Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?

O živote, snoch, životnom štýle, cestovaní...
moham3d
Medium Star
Medium Star
Používateľov profilový obrázok
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa moham3d »

uplink napísal:no vidis. Tak napr. moja existencia vyvracia Tvoje "podla mna" ;). Mam 21 a to som poriadne v sebe ani alkohol nemal a viem ze niesom sam, ani dvaja, ani traja... ;).
OK chapem ze su aj taky co nepiju poznam ludi co nemali v ustach alkohol ale je takych ovela menej ako takych co sa na nejakej oslave opili nevravim ze boli zrubany jak svine
pinacolada
Guru wannabe
Guru wannabe
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa pinacolada »

ROKI49 napísal:ty musis mat fakt perspektivnu buducnost ked od 14tich hulis a srebes. tvoj mozog musi vypadat
to sme raz spali u kamarata atk sme sa chceli odviazat :)
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa erytrocyt »

artabanes napísal:miki690 -
ak mám porovnať marihuanu a alkohol, tak radšej nech si moje (hypotetické) dieťa dá raz týždenne bongo ako keby sa malo ožrať donemoty.
Takže ja som na drogách hej? A vidím vety ktoré nie sú napísané.Ty si chorý. No myslím, že ostatní čo budú toto čítať si o tebe názor utvoria. Si vysoko vyprosím aby ma také idnividuúm ako si ty urážalo...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Kosh »

eritrocit - sorry, máš pravdu, napísal som to

a prečo píšeš že som indivídum - len preto, že by som chcel aby sa dodržiavali zákony? no u vás anarchistov sa na zákony asi nehráte, ale u nás slušných ľudí, ak existuje nejaký zákon, tak ho dodržiavame.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

artabanes napísal:eritrocit - sorry, máš pravdu, napísal som to

a prečo píšeš že som indivídum - len preto, že by som chcel aby sa dodržiavali zákony? no u vás anarchistov sa na zákony asi nehráte, ale u nás slušných ľudí, ak existuje nejaký zákon, tak ho dodržiavame.
Zasa si si dal bongo a haluzíš na hojku.com ? Nájdi mi v tejto téme, kde som napísal že som anarchista a podporujem nedodržiavanie zákonov :evil: Ty si vlastne uvedomuješ čo píšeš ?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

eritrocit - ja som napísal že radikálne nepodporujem alkohol u detí, a u vlastných detí by som to v živote nedovolil a ty zo švíkom že ľutujete moje deti - takže podporuješ porušovanie zákona o nedovolení alkoholu mladistvým - konkrétne ja som napísal o alkohole -

Kód: Vybrať všetko

a s tým strhnutím partie - ak vie dieťa, že alkohol je zlý, že má n zlých účinkov na telo, tak jednoducho nebude v takej partii, alebo ak tam je, tak namiesto alkoholu si dá napríklad kofolu, alebo niečo iné, jednoducho je vychované protialkoholicky - dieťa sa dá vychovať takmer akokoľvek
- a ty že ľutuješ moje potencionálne deti - ak ich ľutuješ preto, že by som ich nútil dodržiavať zákony, tak si anarchista, ktorý ich nedodržiava
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

artabanes napísal:eritrocit - ja som napísal že radikálne nepodporujem alkohol u detí, a u vlastných detí by som to v živote nedovolil a ty zo švíkom že ľutujete moje deti - takže podporuješ porušovanie zákona o nedovolení alkoholu mladistvým - konkrétne ja som napísal o alkohole -

a s tým strhnutím partie - ak vie dieťa, že alkohol je zlý, že má n zlých účinkov na telo, tak jednoducho nebude v takej partii, alebo ak tam je, tak namiesto alkoholu si dá napríklad kofolu, alebo niečo iné, jednoducho je vychované protialkoholicky - dieťa sa dá vychovať takmer akokoľvek
- a ty že ľutuješ moje potencionálne deti - ak ich ľutuješ preto, že by som ich nútil dodržiavať zákony, tak si anarchista, ktorý ich nedodržiava
Pocuvaj, Tomasito to tu uz napisal co je to tvoje ustavicne omielanie ze chces len dodrziavat zakon ...
Ale mas pravdu tvoje deti netreba lutovat. Skor treba lutovat teba, ked ti raz dojde 16 rocne decko domov ozrate a ty nebudes vediet co robit aj ked ho budes neviem ako vychovavat moze sa to stat.
A este pouvazuj co pises Najskor by si dal do basy rodicov, potom bi si dal bongo decku a potom ze len chces aby sa dodziaval zakon vies co ty vobec pises ? Len pouvazuj . A mam pocit ze nie preto ich lutuju, ze nemozu pit alkohol ale preto ze tvoje deti vyrastu ... budu dospele a konecne budu moct pit , ALE nebudu vediet ako sa maju k alkoholu stavat, kolko budu moct vypit a co si mozu dovolit a nedajboze sa otravia akloholom niekde na stuzkovej ....
vendo
Guru
Guru
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa vendo »

artabanes napísal: jednoducho je vychované protialkoholicky - dieťa sa dá vychovať takmer akokoľvek
Hlupost! rodicia dieta vychovavaju tak asi z 50 a MENEJ % ak ho chces vychovavat iba ty tak ho nepustaj ani von ani k telke ani k pocitacu NIKDE bud s nim iba ty a potom sa tvoje "potencialne" dieta ZBLAZNI :roll:
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

vendo - mýliš sa, pretože dieťa je potrebné vychovať, aby samo vedelo, čo je zlé, a čo je dobré - aby sa vedelo vysporiadať s cudzími situáciami - ak sa toto podarí, tak mám vyhraté

miki690 - marihuana je v istých krajinách legálna, ak o tom nevieš, tvoj problém

eritrocit - dobre, zmýlil som sa, dodržiavaš zákony, niesi anarchista. stačí?

alkohol je pre mňa jednoducho nebezpečná droga.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Artabanes-trošku si nepochopil čo som ti aj so švííkom napísal.
Ja neľutujem tvoje deti preto že nebudú môcť piť alkohol.To je naopak chválihodné. Ale preto že si tu písal somariny o marihuane a pod, a že radšej by si im zapálil bongo raz týždenne, ako by mali fajčiť.
Zákon neobchádzam a nie som anarchista.
Ale je to v pohode, zle si ma rozumel a to sa stáva.

Edit: vo vhodnom veku je potrebné svojmu dieťaťu dať trošku ochutnať ako alkohol chutí. Je lepšie ak ho skúsi pri rodičovi, ako by ho mal prvý krát skúsiť v partii už "skúsených" kamarátov.
Frco
Guru wannabe
Guru wannabe

Príspevok od používateľa Frco »

mozem vediet jak si stary artabanes?
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

frco - mám 21 - prečo?

eritrocit - čo sa týka ochutnania, to áno, to mu nalejem, rovnako ako mu zapálim na ochutnanie bongo :D ale aby moje dieťa, vo veku <18 chodilo, ako to tu niektorý "hrdinovia" spomínali pravidelne chlastať, tak to neexistuje.
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

Ktorych hrdinov mas na mysli ?
schw33k napísal:To ze ti pride syn opity 2 krat za rok to nieje ziadna tragedia.. aj o tom je zivot .. o skusani , testovani ... Mnoho deti je ukazkovo vychovanych a nejake preslapy sa odpustaju, tak nemusis robit z toho tragediu
toto volas pravidelne pitie ? Zda sa mi ze travicka a ty si nejaky kamarat .. ked uz pri tom co skodi , odporucam ti pozriet sa na mojho kamarata , ktory ochutnal ako ty vravis neskodnu a inde legalnu marihuanu ( btw nepochopim jej legalizaciu napr. v Holandsku).. je tazko zavisly :? (troska)
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

švík - dobre vieš koho myslím, tak sa nemusíš silou mocou snažiť zhodiť - konkrétne mám na mysli pinacolada a

raz sme asi o polnoci pohulievali gres a pili vinko u nas v meste ked zrazu dpc asi 10 policajnych aut s hukackami sa dakde z ulice vyrutilo.kokooos to bola podivanaaa.a musim uznat ze mi seriozne redlo ci nas nejake z tych aut neuvidi a nevyberie sa ku nam.ganja vo vrecku,vino v ruke,pol jednej v noci a vek 14 rokov  to by bol pruser....ale inac razie u nas nemame...na nase oblubene miesto nechodia a ak tak iba hliadka...ale hliadky mam f pi*i
akože ten tvoj kamarát je ťažko závislý od marihuany? tak toto je dobrý vtip - napríklad ja som na strednej ochutnal pár krát trávu, potom 3 roky nič, potom zasa trošku, potom zasa nič - vôbec mi to nikdy nechýbalo, nikdy som si to nekúpil - škoda peňazí - ale ak niekto ponúkne v kolektíve, tak prečo nie? - ale o závislosti na marihuane, tak týmto hlodom si ma fakt dostal - ja osobne poznám cca 20 príležitostných fajčiarov (raz do roka, raz do pol roka) - a nikto z nich nie je závislý a všetci sú v živote úspešný - ale táto téma nie je o marihuane, takže myslím že by sme o nej nemali diskutovať
schw33k
Guru
Guru

Príspevok od používateľa schw33k »

omg , jediny kto sa tu zhadzuje si ty , vid. reakcie na teba ..
Tak vravis ze nieje mozne byt zavistly na travu ? Ak si to myslis tak si mimo uz uplne .. Ako aj kamarat vyskusal iba tak , potom raz za mesiac , nakoniec 2 krat denne , kazdy den ... Schudol z 96 kg na 70 takze viem o tom asi viacej ako ty ... ale aj tak budes si stale tvrdit svoje , nechcel som uz reagovat na Teba , ale ked mam byt uprimny - zatial najvacsie bludy na tomto fore som videl od Teba ... proste vodu kazes , vino pijes .. a uz skoncil , nechce sa mi hadat ani nic .. comu veris , tomu ver , hlavne ze kvety rastu ( niekomu trava )

//vráťte sa k téme; kašlite na trávu, ide sa piť :) audiotrack
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

Tak tak, marihuana je návyková a je pekné ako to každý pravidelný užívateľ popiera. A kedykoľvek s ňou môže prestať. Ale nejako sa to 99% nedarí. Ono niektoré veci si je dosť ťažko pripustiť. :wink:
Edit: fakt sa vráťme k téme...
miki690
Medium Professional
Medium Professional
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa miki690 »

dovolim si este reagovat na toto a potom treba prestat s tym OT
artabanes napísal: miki690 - marihuana je v istých krajinách legálna, ak o tom nevieš, tvoj problém
Viem o tom a aj keby som nevedel netusim preco by to mal byt moj problem. Pozri sa sme na Slovensku a tu zatial je nelegalna toto by ti malo stacit. Nemozes sa obhajovat zakonami inej krajiny ako krajiny v ktorej ziles pretoze tie zakony sa na teba vztahuju a nie zakony ake ma napr. Holandsko.
erytrocyt
VIP
VIP
Kontaktovať používateľa:

miki690 napísal:Nemozes sa obhajovat zakonami inej krajiny ako krajiny v ktorej ziles pretoze tie zakony sa na teba vztahuju a nie zakony ake ma napr. Holandsko.
Amen !
Týmto sa drž,a nie len ty.Veľmi dobre napísané...
Kosh
King
King
Kontaktovať používateľa:

miki690 - veď ako som písal že by som dieťatu zapálil bongo, tak by som to logicky nemohol urobiť u nás, tak by som musel ísť do holandska, ale alkohol je pre deti nelegálny všade :wink:
Matlak
Light Expert
Light Expert
Kontaktovať používateľa:

Príspevok od používateľa Matlak »

ja mam 13 a vo februari ideme na lyziarsky a kamosi sa chcu opit,neviem ako vy ale ja nechapem naco im to bude dobre vy co nato?
Napísať odpoveď