OK chapem ze su aj taky co nepiju poznam ludi co nemali v ustach alkohol ale je takych ovela menej ako takych co sa na nejakej oslave opili nevravim ze boli zrubany jak svineuplink napísal:no vidis. Tak napr. moja existencia vyvracia Tvoje "podla mna". Mam 21 a to som poriadne v sebe ani alkohol nemal a viem ze niesom sam, ani dvaja, ani traja...
.
Prečo sa všetci mladí v dnešnej dobe opíjajú?
-
moham3d
Medium Star
- Kontaktovať používateľa:
-
pinacolada
Guru wannabe
-
erytrocyt
VIP
Takže ja som na drogách hej? A vidím vety ktoré nie sú napísané.Ty si chorý. No myslím, že ostatní čo budú toto čítať si o tebe názor utvoria. Si vysoko vyprosím aby ma také idnividuúm ako si ty urážalo...artabanes napísal:miki690 -
ak mám porovnať marihuanu a alkohol, tak radšej nech si moje (hypotetické) dieťa dá raz týždenne bongo ako keby sa malo ožrať donemoty.
-
erytrocyt
VIP
Zasa si si dal bongo a haluzíš na hojku.com ? Nájdi mi v tejto téme, kde som napísal že som anarchista a podporujem nedodržiavanie zákonovartabanes napísal:eritrocit - sorry, máš pravdu, napísal som to
a prečo píšeš že som indivídum - len preto, že by som chcel aby sa dodržiavali zákony? no u vás anarchistov sa na zákony asi nehráte, ale u nás slušných ľudí, ak existuje nejaký zákon, tak ho dodržiavame.
-
Kosh
King
eritrocit - ja som napísal že radikálne nepodporujem alkohol u detí, a u vlastných detí by som to v živote nedovolil a ty zo švíkom že ľutujete moje deti - takže podporuješ porušovanie zákona o nedovolení alkoholu mladistvým - konkrétne ja som napísal o alkohole - - a ty že ľutuješ moje potencionálne deti - ak ich ľutuješ preto, že by som ich nútil dodržiavať zákony, tak si anarchista, ktorý ich nedodržiava
Kód: Vybrať všetko
a s tým strhnutím partie - ak vie dieťa, že alkohol je zlý, že má n zlých účinkov na telo, tak jednoducho nebude v takej partii, alebo ak tam je, tak namiesto alkoholu si dá napríklad kofolu, alebo niečo iné, jednoducho je vychované protialkoholicky - dieťa sa dá vychovať takmer akokoľvek-
miki690
Medium Professional
Pocuvaj, Tomasito to tu uz napisal co je to tvoje ustavicne omielanie ze chces len dodrziavat zakon ...artabanes napísal:eritrocit - ja som napísal že radikálne nepodporujem alkohol u detí, a u vlastných detí by som to v živote nedovolil a ty zo švíkom že ľutujete moje deti - takže podporuješ porušovanie zákona o nedovolení alkoholu mladistvým - konkrétne ja som napísal o alkohole -- a ty že ľutuješ moje potencionálne deti - ak ich ľutuješ preto, že by som ich nútil dodržiavať zákony, tak si anarchista, ktorý ich nedodržiavaKód: Vybrať všetko
a s tým strhnutím partie - ak vie dieťa, že alkohol je zlý, že má n zlých účinkov na telo, tak jednoducho nebude v takej partii, alebo ak tam je, tak namiesto alkoholu si dá napríklad kofolu, alebo niečo iné, jednoducho je vychované protialkoholicky - dieťa sa dá vychovať takmer akokoľvek
Ale mas pravdu tvoje deti netreba lutovat. Skor treba lutovat teba, ked ti raz dojde 16 rocne decko domov ozrate a ty nebudes vediet co robit aj ked ho budes neviem ako vychovavat moze sa to stat.
A este pouvazuj co pises Najskor by si dal do basy rodicov, potom bi si dal bongo decku a potom ze len chces aby sa dodziaval zakon vies co ty vobec pises ? Len pouvazuj . A mam pocit ze nie preto ich lutuju, ze nemozu pit alkohol ale preto ze tvoje deti vyrastu ... budu dospele a konecne budu moct pit , ALE nebudu vediet ako sa maju k alkoholu stavat, kolko budu moct vypit a co si mozu dovolit a nedajboze sa otravia akloholom niekde na stuzkovej ....
-
vendo
Guru
Hlupost! rodicia dieta vychovavaju tak asi z 50 a MENEJ % ak ho chces vychovavat iba ty tak ho nepustaj ani von ani k telke ani k pocitacu NIKDE bud s nim iba ty a potom sa tvoje "potencialne" dieta ZBLAZNIartabanes napísal: jednoducho je vychované protialkoholicky - dieťa sa dá vychovať takmer akokoľvek
-
Kosh
King
vendo - mýliš sa, pretože dieťa je potrebné vychovať, aby samo vedelo, čo je zlé, a čo je dobré - aby sa vedelo vysporiadať s cudzími situáciami - ak sa toto podarí, tak mám vyhraté
miki690 - marihuana je v istých krajinách legálna, ak o tom nevieš, tvoj problém
eritrocit - dobre, zmýlil som sa, dodržiavaš zákony, niesi anarchista. stačí?
alkohol je pre mňa jednoducho nebezpečná droga.
miki690 - marihuana je v istých krajinách legálna, ak o tom nevieš, tvoj problém
eritrocit - dobre, zmýlil som sa, dodržiavaš zákony, niesi anarchista. stačí?
alkohol je pre mňa jednoducho nebezpečná droga.
-
erytrocyt
VIP
Artabanes-trošku si nepochopil čo som ti aj so švííkom napísal.
Ja neľutujem tvoje deti preto že nebudú môcť piť alkohol.To je naopak chválihodné. Ale preto že si tu písal somariny o marihuane a pod, a že radšej by si im zapálil bongo raz týždenne, ako by mali fajčiť.
Zákon neobchádzam a nie som anarchista.
Ale je to v pohode, zle si ma rozumel a to sa stáva.
Edit: vo vhodnom veku je potrebné svojmu dieťaťu dať trošku ochutnať ako alkohol chutí. Je lepšie ak ho skúsi pri rodičovi, ako by ho mal prvý krát skúsiť v partii už "skúsených" kamarátov.
Ja neľutujem tvoje deti preto že nebudú môcť piť alkohol.To je naopak chválihodné. Ale preto že si tu písal somariny o marihuane a pod, a že radšej by si im zapálil bongo raz týždenne, ako by mali fajčiť.
Zákon neobchádzam a nie som anarchista.
Ale je to v pohode, zle si ma rozumel a to sa stáva.
Edit: vo vhodnom veku je potrebné svojmu dieťaťu dať trošku ochutnať ako alkohol chutí. Je lepšie ak ho skúsi pri rodičovi, ako by ho mal prvý krát skúsiť v partii už "skúsených" kamarátov.
Ktorych hrdinov mas na mysli ?
(troska)
toto volas pravidelne pitie ? Zda sa mi ze travicka a ty si nejaky kamarat .. ked uz pri tom co skodi , odporucam ti pozriet sa na mojho kamarata , ktory ochutnal ako ty vravis neskodnu a inde legalnu marihuanu ( btw nepochopim jej legalizaciu napr. v Holandsku).. je tazko zavislyschw33k napísal:To ze ti pride syn opity 2 krat za rok to nieje ziadna tragedia.. aj o tom je zivot .. o skusani , testovani ... Mnoho deti je ukazkovo vychovanych a nejake preslapy sa odpustaju, tak nemusis robit z toho tragediu
-
Kosh
King
švík - dobre vieš koho myslím, tak sa nemusíš silou mocou snažiť zhodiť - konkrétne mám na mysli pinacolada a akože ten tvoj kamarát je ťažko závislý od marihuany? tak toto je dobrý vtip - napríklad ja som na strednej ochutnal pár krát trávu, potom 3 roky nič, potom zasa trošku, potom zasa nič - vôbec mi to nikdy nechýbalo, nikdy som si to nekúpil - škoda peňazí - ale ak niekto ponúkne v kolektíve, tak prečo nie? - ale o závislosti na marihuane, tak týmto hlodom si ma fakt dostal - ja osobne poznám cca 20 príležitostných fajčiarov (raz do roka, raz do pol roka) - a nikto z nich nie je závislý a všetci sú v živote úspešný - ale táto téma nie je o marihuane, takže myslím že by sme o nej nemali diskutovať
Kód: Vybrať všetko
raz sme asi o polnoci pohulievali gres a pili vinko u nas v meste ked zrazu dpc asi 10 policajnych aut s hukackami sa dakde z ulice vyrutilo.kokooos to bola podivanaaa.a musim uznat ze mi seriozne redlo ci nas nejake z tych aut neuvidi a nevyberie sa ku nam.ganja vo vrecku,vino v ruke,pol jednej v noci a vek 14 rokov to by bol pruser....ale inac razie u nas nemame...na nase oblubene miesto nechodia a ak tak iba hliadka...ale hliadky mam f pi*iomg , jediny kto sa tu zhadzuje si ty , vid. reakcie na teba ..
Tak vravis ze nieje mozne byt zavistly na travu ? Ak si to myslis tak si mimo uz uplne .. Ako aj kamarat vyskusal iba tak , potom raz za mesiac , nakoniec 2 krat denne , kazdy den ... Schudol z 96 kg na 70 takze viem o tom asi viacej ako ty ... ale aj tak budes si stale tvrdit svoje , nechcel som uz reagovat na Teba , ale ked mam byt uprimny - zatial najvacsie bludy na tomto fore som videl od Teba ... proste vodu kazes , vino pijes .. a uz skoncil , nechce sa mi hadat ani nic .. comu veris , tomu ver , hlavne ze kvety rastu ( niekomu trava )
//vráťte sa k téme; kašlite na trávu, ide sa piť
audiotrack
Tak vravis ze nieje mozne byt zavistly na travu ? Ak si to myslis tak si mimo uz uplne .. Ako aj kamarat vyskusal iba tak , potom raz za mesiac , nakoniec 2 krat denne , kazdy den ... Schudol z 96 kg na 70 takze viem o tom asi viacej ako ty ... ale aj tak budes si stale tvrdit svoje , nechcel som uz reagovat na Teba , ale ked mam byt uprimny - zatial najvacsie bludy na tomto fore som videl od Teba ... proste vodu kazes , vino pijes .. a uz skoncil , nechce sa mi hadat ani nic .. comu veris , tomu ver , hlavne ze kvety rastu ( niekomu trava )
//vráťte sa k téme; kašlite na trávu, ide sa piť
-
miki690
Medium Professional
dovolim si este reagovat na toto a potom treba prestat s tym OT
Viem o tom a aj keby som nevedel netusim preco by to mal byt moj problem. Pozri sa sme na Slovensku a tu zatial je nelegalna toto by ti malo stacit. Nemozes sa obhajovat zakonami inej krajiny ako krajiny v ktorej ziles pretoze tie zakony sa na teba vztahuju a nie zakony ake ma napr. Holandsko.artabanes napísal: miki690 - marihuana je v istých krajinách legálna, ak o tom nevieš, tvoj problém