kazdy den :D :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

Švíík napísal:Ty nejako velmi spominas ten Tokaj, pravda je to lahoda, ale budes minat na chlast ako alkoholik ked ho planujes pit kazdy den :D :wink:
Joooj ta to tokaj to je mňam :D už som bol na troch exkurziach a ochutnávkach v súkromných tokajských pivniciach :) toto je sice alkohol ale ten mi neprekáža...
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Lord_3D napísal:Joooj ta to tokaj to je mňam :D už som bol na troch exkurziach a ochutnávkach v súkromných tokajských pivniciach :) toto je sice alkohol ale ten mi neprekáža...
A o nejaky cas toho uz bude viac, co ti nebude prekazat :) To co tu citam je skor taky idealizmus 13rocneho chlapca.
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

Lord_3D napísal:Joooj ta to tokaj to je mňam :D už som bol na troch exkurziach a ochutnávkach v súkromných tokajských pivniciach :) toto je sice alkohol ale ten mi neprekáža...
daj si domacej slivky a zapi to pivom a poviem ti taku chut v ustach ti ziadny tokaj nenahradi :wink: (slivku mozes nahradit aj koniferkou alebo spisskou)
Lord_3D
Addict
Addict

Holubar napísal:A o nejaky cas toho uz bude viac, co ti nebude prekazat :) To co tu citam je skor taky idealizmus 13rocneho chlapca.
ale slopať a spijať sa v 16 rokoch nebudem, to mi ver ! :wink:
Holubar
Darca
Darca
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Holubar »

Lord_3D napísal:ale slopať a spijať sa v 16 rokoch nebudem, to mi ver ! :wink:
No 16 rocni casto piju preto, ze sa pretekakju kto da viac, alebo aby sa potom mohli chvalit kto kolko vypil a ako strasne bol opity a ako strasne o sebe nevedel a ake strasne stavy mal...Akurat ze to vobec neni o tom...

Heh ,ale ked si to tu precitam, tak to vyzera ako by sme navadzali deti na alkohol, no hanba nam :)
jin
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa jin »

Holubar napísal:Heh ,ale ked si to tu precitam, tak to vyzera ako by sme navadzali deti na alkohol, no hanba nam :)
To s tym navadzanim na pitie je to diskutabilne. Zavisi na zdravom usudku kazdeho cloveka, co poklada za spravne a nakolko sa necha ovplyvnit skupinou :wink:
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

lord3d:z tvojich postov vidno ze mas 13 a este si neokusil alkohol.tie dristy o tokajskom radsej ani nekomentujem
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

No tak ja som z cirkevneho gympla , tam fajci/pije mizive percento studentov. Ja som mal v sebo max. 2dcl Piva alebo 0.5 Jäggermeistera ale nič viac. A vyfajčil som 3 cigarety za cely zivot.
Mimochodom , mam 14 rokov a som najmladsi z triedy,
A nikdy nechcem začať s pitím/fajčením , lebo je to strata času , cash , energie , radšej sa prejdem vonku na biku a kupim si kofcu ...

8) :) :wink: :) 8)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

guru07 - neviem aký je rozdiel medzi cirkevným gymnáziom a cirkevným sou - ale u nás na sou sa chlastalo tak, že kamarát bol úplne v bezvedomí, že preňho museli prísť rodičia a kriesiť ho, napríklad, a drogy tiež - ale asi si len prvák, v 14tich, však uvidíš neskôr
guru07
Light Star
Light Star

Príspevok od používateľa guru07 »

artabanes napísal:guru07 - neviem aký je rozdiel medzi cirkevným gymnáziom a cirkevným sou - ale u nás na sou sa chlastalo tak, že kamarát bol úplne v bezvedomí, že preňho museli prísť rodičia a kriesiť ho, napríklad, a drogy tiež - ale asi si len prvák, v 14tich, však uvidíš neskôr
hmm no asi máš prvadu :? :? :?
Opak
Addict
Addict

Príspevok od používateľa Opak »

do p*če to tu ozaj nikto nepije.ja si dám ale iba niekedy a vobec nejsom závislí alebo tak.už som nepil dva mesiace.pijem iba v tedy keď niekto prinesie alebo tak.ja alkohol nevyhladávam tak že by som si išiel do obchodu kúpiť to ne!
Tomasito
VIP
VIP

Príspevok od používateľa Tomasito »

Opak napísal:do p*če to tu ozaj nikto nepije.
ndpc... a na to si odkial prisiel?
insane
Light Star
Light Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa insane »

Chcem vidiet tych co akoze "nikdy nebudu pit" dojdu napr. na VS na intrak. Tam sa podla mna rychlo naucia. A k tomu spominanemu Tokaju. Chalan daj si Absinth a zabrzdni to Vodkou a Fernetom...taky tokaj si este nezazil :D :D
Lord_3D
Addict
Addict

pinacolada napísal:lord3d:z tvojich postov vidno ze mas 13 a este si neokusil alkohol.tie dristy o tokajskom radsej ani nekomentujem
:D ok ja som svoj názor napisal, uz nemam o čom viac pisať

PS: kľudne sa v 15 r. upite k smrti :coffee: :new18:
THE END :)
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

Lord_3D napísal::D ok ja som svoj názor napisal, uz nemam o čom viac pisať

PS: kľudne sa v 15 r. upite k smrti :coffee: :new18:
THE END :)
a zase post od veci.ved ja cely cas vravim ze pijem s mierou a rozumne.urcite sa neopijem a nerobim bordel v meste. problem je v tom ze vidis vsetko prilis cieernobielo a nevies pochopit ze sa da pit a pritom sa nemusis dogulat domov po styroch :wink:
Lord_3D
Addict
Addict

pinacolada napísal:a zase post od veci.ved ja cely cas vravim ze pijem s mierou a rozumne.urcite sa neopijem a nerobim bordel v meste. problem je v tom ze vidis vsetko prilis cieernobielo a nevies pochopit ze sa da pit a pritom sa nemusis dogulat domov po styroch :wink:
ok ja to chapem, keď piješ s mierou tak to nieje až také hrozné ako keby že sa zotneš uplne :wink: možno aj ja si raz za čas vypijem...
mne ale hlave vadí totálne ožieranie v 16 rokoch ! a keď sa nezotninaš tak v pohode... :wink:
Drago
Guru
Guru

Príspevok od používateľa Drago »

tento piatok sme si so spoluziakmi kupili vodku a sli sme vypit....kedze nas bolo 5 alebo 6 tak sme sa nemohli uplne zotnut ale zato bola velmi dobra nalada...a o to tu ide...nie sa ozrat na mol ale do nalady....Lord skus to raz...vrele odporucam :wink:
moham3d
Medium Star
Medium Star
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

tak v nasej triede sme vecsina takych co pije len dvja chlapci nepiju inak vsetci pijeme kazdy den aspon ked su prachy vikendy sme vsetci na 100% ozraty jak svine no nie vzdy jak svine aj do nalady
Napísať odpoveď